יש ריח של קיץ, ים, חופים,צוקים,שיט-שרשור שבת
-
-
ועוד קצת מהתמזה, מתצפית הגג של מוזיאון הטייט מודרן, מול כנסית סנט פול באור ובשקיעה עד שעת לילה. להזכירכם, השקיעה בקיץ בלונדון קרוב לעשר, 10 pm.!!

-
אם תמשיך עם תמונות מלונדון בסוף אחליט כן לנסוע לשם.
-
תצפית מהצוגשפיצה .... האגם נראה כמו במפה -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
כאן נמחקו הודעות לגבי לונדון והאטרקטיביות שלה או יוקר הטיול.
מיותר.
-
אין על גשר ברוקלין שברקע "האחד" שזה סיפור וחוויה בפני עצמה .וגם לישראל יש קשר עקיף למכדל ןלאתר עצמו. -
לקראת שקיעה במפרץ ווליאגמני באתונה, בבית הקפה הכי נעים שיש. חוף אסתיר.

-
-
אין מה לבוא בטענות. קיבל שירות מלא, כולל שטיפה... -
-
-
-
-
-
-
פלאוואן פיליפינים
-
סלאר דה אויוני, בוליביה
-
@שקד אמר:
אגב גאות ושפל, שתי התמונות האלה צולמו בפער של שעתיים-שלוש. יצאנו להפלגה כשהנמל היה מלא במים. כשחזרנו הביאו אותנו למקום אחר. לא הבנתי למה לא חוזרים לאותו המקום. בהליכה בחזרה לאזור הנמל התשובה התבררה.
תמונות גאות/שפל משלי – מ St Ives, Cornwall (לא צולם מאותה נקודה, אבל ההבדל ניכר)

בכלל, היום כשאומרים לי ״ים, חופים, צוקים״ אני ישר ״נזרקת״ לאביב 2015. צעדתי אז כמעט 600 ק״מ לאורך חופי צפון-דבון וקורנוול, במשך כמה שבועות רצופים, כשהים מצידי הימני כמעט כל רגע.
אהבתי את אנגליה כבר לפני כן. המסלול הזה נבחר במידה רבה בשל הרצון שלי להכיר אותה טוב יותר. והוא בהחלט עשה את העבודה – אפילו מעבר למה שציפיתי. אנגליה נכנסה לי עמוק-עמוק ללב, עם קבלת הפנים והאירוח האנגלי הכפרי, שמשום מה – לא ממש שמעתי עליו לפני כן אבל אני מכירה היום היטב. עם הנופים הירוקים, המתגלגלים. ובמקרה של השביל הזה – עם הים הכחול והצוקים ועיירות וכפרי-נמל מלאי קסם. וכן- עם הבדלי גאות ושפל מרשימים, כפי ששקד ציינה.
מחכה כבר לחזור...