נוהל בדיקות קורונה ביציאה/כניסה לארץ
-
-
עדכון(זמני):
קופות החולים בתמיכת שר הבריאות ביקשו לאפשר להן לגבות 145 שקל על בדיקות קורונה לנוסעים לחו"ל. ועדת הכספים דחתה את הבקשה ודרשה שהתעריף יופחת ל-100 שקל.
-
@יונית אמר:
ת’אמת? -אין סיבה אחת בעולם שזה לא יהיה קביל.
לא מדברת על התשלום וגובהו
אלא על הזמינות של קופות חולים בכל מושב ואי טרטור לנתב”ג /בי”ח אזורי לצרכי בדיקת קורונה.
מחכה לעידכונים.
כמובן שאין שום ספק שקופות החולים יודעות לבצע את הבדיקות האלה כולל כל המנהלות מסביב בצורה מעולה, הן הוכיחו את היכולת הזו.
וכמובן הנגישות הטובה של קופות החולים. אני מקווה שהן יאפשרו ביצוע בדיקות גם בסניפים מרוחקים.
אם check 2 fly מרוויחים ב 45 שקלים לבדיקה, מרוויחים יפה ב 80 שקלים לבדיקה, והם וביקור רופא כנראה מרוויחים מעולה מ 100 שקלים לבדיקה אני בטוח שקופות החולים ישמחו לתת את השירות גם במחיר הזה.
אני מקווה שאם יפרסמו תחת כל עץ רענן ש”ביקור רופא” עושים את הבדיקות ב 100 שקלים קופות החולים ינקבו במחיר תחרותי יותר.
-
ענק,
דחתה את הבקשה, או אישרה אותה רק בתעריף של 100 שח?
לקופה יש רק מה להפסיד, כי כבר כל המערכות נמצאות ומוכנות לבצוע מימי הקורונה, הם הוכנו כולל הדיגטציה באפליקציה, את הכסף כבר השקעו בבנית המערכות.
נותר להם למהר ולקצור את הפירות,ב- 100 שח גם יקחו את זה.

-
דחתה את הבקשה הזאת, המנכ”לים (והחשבים) ישבו יידונו בנושא ואם יחליטו להוריד את המחיר, יחכו עד שועדת הבריאות תתכנס שוב והלו”ז יהיה פנוי(?)
המעבדות עדיין פועלות, יצטרכו לעדכן את האפליקציה(זמן) ולדאוג שלא יהיו שוב באגים באפליקציה.*זה רק הראף קאט.
-
@Yaara-e אמר:
אפשר גם לעשות בדיקות ב-100 שקל ב-
*אין לי אינטרס כלשהו בחברה, זה רק חסך לי נסיעה לנתב. סליחה אם אסור לפרסם פה לינקים, אוריד במקרה הצורך
זה מה שרשום שנכנסים:
לא ניתן להזמין תור כעת לבדיקת קורונה.
עמכם הסליחה.הבהרה: לקוחות אשר הזמינו תור לביצוע בדיקת קורונה במרפאות ביקור רופא, מוזמנים לגשת לסניף בו הזמינו את הבדיקה ולהציג את ההפניה שנשלח אליכם הכוללת ברקוד. באם אין בידכם הפניה יש ליצור קשר עם שרות הלקוחות בטלפון 2073*.
-
מתקשרים למוקד של ביקור רופא – 6101* ומזמינים תור לבדיקה, אפשר לנסות גם בטלפון של הסניף אליו תפנה.
-
-
-
ועוד חדשות בנוגע לתעודת ההתחסנות:
"משרד הבריאות מאפשר החל מהיום הורדה של תעודה חדשה התקפה עד סוף 2021"
-
תודה לך על העידכון!
הצלחתי להוריד כעת גם תעודת התחסנות וגם תעודת החלמה, שתיהן בתוקף עד סוף 2021.
-
-
הם הצהירו על זה כבר לפני יותר משבוע(גם פורסם בפורום), הבעיה היא *מתי* זה יתבצע(בלי תקלות).
-
-
-
וזה יהיה מוכר באירופה ? התוקף למי שחוסן בפברואר 2021 ?
-
עם התעודה הנוכחית אפשר להכנס לכל מדינה שמאפשרת כניסה של ישראלים(מחוסנים ומחילמים), אם אתה מתכוון לאפליקציה שהאירופאים הוציאו, צריך לפנות ללשכת השרים האחראים בבקשה שיעשו משהו בנידון, בינתיים לפי הכתבה הזאת, נראה שאולי יש(תהיה) אפשרות:
Right now if you’re an American, not living in the E.U., you could get the certificate if you ask the national authorities of a member state to give you that certificate based on some proof that you’ve been vaccinated, or had a recent Covid test,” said the E.U. spokesperson
Earlier this month, a European Union spokesperson said that the app could be extended to citizens from non-E.U. countries
*אין גרשיים וכו’ בציטוטים, המקלדת אשמה.
מייל משרד הבריאות:
-
התכוונתי להגבלה של חצי שנה ממתן החיסון
זה התנאי שחלק מהמדינות באירופה דורשים.
זה שבישראל האריכו תוקף האן זה מחייב את האירופים ?
-
There is no maximum validity foreseen for vaccination certificates, as this will depend on emerging scientific evidence as to the length of protection of the different vaccines
For how long will the EU Digital COVID Certificate be in place
The Regulation will apply for 12 months as from 1 July 2021.
The Commission will present a report to the European Parliament and the Council on the application of the Regulation three months before the end of application of the Regulation. Together with this report, the Commission could propose to extend the date of application of the Regulation, taking into account the evolution of the epidemiological situation on the pandemic
-
תודה
: