טיסה חזרה מקראבי תאילנד עם פליי דובאי הגענו לשדה ושם נאמר שהתבטלה הטיסה/נדחתה ב-24 שעות. האם כדאי לי לפנות אליהם עצמאית כדי לנסות לקבל פיצוי או שכדאי להפעיל חברות שמטפלות בזה וגובות עמלה של 20% ומעלה? מישהו התנסה בזה?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_3991092
-
פיצוי עבור ביטול טיסהפורסם בפורום תאילנד
-
RE: טיול 7 ימים רומא/אומבריה עם ילדיםפורסם בפורום טיולי משפחות
משמח לשמוע גם לגבי אומבריה וגם לגבי רומא שהן אטרקטיביות. באמת יש טונות של חומר אז אפשר בקלות ללכת לאיבוד מעומס האינפורמציה

-
אם אני מחליטה על רומא בשביל שהות, בבוקינג מציינים מרחק מהמרכז אבל אין לי באמת מושג מה זה אומר. באיזה אזור מומלץ לבחור? למשל קרוב לתחנת טרימיני או אזור טיבולי? או קרוב לותיקן?
האם ברומא יש רק מסעדות? או שיש אפשרות לקנות פיצה או משהו אחר על הדרך כמו בארץ במקום שהוא לא מסעדה?
מה העלות המשוערת ליום של שהות ברומא (לאדם)? ועלות של ארוחה (לאוו דווקא במסעדה)?
-
הדבר היחיד שהיה ברור הוא שרציתי איטליה אבל הבנתי שבקיץ מאוד חם לטייל באיטליה. בגלל זה העדפה לאפריל. הטיסות הוזמנו לתחילת אפריל לשבוע. זה יוצא לפני הפסחא. אנחנו חוזרים יום/יומיים לפני.
העדפה היא לנסיעות, אפשר מדי יום לא מאוד ארוכות. עד שעה וחצי. אני יודעת שאומבריה היא שעתיים וחצי מרומא (זה לא בהעדפה אבל זה מה שמצאתי שהוא מחוץ לעיר ואטרקטיבי לשהות בו...).
הטיסות לרומא נבחרו כי הם היו הכי זולות למקום מרכזי באיטליה.
אם יש מקום אחר קרוב לרומא שהוא יכול לשמש כמרכז לצאת לטיולים או אטרקציות ועדיין יותר זול מחשהות ברומא, אני אשמח לדעת.
הרעיון הוא באמת לא שהות של "בטן גב" במלון וזה באמת לא מתאים לאפריל.
אני אשמח לשמוע כל עצה או רעיון למסלול

