הגעה משדה תעופה ברנבורג למרכז העיר
-
פוסט זה נמחק! -
-
שאלתי כדי להבין מנסיון אחרים אני קצת היסתבכתי תכן שאלתי מה מומלץ מהיר ועובד עד מאוחר עוד אנשים?
-
אתה צריך לבדוק איזה אמצעי תחבורה מביא אותך הכי קרוב לאן שאתה צריך (מלון כנראה) ללא החלפת אמצעי תחבורה.זה יהיה לרוב הכי מהיר אפילו אם זה אוטובוס שנוסע לאט יותר מרכבות למיניהן.
-
הי
גם אנחנו אמורים לטוס לברלין בתחילת דצמבר, ופשוט נברתי באתר הזה כדי לראות איזו רכבת תביא אותנו לאלכסנדר פלאץ. ניתן לבדוק שם טבלת זמנים לפי תאריך ובכלל מראים לך את המסלול והתחנות של כל רכבת. לאן אתה צריך להגיע בברלין? אנחנו גם מגיעים בשעות הערב לשדה בברלין ומעדיפים לישון בבית מלון בשדה ולמחרת לנסוע בנחת לעיר עצמה. גם המלון שלנו לא מאפשר צק אין אחרי שעה מסויימת. אבל זה עניין אישי של כל אחד.
-
@MERAVSHELL אמר:
אנחנו גם מגיעים בשעות הערב לשדה בברלין ומעדיפים לישון בבית מלון בשדה ולמחרת לנסוע בנחת לעיר עצמה.
יש בברלין מלון בתוך שדה התעופה?
-
פוסט זה נמחק! -
-
-
נוחתים ב – 22:25. עבורינו זה די מאוחר בשביל לנסוע לעיר עצמה ברכבות. לכן מעדיפים ללון בשדה במלון טוב, גם אם זה יוצא קצת יותר יקר.
-
-
נכון אבל למלון שלנו ניתן להיכנס רק עד 23:00 בלילה – זה מלון דירות , ללא קבלה רגילה והפקידה עוזבת בשעה הזו. אין קבלה סביב השעון. לכן מעדיפה לא לקחת סיכון מיותר. חוץ מזה, בא לי להתפנק בבוקר עם ארוחת בוקר טובה
כפי אומרות ההמלצות על המלון בשדה.. -
בינתיים התחלואה בגרמניה עולה
. מה יהיה?
-
בקטנה זה עולה ויורד לא רציני
-
נחזיק אצבעות
-
איזה מלון דירות אם אפשר לשאול?
-
-
לדעתי, זה טירטור שעדיף שיחסך מכם….
תזמינו מראש נהג ותקומו בבוקר בנחת, בנוחות במלון שלכם לארוחת בוקר
בלי תיזוז וסירבול ממלון למלון ובזבוז זמן חופשה יקר
אולי תחסכו קצת.. אבל לא חושבת שזה שווהממליצה על טוני הנהג, עולה 40 יורו. ואפילו פחות – במידה ויצטרפו אליכם נוסעים נוספים..
הוא מקסים, דייקן, מחירו סביר, וזו פעם שלישית שאני נוסעת איתו.
התיאום איתו היה בווצאפ באנגלית. מבין קצת עברית.
התחבורה בברלין נוחה, בטוחה.
ואם בכל זאת תעדיפו הגעה בתחבורה למלון… יש מלונות צמודים לתחנת פרידריכשטרסה, עם קו ישיר משדה התעופה למלון. בלי החלפות.
לנתי במלון מליה, צמוד לתחנת פרידריכשטרסה, לידו יש מלונות נוספים. מיקום מצויין.מבחינת כרטיס הנסיעה, אזור התחבורה בברלין A-B , אזור C כולל את שדה התעופה.
תבלו