ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איטליה בזמן אמיתי לחובבי הג׳אנר

פורום אירופה
    ברגאמו טיסה צפון איטליה
    12
    38
    2328
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מוטי א
      מוטי א נערך לאחרונה על ידי

טיסה לברגאמו עם ריינאייר. כבר לפני שבועיים נשלחה הודעה על עיכוב של 3 שעות בטיסה אבל מי אנחנו שנלין על עיכוב כזה בתקופה זו שכל רגע טיסה מבוטלת.

מילויי כל הטופסולוגיה לפני ובעיקר אישורי כניסה לאיטליה כולל מה שצריך לשלוח און ליין……

כרגע אישור מחוסן / מחלים ישראלי שקול לבדיקת קורונה שלילית כך שאין צורך בבדיקה בהלוך . 

בנתב״ג משגעים על כל דבר אבל למרבה ההפתעה באיטליה כלום כולל כלום. לא התבקשנו להציג ולו אף מסמך אחד. אולי עדיין שיכורי ניצחון ואפופי אדי אלכוהול מחגיגות הנצחון על אנגליה.

הכל עובד רגיל ופתוח.

כמי שהחלים מקורונה ונסע כבר 3 פעמים השנה אני יכול לומר שאם לא מפחדים מקצת טפסים , פרוצדורות מעצבנות והידבקות מחודשת במחלה 😜 אני ממש ממליץ לא לוותר. זה בהחלט עדיף מלהוציא כסף על טיפול פסיכיאטרי. 😀.

צחצח המטייל דוקטור דו ליטל imeshy2 royzor1972 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • צחצח המטייל
        צחצח המטייל @מוטי א נערך לאחרונה על ידי

@מוטי-א

מסכים איתך ב 100%

טס פעם שנייה השנה בסופש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @מוטי א נערך לאחרונה על ידי

@מוטי-א

השנה טסתי פחות ממך אבל מסכים עם המסקנה שלך.

הקורונה כאן ללפחות 5-10 שנים, אין הבדל אם טסים עוד שבוע עוד שנתיים או עוד 5, רק לטוס תוך ניהול סיכונים וכמובן בהתאם לחוק.

שמח לשמוע שגם לך היתה חוויה חיובית יחסית מנתב”ג, מקווה שעם עליית מספר הטסים בקיץ הם יעמדו בעומס – בעיקר של הנוסעים החוזרים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • משה 22
            משה 22 נערך לאחרונה על ידי

מה לא היה ברור במה שראש הממשלה ביקש ? 

אמר בפרוש העולם הופך לאדום ומדובר בסכנה אמיתית ומגיפה אמיתית.

ביקש לא לטוס לשום מקום. וגם לא לאיטליה.

זו בקשה שתהפוך בהמהרה להנחיה היות והאזרחים לא מצייתים להנחיות.

ייתכן שהמצב באיטליה גן עדן . קשה קצת להאמין שהם בלי מסיכות ובלי הגבלות לחלוטין. ואם זה נכון אז זה יותר מפחיד.

ראו מה קורה בבריטניה וספרד. עשרות אלפי חולים.

שאר אירופה מתחילה לעלות שוב. כבר כן מדברים במונחים המוכרים לקהל "גל שלישי ".

אני ממליץ לאנשין המיושבים והאזרחים הממושמעים ובעלי נסיון להישמע לקולות השפויים ולא לקחת סיכון שאולי נידבק ואולי לא. זה לא סיכון עצמי. זה חוסר התחשבות.

ככה זה לא יקדם אותנו ליציאה אלה יטיס אותנו לסגר.

זאת ההמלצה שלי. כאחד שלא מבין...

מוטי א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • imeshy2
              imeshy2 @מוטי א נערך לאחרונה על ידי

@מוטי-א

שמח בשבילך!

ובהחלט מסכים, הקורונה כאן כדי להישאר ולכן שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויתאים את אופן הטיולים שלו למגבלות (ילדים, וכדומה). 

טיול מהנה ושמור על עצמך(מקורונה ושאר מרעין בישין)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • מוטי א
                מוטי א @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

האשכול הזה נועד לשקף מצב ביציאה מהארץ ובכניסה לאיטליה בימים אלו.

