ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ori_ronen
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 53
    • פוסטים 408
    • הגבוה ביותר 4
    • קבוצות 0

ori_ronen

@ori_ronen

5
    מוניטין
    47
    צפיות בפרופיל
    408
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 196336 גיל 45

ori_ronen הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ori_ronen

• RE: Poznan

Hotel Palazzo Rosso

מלון נהדר במיקום מושלם של דקה מכיכר העיר העתיקה. הצוות היה מאוד נחמד וארוחת הבוקר לא רעה.

מומלץ לשדרג לחדר קצת יותר גדול

פורסם בפורום אירופה
      ori_ronen
      ori_ronen
    • RE: טיול ראשון לחול עם תינוק

טסנו עם תינוקת בת 8 חודשים לשבוע בפראג ובסוף החודש נוסעים איתה לכמה ימים בפולין (היא בת שנה וחודש) .עוד לא יצא לנו לעשות איתה טיול טבע בחו”ל. זה אפשרי , לנו זה גם היה כיף אבל צריך לקחת בחשבון כמה דברים שדורשים הסתגלות לסיטואציה: 

1. קצב..אני רגיל לטיולים עם ימים ארוכים מאוד , לפעמים עמוסים . עם תינוק צריך להבין שהקצב שונה , אתם לא תלויים רק בעצמכם ויש עיכובים כמו אוכל, חיתולים ועוד . צריך הרבה סבלנות
      2. בערב מבלים בדרך כלל בבית המלון ולא במסיבות, מסעדות וכו’. זה תלוי כמובן בגיל הילד אבל הניסיון שלנו הראה שיותר נעים וקל להביא אוכל למלון מאשר לשבת במסעדה בשעה שמונה בערב . התינוק עייף , לא כל מסעדה נגישה בקלות עם עגלה ואתם לא רוצים צרחות באמצע המסעדה. אבל שוב..זה גם עניין של גיל.
      3. מעבר לכך, עשינו דברים כרגיל. ביקרנו באתרים שרצינו , טעמנו מה שרצינו ולזה הוספנו קצת פעילויות לתינוקת שישחררו אותה מהישיבה בעגלה כל היום.
      4. גמישות עם הילד. קצת לשחרר , להרשות חלק מהדברים שבבית לא עושים. 

בהצלחה 

פורסם בפורום אירופה
      ori_ronen
      ori_ronen
    • RE: החלפת כסף - יפן
      החלפת כסף - יפן

לא יודע כרגע מה זול יותר או פחות אבל מבלינה לוגיסטית:

* אפשר להחליף ולדעתי גם רצוי שיהיה סכום בסיסי כשיוצאים מהארץ. מנסיון החלפן בשדה התעופה עלול להיות סגור כשאתה מגיע. 

* בנריטה יש חלפנים שאפשר להחליף בהם דולרים . 

* אל תסמוך על כספומטים . רצוי שתחליף בשדה התעופה סכום מכובד ו/או תשתמש בכרטיס אשראי 

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ori_ronen
      ori_ronen
    • RE: טיול ליפן בנובמבר

השאלות שלך מאוד מאוד כלליות . ממליץ לקרוא את החומר הרב שיש פה באתר ובעיקר לחרוש על http://www.japan-guide.com/ 

1. ממליץ על איזור שינג’וקו/ שיבויה . מאוד נגישים ונוחים ולא צריך להרחיק הרבה בשביל לבלות בערבים . כדאי מלון שקרוב לתחנות הרכבת
      2. קשה לענות על זה בלי לדעת את התכנית הכללית שלך. יש שיגידו ש7-10 ימים ויש שיגידו 3 ימים . על מנת שיהיה לך זמן לראות עוד מקומות אני ממליץ על 4-5 ימים גג
      3. 3-4 ימים , אפילו כולל חצי יום בנארה. ממליץ על Kyoto Rich Hotel. מלון לא מדהים , אבל בסדר והיתרון שלו הוא מיקום מעולה. מרחק הליכה להיגאשיאמה, לגיון ובסמוך לתחנות אוטובוס למקדש הזהב ולארשיאמה.
      4. שוב, זה כללי מידי. ממליץ שתקראי , תראי מה מעניין אותך ואז תשאלי דברים ספציפים יותר
      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ori_ronen
      ori_ronen