-
הכוונה היא לא לקטוע (למרות שמניחה שאחרי 6-7 בערב אם יוצאים מוקדם, זה לגמרי יספיק לנו). חשבתי שגם אם יוצא לאכול במלון 2/3 פעמים, זה עדיין חוסך כסף. אני אנסה לבדוק רק בוקר וערב. פשוט לא ראיתי אופציה כזאת בשום מקום.
לגבי המיקום, זו באמת שאלה שאני לא יודעת. לא הייתי באיטליה אז ממש קשה לי לשער אפילו. חוץ ממה שכתוב ברשת, לא יודעת אם יהיו מקומות שיעניינו יותר או פחות ולכמה זמן. מבחינת כיוון, אולי נטייה לנופים וטבע אבל בגדול, נופים או עירוני, שניהם מתקבלים אם הם שונים, מחדשים.
בעיקרון שום דבר לא סגור חוץ מכרטיס טיסה לרומא לשבוע בתחילת אפריל.
כל עצה או הכוונה לתכנון, תתקבל בברכה.
-
הכל כלול, בדכ הוא נוח ונחמד בייחוד עם ילדים ולפעמים לא הרבה יותר יקר. במלון נתקלתי דווקא באחת מחבילות הנופש המוכנות שמוכרים ברשת וראיתי שכתוב הכל כלול. אני יודעת שזה לא משהו נפוץ באיטליה. זה המלון
http://www.villaparadisovillage.it
אם שלוש ארוחות ביום מחוץ למלון, הן לא יקרות, אפשר לוותר אבל ממה שקראתי זה ממש לא זול.
ממה שראיתי הוא דיי קרוב לאזורים אטרקטיביים אבל לא באמת יודעת.
ומקווה שהמחירים של ההכל כלול לא יעלו עד שאזמין :-).סוג של טיול שהוא אל הלא נודע (היותר מוכר לנו, הם חבילות הנופש הקצרות שהם מסדרים הכל). מבחינת מסלולים אין כרגע משהו מסודר, רק ממה שיש ברשת. גם לא סגורה על אומבריה כרגע. לא יודעת אם 7 ימים למקום כזה זה הרבה מדיי ותוהה לגבי העלויות תוך כדי טיול כזה (דלק, חניה, כבישי אגרה, כניסה לאטרקציות, ארוחות וכל מה שאני עוד לא יודעת עליו :-)).
-
מבחינת העדפות - אין העדפה לטיול עירוני. הרעיון לא משהו אינטנסיבי, טיולי כוכב נשמע לי טוב. מבחינתי זו פעם ראשונה של נהיגה בחול ואיטליה נראית לי נחמדה להתנסות הזו בייחוד טיולי כוכב שנוסעים וחוזרים. טבע ונופים, נשמע טוב בגלל זה חשבתי על אומבריה שהבנתי שהיא בולטת בנופים ובטבע ולא מאוד מתויירת (למרות שאם יש משהו אחר דומה שיש לו יתרונות בעלויות נמוכות או קרוב יותר לרומא או אטרקטיבי יותר זה גם טוב). קצת חוששת ממרחק הנסיעה בכבישים לא מוכרים אבל מניחה שעצירות יקלו על זה.
דווקא על רומא חשבתי כמשהו לעתיד ל-4-5 ימים בלי רכב, כי נראה לי ש-7 ימים רק ברומא זה עלות מאוד גבוה.
אני גם תוהה לגבי חנייה. איך זה הולך בעיר או מחוץ לעיר?זה אני ושני ילדים 8,12. אין בעיה לחטוף בדרך. מלבשל אני נחה בטיולים

באומבריה פשוט ראיתי מלון הכל כלול שעולה 2200 בערך ל-6 לילות. אני לא בטוחה אבל נראה לי גם אם יחסוך את ארוחות הבוקר ו- 3-4 ארוחות ערב, זה מחיר טוב, לא? -
התכנון עם היום האחרון נשמע טוב.
לגבי ההכל כלול, הכוונה לעשות טיולי כוכב ולחזור למלון בערב/אחהצ אז לפחות זה חוסך את ארוחת הערב כי הבנתי שארוחות עולות לא מעט גם אם זה סתם פיצה או פסטה ושתייה, אלא אם אני טועה.
אני אשמח לשמוע עוד עצות... בעיקרון יש רק טיסה (אין עוד רכב או מלון) והרעיון הוא לבחור יעד שמאפשר טיולי כוכב. אם אפשר לא מאוד יקר ולא מאוד רחוק מרומא. אני נתקלתי באומבריה אבל יש עוד אפשרויות לשהות של 7 ימים שמאפשרת את זה ויש לאן לנסוע?
ברומא אני חוששת לשהות את כל הימים כי נראה לי שגם רכב וגם כלכלה ברומא יעלו יותר מכל מקום אחר באיטליה, לא?
-
טיול 7 ימים רומא/אומבריה עם ילדיםפורסם בפורום טיולי משפחות
באפריל טסים לרומא ל- 7 ימים עם ילדים. הכוונה היתה לשכור רכב, להגיע לאומבריה. הבנתי שיש שם מלון הכל כלול, שזה מוזיל עלויות בדכ.
הטיסה חזרה היא ב-23:00 בלילה. קצת מוטרדת מהשעה ומההמתנה הארוכה בלילה עם ילדים. האם יש המלצות איך להעביר את היום/יומיים האחרונים? מתי להחזיר את הרכב? להחזיר בשדה או בעיר? מזוודה- יש שמירת חפצים במלון? האם להחזיר את הרכב ביום הטיסה או יום לפני ולהגיע לשדה עם מונית? האם לשהות באומבריה עד הסוף ולחזור עם רכב ביום האחרון או לחזור יום לפני ולשהות יום ברומא?איך הכי מומלץ לעבור יום אחרון בהמתנה (עם מזוודה, רכב וכו)?