ממש לא התכוונתי להפוך את האשכול הזה להתנצחות ולוויכוח האם כדאי, ראויי, נכון לנסוע או לא ולכן גם לא אענה לך לתגובה. 

יום נפלא גם לך כי שלי בהחלט כזה ….וגם קבל ממני ורד לאות הערכה וידידות 🥀

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                • משה 22
                  משה 22 נערך לאחרונה על ידי

אכן ידידות אמת היא חשובה.

ועכשיו לעסק.

איטליה כרגע לא נמצאת במקום טוב.

אני בתכנון הטיול שלי שאם יצא לפועל הוצאתי את צפון איטליה דרום טירול מהמסלול משום שאיטליה הכי מפחידה אותי בהיבטי קורונה.

ואסתפק הפעם באוסטריה שוויץ וגרמניה .פסגות צפון איטליה ימתינו לי בשלב זה.

מקווה לנסוע בסוף סםטמבר אבל זה יהיה תלוי כמובן בתמונת המצב והנחיות הממשלה וההגבלות במדינות היעד.

מכיון שאני מעריך אותך מאוד איני מצפה כי תגיב ולכן אברך אותך באהבת אין קץ ובריאות איתנה.

מוטי א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • royzor1972
                    royzor1972 @מוטי א נערך לאחרונה על ידי

@מוטי-א

נוסעים שבוע הבא למילאנו לטיול של שבועיים וחצי.

אני ואישתי וגם הילדים מחלימים מקורונה(לפני 11 חודש),אני ואישתי עשינו בנוסף חיסון אחד כי כך מאשרים בישראל.

יש לנו בתעודת מחלים/מתחסן את כל התיעוד לזה.

לא מצליחים להבין  במאה אחוז לא מהשגרירות האיטלקית  ודיברנו איתם כמה פעמים וגם עם הקונסול ולא מאיזיג’ט .האם זה שיש לנו תעודת מחלים ובה תיעוד לחיסון אחד פוטר אותנו מבדיקת קורונה לפני הטיסה לאיטליה.

מה הם מבקשים לראות לפני העליה למטוס ובאיטליה?

aljaje דוקטור דו ליטל מוטי א 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • aljaje
                      aljaje @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

למה “לא מצליחים להבין”, למרות שכבר כתבת לפני 11 יום: 

"אנחנו אמורים בע”ה להגיע למילאנו ב 22.7 וממה שאנחנו יודעים אחרי דיבור עם שגרירות איטליה(פעמיים) מחוסנים ומחלימים בחצי שנה אחרונה אינם צריכים להציג בדיקת קורונה שלילית.                                                                                         שהיחה האחרונה שלנו איתם הייתה בראשו שעבר ומבחינתם רק הילדים שלנו נדרשים לבדיקת קורונה שלילית”.

גם באתר משרד הבריאות האיטלקי כתוב(ישראל שייכת ל- C List): 

The EU Digital COVID Certificatefacilitates safe free movement of citizens in the EU during the COVID-19 pandemic. To entry into Italy, travellers from Eu Member States and the Schengen Area (List C) are required to present the Eu Digital COVID Certificate showing that

• you have completed the prescribed anti-SARS-CoV-2 vaccination cycle at least 14 days ago, or
                      • you have recovered from COVID-19 (the certificate of recovery is valid for 180 days from the date of the first positive swab), or
                      • you have taken a negative molecular or antigen swab test in the 48 hours prior to entering Italy. 
                      royzor1972 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • royzor1972
                        royzor1972 @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

לא מצליחים להבין כי הם אומרים שמי שהשלים את המעגל המלא של החיסון .ופה זה נתון לפרשנות כי שני נציגים אמרו שחיסון אחד מספיק וגם הקונסול אבל אף אחד לא נות את זה בכתב. ומצד שני מעגל שלם של חיסון זה שני חיסונים ואת זה לא אקבל גם אם ארצה כי ככה המדינה קבעה.

אז נכון שכתבתי וגם שככה אמרו לנו יותר מפעם אחת אבל להגיד לא עולה כסף ולטעות כן.