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ori_ronen

• RE: עלות טיול תאילנד

@karnielr

לא הצלחתי להבין מה נחשב מחיר סביר למלון טוב + ( לא יוקרתי) . 500-600 ש"ח ללילה זה הרבה ? זה טווח המחירים הנפוץ שאני רואה בבוקינג

לא הייתי בתאילנד 20 שנה וגם אז ישנתי בגסטהאוסים ב-20 שקל ללילה.

פורסם בפורום תאילנד
      ori_ronen
      ori_ronen

@עמיחי13

אל על עדיין לא יכולה לטוס דרך סעודיה ככה שנכון לכרגע זמן הטיסה והעלות איתה לא ירד.

לגבי הקיץ הבא , ממה שהסתכלתי לאמצע אוגוסט 23 אז עוד לא פתחו טיסות בחברות של האמירויות וגם לא אצל הירדנים.

פורסם בפורום תאילנד
      ori_ronen
      ori_ronen

@inna_3320733 כמה זמן הייתם שם ? זה כולל טיסות פנימיות או שלא היו כאלה ?

פורסם בפורום תאילנד
      ori_ronen
      ori_ronen
    • עלות טיול תאילנד

היי ,

מנסה לחשוב מה צפויה להיות בערך עלות טיול של כשבועיים וחצי לתאילנד לקיץ הבא (זוג +2 ) ועוד לפני ששתינו שם שייק אחד , נראה לי עלות גבוהה מאוד.

אשמח אם מישהו ייתן את דעתו לכך :

• טיסות בינלאומיות : במקרה הטוב סביב 3500-4000 דולר לכולם ( קונקשן דרך טורקיה או ירדן למשל)
      • טיסות פנימיות (בנגקוק-צאנג מאי , צאנג מאי- קוסמוי , קוסמוי- בנגקוק) . ממה שראיתי , הערכה גסה זה יכול להגיע ל 2000 דולר לכולם
      • מלונות : מה עלות ממוצעת ? נגיד ובבנגקוק ובצפון לוקחים מלון טוב ובקוסמוי רוצים להשקיע במשהו ברמה גבוהה מאוד.
      • טיול 3-4 ימים עם מדריך בצפון ( או מתגלגל או לצאת כל יום מצאנג מאי )

אלה הדברים העיקריים הגדולים לטעמי. לא מתייחס כרגע לדברים שוטפים כמו אוכל , בזבוזים , מוניות וכו' .

יש מצב שטיול לזמן כזה מגיע ל 40000 ש"ח?

תודה

פורסם בפורום תאילנד
      ori_ronen
      ori_ronen
    • RE: עזרה בתכנון מסלול לתאילנד

@יונה-וקשת

אפשר לקבל דרכי התקשרות עם ללה ?

תודה,

פורסם בפורום תאילנד
      ori_ronen
      ori_ronen
    • תכנון טיול ראשון לתאילנד עם ילדים

היי ,

אנחנו חושבים על נסיעה לתאילנד באוגוסט הבא עם ילדים שיהיו בני 7 ו-5 . טיילנו איתם מספר פעמים באירופה וביקורים משפחתיים בצפון אמריקה אבל לא ליעד שונה כמו תאילנד.

בנוסף , אני הייתי בעבר בתאילנד (אבל לא באיים ) ואשתי בכלל לא היתה.

חשבתי לשלב כמה ימים בצפון , כמה ימים בנגקוק / קנצנבורי וכמה ימים באיים . מסלול סך הכל רגיל בשביל הפעם הראשונה.

