ראיין מבצע 5€ לאירופה
-
ראיין יצאו במבצע 5€ לאירופה לכיוון.
יש מנוע חיפוש שעוזר למצוא טיסות זולות, הנה חיתוך לטיסות במחירי ריצפה שיוצאות מתל אביב,
נכון לרגע זה אני רואה טיסותב 5-6 יורו לבודפשט קרקוב וינה וגרמניה ביוני.
אם מעלים את הרף ל 15 יורו יש גם איטליה,
ב 20 יורו יש מבחר יעדים ביוון במגוון מועדים, למשל רודוס בספטמבר. כרתים ביולי,
והרשימה ארוכה.
דגמתי כמה טיסות לארץ, יש מחירים טובים גם בחזרה
אז למי שמעוניין לסכן כסף לא גדול ולרכוש חלום עם סיכוי לא רע שיתגשם – שווה להכות בברזל כשהוא עוד חם.
-
הבעיה זה לא מחיר הבסיס של הטיסה, זה כל התוספות, והשהיה, בסוף דיל טוב משתלם יותר מטיסת לואו קוסט עם תוספות, מזוודה הושבה, וכו' ובעיקר בעידן אי הודאות של הקורונה, ועלויות הבדיקות לקורונה.
זה היה פגז בימי טרום קורונה, אבל לא הפעם.
תודה בכל אופן.
אלא אם יש לך חתונה משפחתית שאתה חייב להגיעה אליה, באחד מהיעדים ברשימה, עדיף אתונה, חחח.. במועד שנופל בדיוק בהתאמה למועד במחיר הזה, ואתה טס עם ארנק בלבד.
וכמובן לא לשכוח להזמין כרטיס חזרה. -
דרישת הבדיקות של מדינת ישראל כשחוזרים היא נתון, כמו גם דרישת בדיקות בחלק ממדינות היעד.
עלות הטיסה לא קשורה לנתון הזה, הדרך היחידה לא לשאת בעלות של הבדיקות היא להשאר בארץ, אבל אנחנו בפורום של חופשות בחו”ל.
רכישת דיל לא מקנה פטור מהבדיקות, ואני אשמח לראות דיל עם מחיר שמתחרה במחירים האלו, גם אם תוסיף כמה יורו למטען. ועוד לא ראיתי דיל שלא דרשו בו תוספת עלות להושבה.
-
פוסט זה נמחק! -
בכל החברות, גם חברות חסך וגם בשירות מלא
- לפי חוקי iata נוסע פרטי לא יכול לרכוש יותר מ 9 כרטיסים בבת אחת.
- אף אחד לא הבטיח שכל הכרטיסים נמכרים באותו מחיר, בכל המקרים שאני מכיר המחיר שונה לחלוטין, אין שום קשר בין מחיר הכרטיס הראשון וכרטיס ה 100
- לא הכל אפשרי לא בטיסות חסך ולא בטיסות בשירות מלא, צריך קצת ידע כדי לדעת מה אפשרי ומה לא.
המחיר הוא מטעם אחת מחברות התעופה הגדולות ביותר באירופה* בעלת מחזור של מיליארדים, שגם בזמן הקורונה לא עקצה את נוסעיה, בניגוד לחברה קטנה ישראלית מקומית שעקצה גם עקצה את לקוחותיה.
ראיין יוצאת מידי פעם במבצעים במחירים כאלה ובהחלט מכבדת את התחייבויותיה, רוכשי הכרטיסים טסים.
* לחברה צי של מעל ל 470 מטוסים, רווחים של מאות מליוני יורו כל שנה, כנראה שהנהלת החברה יודעת מה היא עושה, גם כשמוכרת כרטיסים ב 5 ו 10 יורו.
ההמלצה שלי היתה רק למי ששוקל לרכוש כרטיסי טיסה במחיר משתלם במיוחד, לא למי שרוצה לרכוש שירות לקוי במחיר מופקע.
-
פוסט זה נמחק! -
מצטער לבאס אותך, אבל מאז שנות ה 80 קרו כמה דברים, למשל חלק גדול מהטייסים (והטייסות, בפעם האחרונה שבדקתי היו 5) של אל על אינם בוגרי חיל האוויר.
שלא לדבר על החכרות רטובות שהחברה נוהגת לעשות ואז בכלל הנוסעים מוצאים את עצמם עם מטוס וצוות זרים.
באתרי דירוג הבטיחות כמו
Compare Airline Safety Ratings - Airline Ratings
גם אל על וגם ראיינאייר זוכים לדירוג גבוה מקסימלי
כמובן שזכותך להתעלם מהעובדות והמציאות ולשלם כמה שאתה רוצה למי שאתה רוצה, המדינה עדיין חופשית, תן את הכסף שלך למי שבא לך.
-
פוסט זה נמחק! -
מי שלא מתאים לו לטוס עם ראיין אייר לא חייב להגיב בפוסט שמיועד לאלה שכן רוצים לטוס איתם.
אחת החברות הגדולות והמוצלחות בעולם.
-
משה יש תאריך מסוים שבו מוקצים מספר מושבים ב5 אירו, ואחר כך המחיר כנראה עולה, זה כדי למשוך לקוחות לאתר, גם לתאריכים יקרים יותר, ובכלל, זה מושב בלבד.
זה לא מצריך תגובה עם מסקנות טוטאלית בסוגיה.
זה בסך הכל סוג של שיטת שווק, וטוב שיש חברות כאלה ללקוחות שמעונינים במושב בול, עם תוספות, הרכב בעצמך את הדיל.
אני למשל מעדיף טיסה בחברה סדירה במחיר שכולל הכל או כמעט הכל, בלי להרכיב בעצמי את הכרטיס והנלווים. לפעמיים כמו שכבר אמרתי זה יותר זול בסופו של דבר.
-
פוסט זה נמחק! -
איזה מנוע חיפוש עוזר למצוא את זה?
-
מעניין אם מתישהו יהיה אפשר לקיים דיון על חברות תעופה בלי לשמוע מה העדיפויות ומה מערך השיקולים של משה22.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!