שרשור ניקוז מחשבות הרהורים הגיגים
-
לא ש אני צדיק גדול אבל לפי דעתי אלו ש מפרים בידוד בייתי זה פלילי !!

-
בוקר טוב, אליהו, חחחח. גם אזיקונים לא עוזרים. משאירים את היד או הרגל בבית ויוצאים. חחחחח
-
המנקה שלי מגיעה מכפר לידינו (גרים בגליל) והיא סיפרה שהרבה אנשים מהכפר נסעו וכנראה נוסעים לטורקיה, חזרו חולים כי אינם מתחסנים, ולא נשארו בבידוד ביתי אלא המשיכו להסתובב חופשי. נורא ואיום. יכול להיות שאנשים כאלה מייבאים את הוריאנטים החדשים – אינם מחוסנים וממשיכים לנסוע למדינות שמפוצצות בקורונה. לא מצליחה להבין אותם. -
אין לי מילים לזה לא רוצה לקלל!!!
-
תקלל בלב.. סתם. אבל באמת מרגיז וגם מדאיג כי אנחנו גרים באיזור מוקף כפרים וזה לא נעים.
-
חח חופשי ,גם בלב זה לא בריא , כן הנושא בעייתי מאוד הקלות דעת ו חוסר האחריות .
-
הבנתם? יש פושעים ובמקום שהממשלה תשקיע בלכפות עליהם את החוק היא בוחרת בעונש קולקטיבי נגד אזרחים שומרי חוק!!!!
זהו שום מילה שלי נוספת בנושא….
-
אם הייתי גר בגליל או בגולן אז כנראה שרוב נסיעותי בבית היו להביא עוד בשר ובירות למנגל שבגינה.
לא צריך חול צריך בית באחד הפסגות בצפון ופה נפתרה הבעיה.
מקווה שזה יקרה בשנים הקרובות. ואז עוד חלום יתגשם.
אני מקנא.....
-
לכן עדין חייבים לקחת אחריות ולהשמר, עם ריחוק חברתי ובעיקר מסיכה. כן כן מסיכה. המסיכה היא הפעולה החשובה שאדם שולט עליה בעצמו. נקודה.
-
תאמין לי שהמסיכה לא זזה ממני ואני לא ממנה… אני מורה וכיוון שכך אני משמונה בבוקר עד אחת וחצי עם המסיכה על הפנים למעט כשאני אוכלת או שותה בחמש דקות שיש לי הפסקה.. כנ”ל הילדים אגב מאד ממושמעים, במיוחד הקטנים.
-
אפרופו
מכירה ילדון בן שנתיים, שמתעקש ללכת עם מסיכה- כי “אני כבר גדול”
אגב- גם מסיכות הילדים ענקיות עליו, ואבא שלו עשה אלתורים כדי שיוכל לשים אותה עם כל מיני קליפסים.
כובע? לא.
אבל מסיכה כן.
הכול עניין של חינוך חברתי ונורמות.
-
פשוט מסובבים את רצועת האוזניים בלולאה לפני הלבשה על האוזן, אז האורך מתקצר. טריק פשוט.
-
נכון מאד. איזה צוציק מתוק מכיתה א אמר לחברים שלו בזמן ארוחת הבוקר שהוא שכח להסיר את המסיכה לפני שבא לתת ביס בכריך כיוון שהוא כבר לא שם לב שהיא על הפנים שלו. ילדים הם מאד סתגלנים. בקיצר – נמשיך עם המסיכות. ונחזיק אצבעות שהטיסה בקיץ ליוון תתממש

-
לפי הדיווחים המצב בהודו ממשמך לשבור שיאים .
אתמול נרשמו כמעט 900000 מאומתים.
וזה מעבר לתמותה ולחוסר יכולת רפואית שאיבדה שליטה.
ונדיווח אומר שכנראה המספרים גבוהים בהרבה.
השאלה הגדולה איך זה ישפיע על יציאת העולם מהקורונה ?
האם הודו סגורה ומסוגרת אין יוצא ואין בא ?
כנראה שממש לא. לך תסגור מדינה ענקית שכזו.
זה בהחלט מפחיד... עוד לא היה מצב כזה.
מעניין שעדיין לא דווח על מאומתים בואריאנט ההודי מחוץ להוד למעט החברה בנתבג למיטב ידיעתי ?
האם בעולם הפנימו לקחים ופעלו מהר למניעת חדירת הוארינאט ההודי לשטחם ?
אין לי תשובות לשאלות כל כך גדולות רק הגיגים שהמצב לא מבשר טובות לתקופה הקרובה.
-
-
-
אם לא הובן אז הכוונה היתה למספר מאומתים בעולם ליממה ולא בהודו . למרות שזה עלול להגיע גם לכך.
-
אז כרגע ארה”ב בדרך הנכונה. יש לה גם אחוז גבוהה של מחלימים שעוזר לחסינות.
בריטניה בדרך (ROCO בקרוב נדע אם צדקת) ויש לזכור ש 50 אחוז הם עם חיסון ראשון.
ומחיאות כפיים סוערות לאמירויות. היעד הבא לחופשות קצרות?
תזכרו שלישאר יש משהו כמו עשר אחוז בערך (תקנו אותי) מחלימים.
לגבי צ’ילה הבנתי שהיא עם החיסון הסיני הלא כל כך יעיל.
האם גם באמירויות משתמשים באותו חיסון סיני? האם לגבי האמירויות השמחה מוקדת יותר מדי.
הדבר היחיד הבעייתי שהנגיף הראה שהוא התחזק כשנהיה מדבק יותר בכמה ווריאנטים בו זמנית
ואפילו הפחית ביעילות החיסון כפי שטוענים (כמובן זה לא נבדק בתנאים אמיתיים כמו שיש בישראל המדינה היחידה עם חסינות גבוהה)
אבל נקווה ששקד צדקה כשאמרה שוירוסים כאלו לא משתנים עד כדי כך כל כך מהר.
אגב אחרי מבצע מירון (בחסות ממשלת ישראל הנוכחית) שלדעתי תביא לזינוק עצום בתחלאה נבחן שוב את כוחו של החיסון.

-
החיסון יתנהג כמו כיפת ברזל לגבי מירון.
מבצע מירון אושר לאחר בחינת התרחישים הרלוונטיים.
-
לגבי ארהב נשמע מעודד. מקווה שעד אוגוסט 2022 ישלימו את המענה למחלה .. שאוכל לצאת לקרוז.
בשלב הזה כלום לא בטוח אפילו לא שנה קדימה.