תודה לכל העונים:Reלדעתי במקום הנ''ל זה מומלץ רק אם אתה לא אוהב להחליף מלון כל יום יומיים. מבחינות אחרות זה ממש לא יעיל כי חלק מהמסלולים ממש לא מעגליים ואתה בעצם חוזר למלון באותה דרך בה יצאת. למשל שמורת פיליטויצה שהנסיעה אליה מאופטיה אורכת 3 שעות. אם כבר אתה רוצה כוכב הייתי
ליונית-טעות לעולם חוזר:Reאכן טעות ''לעולם חוזר''
שמשמעותו בדיוק ההיפך מהביטוי השגוי המקובל טעות לעולם חוזרת.
מי שטעה לעולם (תמיד)יחזור (בו ויתקן את הטעות).
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reנכון,כתבו את זה כבר כמה פעמים אבל אוסיף שוב ואומר כי טברנה מעולה - ארוחת הבוקר טעימה, שפע אוכל ואיכות.
היתרון הבולט הנוסף הוא מיקומו- אין כמו לרדת היישר ללב ואצי אוצה, לשבת בחדר אוכל ולצפות על הרחוב ההומה הזה...
אנחנו הלכנו ברגל עד לבית כנסת, אבל לא זוכ
פראג בנובמבר -מזג אויר.:Reחזרנו הלילה מפראג לאחר שדגמנו 3 ימים ולילות מהקור הצ`כי.הגטקס וחלק ניכר מהבגדים החמים שהבאנו נשאר ללא שמוש במזוודה...למרות החששות ובעזרת מעיל טוב, הקור לא הפריע ואולי אפילו... עזר לנו בצעידתנו האינטנסיבית בין האתרים השונים!! לא מומלץ ללבוש גטקס לפני העלי
מסובך מדי לטעמי:Reאו שתוציאי מהכספומט של נתב''ג ויהיה לך יותר זול. אני לא מתכוון לפריטה של 20 דולר כי בכספומט כבר יש לך עמלה התחלתית של כ-2.5 דולר עבור כל פריטה. אבל אם את פורטת 300 דולר אז השער ינוע לפחות מ2.0 שקל ל10 קרונות וזה יותר כדאי מהצ`ינג` בשדה התעופה.
שם בצ`יננ`
זריחה בעשר ושקיעה בארבעכמעט אין אור, אור אפלולי וקודר, קר מאד מאד, העצים ערומים, ללא עלים, אם רוצים לטייל ברחובות צריך להיכנס כל רבע שעה לשתות משהו חם, חובה מעיל רציני, מתחתיו סוודר, מתחתיו גופיה חמה, מתחתיה טישרט, מעל צעיף, כפפות, כובע כי האוזניים קופאות וזה כואב, נעליים עם סו
מבודפשט לאמסטרדם:Reלמעשה אפשר לסע מבודאפט לכל מקום באירופה.הבירות הכי קרובות(לפי סדר המרחק):בראטיסלבה,וינה(רק 3 שעות),פראג.
אמסטרדאם זה קצת רחוק,ולא הייתי קושר בין השתיים בטיול אחד. רכבות מהונגריה