השאלה שלי איזה אי / חוף הכי מתאים לשהייה עם ילדים בגיל הזה . כן רצוי שיהיה מה לעשות מעבר לישיבה במלון או בחוף אבל גם לא צריך להשתגע כי זה יבוא בסוף הטיול אחרי שכבר עשינו לא מעט

דברים ושתהיה אליו גישה סבירה (רצוי טיסה פנימית , לא רצוי שיט בסירה של 5 שעות לדוגמא) .

הבנתי שפוקט כמובן מתאימה אבל אני לא בטוח שהיא היעד האוליטמטיבי לחופים יפים ומיוחדים . מה לגבי קוסמוי או קראבי שגם נראה מעניין ממה שראיתי?

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ori_ronen
      ori_ronen
    • תכנון טיול ראשון לתאילנד עם ילדים

היי ,

אנחנו חושבים על נסיעה לתאילנד באוגוסט הבא עם ילדים שיהיו בני 7 ו-5 . טיילנו איתם מספר פעמים באירופה וביקורים משפחתיים בצפון אמריקה אבל לא ליעד שונה כמו תאילנד.

בנוסף , אני הייתי בעבר בתאילנד (אבל לא באיים ) ואשתי בכלל לא היתה.

חשבתי לשלב כמה ימים בצפון , כמה ימים בנגקוק / קנצנבורי וכמה ימים באיים . מסלול סך הכל רגיל בשביל הפעם הראשונה.

השאלה שלי איזה אי / חוף הכי מתאים לשהייה עם ילדים בגיל הזה . כן רצוי שיהיה מה לעשות מעבר לישיבה במלון או בחוף אבל גם לא צריך להשתגע כי זה יבוא בסוף הטיול אחרי שכבר עשינו לא מעט

דברים ושתהיה אליו גישה סבירה (רצוי טיסה פנימית , לא רצוי שיט בסירה של 5 שעות לדוגמא) .

הבנתי שפוקט כמובן מתאימה אבל אני לא בטוח שהיא היעד האוליטמטיבי לחופים יפים ומיוחדים . מה לגבי קוסמוי או קראבי שגם נראה מעניין ממה שראיתי?

תודה !

פורסם בפורום תאילנד
      ori_ronen
      ori_ronen
    • RE: התלבטות יעד טיול הבא עם ילדים

@ח-ג

תודה רבה לכולם על התשובות וכמו כן על הדיון החשוב שהיה פה. 

אנחנו מאוד אוהבים לטייל בטבע ושואפים גם לחנך ככה את הילדים ( וגם יודעים לנצל את הנוחות והפינוק של העיר הגדולה) . החינוך הזה צריך להתחיל מהבית ומטיולים בטבע שלנו . 

פורסם בפורום אירופה
      ori_ronen
      ori_ronen
    • RE: התלבטות יעד טיול הבא עם ילדים

@imeshy

אוקיי.

כתבת מה לא .  אז מה כן ? 

פורסם בפורום אירופה
      ori_ronen
      ori_ronen
    • יעד לטיול הבא עם ילדים

היי , 

מתחיל לחשוב על יעד לשבוע סוף ספטמבר 2020..  זוג + שני קטנים שיהיו אז בני 4.5 ו2.3 

היינו איתם בסוכות האחרון שבוע בבודפשט והיה נהדר אבל רוצה משהו שישלב לא רק עיר אלא גם טבע ומזג אוויר סביר עדיין לעונה .

האפשרויות שחשבתי עליהן : 

• הולנד – אמסטרדם + כפר נופש ויציאה לטיולים משם 
      • אוסטריה – וינה ואולי אזור זלצבורגלנד ( קצר מידי ?) 
      • צפון איטליה – מילאנו ומקומות באזור 

מבחינת מחיר , נראה שכרגע טיסות לוינה זולות באופן משמעותי מאוד משאר היעדים 

דעתכם ? 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ori_ronen
      ori_ronen