בריטניה הודיעה משהו על מדיניותה כלפי תיירים
-
לפי מה שהבנתי, המסדרון האווירי, יהיה בתנאים מיוחדים, כלומר במגבלות מינימליות, אולי טובים יותר, מפתיחה חד צדדית רגילה. נמתין, להחלטות.
צריכים להזמין מקומות מראש באתרים של המוזיאונים.....חחחח.
-
האם המדיניות בכל בריטניה זהה?
כלומר אם בסוף השבוע תתקבל החלטה על הקלות בכניסת תיירים, זה תקף גם בווילס לצורך העניין?
-
לא. וויילס, סקוטלנד וצפון אירלנד מחליטות באופן עצמאי. עד עכשיו וויילס וסקוטלנד נקטו מדיניות יותר מחמירה מאנגליה (במיוחד סקוטלנד). בינתיים הן ל5 מדברות עדיין על חזרה לשגרה. לגבי צפון אירלנד – פחות עקבתי מה היא עושה.
-
נפלא. תודה. מקווה שהולכים לגיוון טוב.
בנתיים ירידה נתונה של חולים בבריטניה לצד המך התחסנות של כ 0.4 מחוסנים בממוצא ביום למה שנייה.
מקווה שאחרי ההקלות ניראה את פנייה לאן.
-
פורסם כרגע במבזקי מאקו ורוטר. בריטניה תכריז היום על פתיחת התיירות לישראלים.
למשהו מקור רשמי?
עוד פרטים? רק למחוסנים או גם ללא מחוסנים עם בדיקת קורונה? מתאים לילדים.
-
אסור לקרוא כותרות ועדיף לא לקרוא באתר רוטר.
the government prepared to unveil the list of countries to which British holidaymakers can travel without having to quarantine on their return.
-
יש הודעה רשמית. החל מה-17 במאי, בוטל הבידוד למגיעים מישראל, חובה להגיע עם בדיקה שלילית מ-72 שעות שלפני הטיסה וחובה לעשות בדיקה נוספת ביום 2 או לפניו. את הבדיקה שאחרי ההגעה צריך לקנות מראש מאחת החברות המורשות. לפני הטיסה בחזרה לישראל צריך לעשות עוד בדיקה.
-
יש ציטוט רשמי מbbc.uk.
-
-
אין הבדל בין מחוסנים ולא מחוסנים. הסיבות לכך, כנראה, הן – א. אין להם איך לוודא סטטוס חיסוני של זרים. ב. הם לא קרובים לסיים לחסן בני 50 ומטה והם לא יכולים לעשות משהו שפתוח רק למחוסנים כשלא כולם יכולים להתחסן.
החברות שמציעות את הבדיקות יצטרכו לתמחר מחדש כמה הם גובים עבור בדיקה אחת (ולא 2 כמו עד עכשיו). הזולות כנראה יגבו בין 50 ל-100 לבדיקה. זו בערך העלות של בדיקה לשחרור מוקדם מבידוד כרגע. בדיקה לפני טיסה לישראל גם עולה בין 80 ל-200, תלוי איפה בדיוק עושים אותה. אישית, הייתי נערכת לעלות של בערך 200£ לבדיקות, אולי קצת פחות.
-
טוב, אחרי שעתיים הופיעה הידיעה על ההחלטה.
-
אני רוצה לשאול, האם ההקלות שצפויות ב21 ביוני, ישתנו לגבי מי שמגיע מישראל או מהעולם, מבחינת בדיקות כמות, וכו? או דברים משמעותים אחרים. אנחנו שוקלים לבחור תאריך לאחר 21 ביוני, מנסה להבין אבל לא הצלחתי לדייק. תודה.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אין כרגע שום דיבור על זה שזה אמור לקרות. אם כבר, אז יש פה ושם דיבורים שיכול להיות שצריך להגביר זהירות לרור הוריאנט ההודי (לאחרונה היו כמה מקרי מוות כתוצאה מהדבקה בוריאנט הספציפי הזה). מה שמיועד לקרות ב-21 ביוני נוגע בעיקר לחיי היומיום של התושבים. זה אומר שתוכל לראות את מי שאתה רוצה, איפה שתרצה, וזה לא משהו שקיים כרגע (אפילו לא החל ממחר). זה משמעותי לאזרחים כי זה אומר שאפשר לעשות מסיבת יום הולדת לילדים, לבקר קרובי משפחה, ללכת לבירה עם חברים מהעבודה, וכו׳, דברים שתכלס היו אסורים לפחות חצי שנה, ובחלק מהמקומות גם יותר. אין כוונה / הבטחה שלא יהיו מגבלות *בכלל*. זה אומר שיכול להיות שעדיין תהיה חובת מסכות, עדיין יצטרכו לתת פרטים בשביל track and trace, אולי יצטרכו בדיקות מהירות כבדיקת סקר או כתנאי כניסה למקומות. ספציפית בטיסות לחו״ל זה אפס עלות למדינה לעומת תועלת גבוהה (יחסית) לכן לא נראה לי שזה יעלם בקרוב. בכל מקרה, מעבר לזה שזה מה שלי נראה הגיוני, אין שום דיבור על לשנות או להרחיב את הרמזור.
-
היי שקד
אותי מסקרן מה אומר בממלכה אודות העובדה שכבר זמן מה, חרף התקדמות מבצע החיסונים, מגמת הירידה בתחלואה היומית נעצרה לחלוטין?
-
בעיקר קצת ביסוס עד כמה להתקדם עם הקלות. בעיקרון בחודשיים האחרונים יש מגמה גדולה של בדיקות מהירות כבדיקות סקר אז כנראה שבאמת מגלים יותר. נניח, אמורים לעשות כל שבוע לבני משפחה של ילדים במערכת בחינוך. אתה יכול גם סתם לעשות דרך הרשות המקומית שלך או המעסיק שלך. לכאורה, עד לפני חודשיים היית צריך סט תסמינים די ספציפיים כדי להבדק (ובכל מקרה, זה היה או בגלל תסמינים או בגלל חשיפה) אז עכשיו בודקים סתם ככה בשגרה וכנראה שמגלים יותר. כמו כן, אמנם מבצע החיסונים הולך ומתרחב, אבל עדיין יש לך פלח אוכלוסיה גדול של מי שמתחת לגיל 40 שהוא לא מחוסן בכלל או כמעט בכלל.
-