כמה רחוק הייתם מוכנים לנסוע לעשות סקי? תכירו את Dargabrat !
-
-
סיפור הזוי! סחטיין שלא נשברתם בדרך (לא ברור לי איך...).
אני בטוחה שזו חופשה שבחיים לא תשכחו.
הסרטון מהמם כרגיל, אבל נראה לי שגם מהשלג שירד בירושלים אתה היית מצליח לערוך סרטון מוצלח

הופתעתי לקרוא שאתה לא גולש מילדות – עם הרמה שלך הייתי בטוחה שיש מאחוריך הרבה יותר שנות גלישה.
-
@מיכל-ע אמר:
סיפור הזוי! סחטיין שלא נשברתם בדרך (לא ברור לי איך...).
אני בטוחה שזו חופשה שבחיים לא תשכחו.
הסרטון מהמם כרגיל, אבל נראה לי שגם מהשלג שירד בירושלים אתה היית מצליח לערוך סרטון מוצלח

הופתעתי לקרוא שאתה לא גולש מילדות – עם הרמה שלך הייתי בטוחה שיש מאחוריך הרבה יותר שנות גלישה.
הגעתי לגלישה הכי בטעות שיש לפני 11 שנה שחבר שכנע אותי לנסוע לחרמון ועד שכנע לקחת ציוד גלישה ( אני לא סובל קור!!!)
ומאז היסטוריה
-
ולשאלתך, כמה רחוק וכמה מאמץ הייתי מוכן להשקיע עבור האפשרות לגלוש על שלג?
הרבה פחות ממך כמובן.
האפשרות היחידה לגלוש באתר הזה, רק אם הייתי במקרה בסביבה. אבל לעבור את התלאות הללו שעברת, ממש לא. גם טיסות טראנס אטלנטיות כדי לגלוש בקולורדו, לא בא בחשבון מבחינתי, למרות חווית הגלישה הנהדרת שהיתה לי בוייל, כשגרתי בארהב.
אחכה בסבלנות לחורף הבא, אם תחזית האימה של ענבל לא תתרחש.
-
קראתי את הסיפור שלך.שאפו על הסבלנות ועל אורח רוח לתכנן את הכל.לפי מה שהבנתי מהסיפור שלך מי שלא יודע לגלוש לא כדאי לו להגיע לשם נכון?
-
אין לי שום תחזית אימה.פשוט שמעתי ממשהי שמדריכה שם.
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
קראתי את הסיפור שלך.שאפו על הסבלנות ועל אורח רוח לתכנן את הכל.לפי מה שהבנתי מהסיפור שלך מי שלא יודע לגלוש לא כדאי לו להגיע לשם נכון?
יש שם גולשים מתחילים / מקומיים שמגיעים לשם לחופשה .. אבל זה אתר בגודל של חרמון מבכינת אורך ה"מסלולים".
ואם 10 קמ זה מספיק אז הכול טוב.
-
@yohanand אמר:
ולשאלתך, כמה רחוק וכמה מאמץ הייתי מוכן להשקיע עבור האפשרות לגלוש על שלג?
הרבה פחות ממך כמובן.
האפשרות היחידה לגלוש באתר הזה, רק אם הייתי במקרה בסביבה. אבל לעבור את התלאות הללו שעברת, ממש לא. גם טיסות טראנס אטלנטיות כדי לגלוש בקולורדו, לא בא בחשבון מבחינתי, למרות חווית הגלישה הנהדרת שהיתה לי בוייל, כשגרתי בארהב.
אחכה בסבלנות לחורף הבא, אם תחזית האימה של ענבל לא תתרחש.
אני הבנתי די מהר שאם אני רוצה לגלוש הזה זה יהיה מעכשיו לעכשיו !
וכול מה שנפתח ראשון לנו - אני אוסף את המגלשיים וטס לשם בלי להסתכל לאחור..
בתכנון לא היינו אמורים להגיע לשם אלה לאתר בוקבל
אבל רצה הגורל וסגרו לנו את בוקבל ובמקום קיבלנו אתר עם אפשרות פריראיד ותנאי גלישה מהחלומות ! ( בבוקבל לא היינו יכולים לגלוש ככה ,)
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
אין לי שום תחזית אימה.פשוט שמעתי ממשהי שמדריכה שם.
אני באמת לא יודע מאיפה וממי שמעת את המידע הזה. אבל מקום שאני מתאחסן בו כבר 5 שנים רצוף באוסטריה לא שמעו אפילו משהו דומה / כבר סגרנו אצלם תאריכים למרץ שנה הבאה
-
אחלה סיפור, וגם כתוב יפה. תודה על השיתוף.
מן הסתם, המקום הזה אפשרי רק לדוברי רוסית ולא לאף אחד אחר – יצא לי להיות מספר פעמים באוקראינה ורוסיה, ומספר דוברי האנגלית וכמות המלל באנגלית הייתה נמוכה מאוד. אני מניח שאותו דבר גם ביעד הזה.
-
פוסט זה נמחק! -
התכתבתי עם מדריכות תיירים אוקראיניות, ליווי והדרכה באנגלית זולים מאד.בסוף קרוב מארה”ב נסע לשם, לא מצא כל זכר של שורשים, אז ויתרתי.
-
שמח שנהנית, מהלימונים שכולנו קיבלנו אתה הפקת אחלה לימונענע