אם היה כתוב שחור על גבי לבן שחיסון אחד מספיק לא הייתי מנסה לברר בכל מיני מקומות אבל תוב שצריך יסון מוכר,כתוב 14 יום אבל לא כתוב רק אחד

ולכן אני שואל שוב ושוב בל מיני מקומות כדי לא לפשל רק בגלל זה

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • דוקטור דו ליטל
                          דוקטור דו ליטל @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

אני מכיר לא מעט מחלימים שבצעו שני חיסונים, אולי רלוונטי לכם

royzor1972 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • royzor1972
                            royzor1972 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

הטיסה שבוע הבא מבחינה זו זה כבר לא רלוונטי.רק נושא הצורך בבדיקה או לא

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • aljaje
                              aljaje @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

שני נציגים וקונסול(מקווה שלא אינקיטאטוס), אמרו שזה מספיק.

מר מוטי א., פותח השירשור אודות נסיעתו לאיטליה(שהוסט לדיונים אחרים), כתב בעצמו:"כרגע אישור מחוסן / מחלים ישראלי שקול לבדיקת קורונה שלילית כך שאין צורך בבדיקה בהלוך."

- אם מר מוטי א., הצליח להכנס לאיטליה עם תעודת המחלים שלו, כנראה שהיא מספיקה(עדיף שהוא ישיב לך). 

royzor1972 מוטי א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • royzor1972
                                royzor1972 @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

השאלה ממתי הוא מחלים? אם עד חצי שנה זה תקף מבחינת איטליה

אכן מחכה לראות תשובה ממנו

יונית daniel 0 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • יונית
                                  יונית @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

מה ההתלבטות?

אתה לא בטוח שמה שפקיד 1,2,3, אמר אכן תקף

שמה שכתוב ניתן לפרשנות

אז לך תעשה בדיקות קורונה ותהיו גם עם בדיקת קורונה תקפה ולא רק הילדים.

שווה ,לדעתי, את המתח והלחץ אם הפקידים הבינו, לא הבינו, ואם במילאנו גם הבינו.

כשיש ספק?-אין ספק

לך על הבטוח עבורכם.

Hofmanim תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                  • Hofmanim
                                    Hofmanim @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

בדיוק מה שחושבת.

אני לא הייתי מסכנת טיול פשוט תעשה בדיקת קורונה וזהו.

גם לגבינו שכן מחוסנים אעשה לפני הטיסה רק כי ההנחיות יכולות להשתנות מעכשיו לעכשיו.

יש בדיקות זולות מחוץ לטרמינל 1 קובעים תור ונוסעים בשקט.

• מוטי א
                                      מוטי א @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

ערב צח

אני כמוך…..לא הייתי סגור על זה היות וחליתי בספטמבר ולפני חודשיים עשיתי חיסון אחד כי זה מה שאיפשרו…..הלכתי לעשות בדיקת קורונה בדרייב אין בנתבג.

כמו שאמרתי, שום מסמך שטרחתי להוציא , להנפיק ולהדפיס לא באמת עניין מישהו. בארץ תעודת הקורונה מספיקה ובאיטליה לא ביקשו כלום .

מזל ? אולי.  כמו שזה היה נראה זו מדיניות אבל אולי זה סוג של שביתה איטלקית ! …. 

• מוטי א
                                        מוטי א @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

זה כבר יותר מידידות ….זו חברות אמת.

בזכותך אפילו זכיתי ללייק מידידה ותיקה מאוד מפורום משפחות זצ״ל….סמדרולה ,  כך שאני חייב לך טובה. נצל אותי.

אגב , היות וגם אתה חובב רכבים אז בכלל אולי כדאי לקבוע איזה סוג של מירוץ איפשהו באיטליה ? מעדיף אזור טוסקנה ? 

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • מוטי א
                                          מוטי א @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

מה זה המר הזה ? זה מרגיש לי זקן.

אני ומשפחתי נכנסנו לאיטליה מבלי שנדרשנו להציג אפילו מסמך אחד. כמעט התחננתי אחרי שטרחנו כל כך הרבה ….בכל זאת מאמץ …אבל תחנוני נפלו על אוזניים ערלות.

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • aljaje
                                            aljaje @מוטי א נערך לאחרונה על ידי

@מוטי-א

בד”כ אני מוסיפה את התואר אדון, היום התפלק לי.

חשבתי שתתרשם(או הקוראים) מהתואר הנכבד(כמו ד”ר).

צ׳או! קארוֹ מוטי א.  

ספר מה הולך בטיול, שנקנא קצת. 

אסף 16 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון