מסיכות ffp2 בכניסה לאוסטריה
-
שלום! קיבלתי כעת מייל מחברת התעופה (וויז איז) שיש חובת עטיית מסכה מסוג ffp2 ללא שסתום. אבל – אני לא מוצא בשום מקום בארץ להשיג מסיכות שכאלה. למישהו יש רעיון? -
תעשה חיפוש תחת KN95 או אפילו רק N95 ותמצא מלא.
-
גם אנחנו צריכים את המסיכות האלה בנסיעה לגרמניה – ראיתי שבסופרפארם יש. בחיפוש ברחבי האינטרנט מצאתי עוד מקומות. המחירים גבוהים יחסית (מה חדש) -
יש בקשת טעמים(שתיים בעשרה שקלים), לא תמיד זמינות בכל הסניפים, יש ב- וואלה שופס, ב- Ace (גם ב-7.50 לאחת), אולי גם בשאר הסופרמרקטים(?), לא חייבים לקנות כמות גדולה בארץ לפני הטיסה.
-
-
לא אם חייבים בשבוע-שבועיים הקרובים ובעיקר בחודש נובמבר(עומס בדואר).
-
אני קניתי דרך אתר האינטרנט של עזריאלי,
היתה שם הצעה ל 120 מסיכות ב 150 שקל ומי שמוכן לקבל את המסיכות דרך הלוקרים של עזריאלי מקבל 30 שקלים ב buy me.
120 מסיכות היה הרבה מעבר לכמות שאני צריך אבל 12 מסכות עולות מחיר דומה.
אז עכשיו יש למשפחה המורחבת מסיכות לנסיעה לחו”ל במחיר של 1.20 שקלים למסכה. עוד שנתיים/שלוש נצטרך לבצע קניה נוספת
-
תודה על פירוט המקומות. אנסה לקנות באחת מהן. -
פוסט זה נמחק! -
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
היתה שם הצעה ל 120 מסיכות ב 150 שקל ומי שמוכן לקבל את המסיכות דרך הלוקרים של עזריאלי מקבל 30 שקלים ב buy me.
אז עכשיו יש למשפחה המורחבת מסיכות לנסיעה לחו”ל במחיר של 1.20 שקלים למסכה. עוד שנתיים/שלוש נצטרך לבצע קניה נוספת
אתה בחור אופטימי

-
האם המסכה kn95 זה עונה על ההגדרות המבוקשת בחלק מחברות התעופה.
רכשתי בסופר פארם 10 ב19.90. כתוב על זה kn95 אבל לא כתוב ffp2.
תודה מראש!
-
-
תודה רבה!
-
@MERAVSHELL אמר:
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
אתה בחור אופטימי

מאז פריצת הקורונה כבר הייתי 4 פעמים בחו”ל ומתכנן את הפעמים הבאות,
חלק לא קטן מהמשפחה המורחבת גם כן מנצל את המחירים הטובים והדלילות היחסית של מספר התיירים.
נראה לי שהאופטימיות שלי מתבטאת בתקווה שהמלאי יספיק לנו ל 3 שנים

-
כיף למי שיכול לנסוע בתקופות הדלילות האלה.. אני מוגבלת לחופשות משרד החינוך וכרגיל עד שמגיעה החופשה המיוחלת שוב יש עניינים עם הקורונה החצופה הזו… ברלין בחנוכה – האם יקרה או חלמתי חלום?
..בינתיים לא מצאתי את המסיכות האמורות בסופרפארם אצלנו אז קניתי (כנראה במחיר מופקע יחסית) דרך האינטרנט מאחת החברות שקלטו שאפשר להרוויח לא רע ממסיכות שבארץ אין להן כבר ביקוש..בטל בשישים.
-
כי יש באתר של "סופר פארם אונליין”(חברה חיצונית).
-
כבר רכשתי כאמור אבל גם הבת שלי צריכה לאוסטריה אז אעביר לה את המידע. תודה!!
-
אין בעד מה. היא יכולה למצוא גם בשאר הקישורים שצירפתי לפני שישה ימים.
-
@MERAVSHELL אמר:
כיף למי שיכול לנסוע בתקופות הדלילות האלה.. אני מוגבלת לחופשות משרד החינוך וכרגיל עד שמגיעה החופשה המיוחלת שוב יש עניינים עם הקורונה החצופה הזו… ברלין בחנוכה – האם יקרה או חלמתי חלום?..
אם הקורונה היתה לתקופה מוגבלת אפשר היה להגיד “בואו נחכה כמה חודשים לאחרי קורונה ואז ניסע”
אבל ההערכות אומרות שמירב הסיכויים שהקורונה תהיה נוכחת בחיינו תקופה מאוד ממושכת, כנראה שנים. יש כאלה שאומרים שלתמיד.
מי שמחליט שאם כך הוא לא יסע בשנים הקרובות לחו”ל, אולי אף פעם לא – בסדר.
מי שכן רוצה לטוס, כנראה שאין טעם בדחיה וצריך פשוט להסתגל למצב חדש – כולל ההכבדות.
@MERAVSHELL אמר:
בינתיים לא מצאתי את המסיכות האמורות בסופרפארם אצלנו אז קניתי (כנראה במחיר מופקע יחסית) דרך האינטרנט מאחת החברות שקלטו שאפשר להרוויח לא רע ממסיכות שבארץ אין להן כבר ביקוש..בטל בשישים.
אני הגעתי למסקנה שחלק מההסתגלות הוא מלאי זמין של מסכות N95 בבית.
כשקונים קניה לא דחופה עלות המלאי למשפחה (2-3 מסכות לאדם) אולי 20 שקלים, תופס מעט מאוד מקום ואין פג תוקף.
ההסתגלות של הסוחרים – למכור מסכה שעלותה הסופית לצרכן (אחרי רווח לסוחר) צריכה להיות 1-2 שקלים ב 10 שקלים…...
-
אני מסכימה עם הגישה שלך לגמרי! מה שאני אומרת הוא שאם הייתי יכולה הייתי בהחלט נוסעת הרבה יותר אבל מוגבלת בזמני החופשה. הנסיעה לברלין לצערי לא תלויה רק בי אלא במדינה באם תתקבל החלטה להכריז על גרמניה כמדינה אדומה ולכן אסורה לטיסה. חוסר האונים הזה משגע אותי. לא יודעת אם להזמין סיורי הליכה או לרכוש כרטיסים למקומות מסוימים.
מחכים
מתפללים
וממשיכים את התיכנונים לפסח ולקיץ.
שרק ניהיה בריאים והשאר יבוא מאליו