שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!
-
תודה על העדכון. כעת שצרמאט ירדה מהפרק, מה היעד? ול טורן?
-
מישהו יכול לעדכן אותי אם לצרפת צריך לעשות איזה המרה של תו ירוק לאפליקציה מסויימת כמו בשוויץ? אין לי כבר כוחות לחפש בעצמי את הדברים האלה. היינו אמורים לנסוע לזולדן, לפני שבוע שיניתי לצרמאט ועכשיו שוב בלגן… -
כן, ואל טורנס הפעם.
-
-
ואל תורן עם נחיתה בבאזל?
הבעיה להבנתי היא לא רק בשוויץ, אלא כבר בצ’ק אין בארץ –יתכן שלא יתנו לכם לעלות על הטיסה.
עשיתם ביטוח קורונה? זה אמור לכסות את ביטול הדירה בצרמט במידה ולא תוכלו לטוס.
-
בספטמבר ניסיתי לעשות המרה לתעודה הצרפתית ללא הצלחה, אבל בכל מקום בפריז קיבלו את תעודת החיסון הישראלית (זה היה לפני שבישראל הנפיקו את התעודה שמוכרת גם בחו”ל). בדקו את זה בכל מסעדה (כולל פאסט פוד) ובכניסה לאתרים.
-
אין צורך לבצע המרה של תעודת הקורונה הישראלית. היא חוקית בצורתה המקורית הישראלית
-
האם הצגת את התעודה מודפסת או באפליקציה? סרקו את הקוד?
-
זה היה לפני אישור התעודה הישראלית בחו”ל והצגתי להם אותה מודפסת.
-
התעודה החדשה עובדת, התקנתי את האפליקציה הצרפתית וגם את השוויצרית (כן, אפשר להסיר אותה לעת עתה)
הבעיה שהשם מוצג רק בעברית.
לאופטימיים שבינינו, הנה האפליקציה האוסטרית הרשמית:
ולא, טרם הורדתי את של באנסקו וגודאורי אך משהו גורם לי לחשוב שזה יהיה נחוץ החורף, בקצב בו הדברים מתנהלים כעת
-
בזמן שניסית להמיר את תעודת החיסון היתה אפליקציה מיוחדת בצרפת להמרה מחוץ לצרפת.
כיום יש אפליקציה חדשה שמכירה אוטומטית את תעודות החיסון הישראליות.
-
בדיוק כך, בצק אין נוצרת הבעיה.
-
האמת אירופה הופכת לא רלוונטית לתיירים בחורף זה, רק לאזרחים ותושבים של המדינות עצמן שגם נעים בינהן.
-
איזה אפליקציה? אשמח לשמוע עבור חברים שמקווים להגיע לפריז השבוע...
-
drporat, כתב את שם האפליקציה: TousAntiCovid.
-
תודה
-
אני חושב שאנחנו רואים מצב מתהווה.
וכל הדיון רלבנטי אולי למי שטס מחר בבוקר.
כרגע יש היסטריה עולמית מתהווה, והמצב יכול להשתנות גם במהלך הלילה
-
לצערי אתה צודק – אין שום אפשרות לדעת מה יהיה עד יום שלישי, שבו אנחנו אמורים לטוס.
כרגע להבנתי לא יכניסו אותנו לשוויץ.
כיוון שהזמנתי הכל דרך קלאב מד אז אם לא אוכל לטוס אני אמורה לקבל את הכסף חזרה, אבל גם אם כן, זה לא מה שאני רוצה

-
שמעתי שאלעל העבירה מחר טיסה שלה מג’נבה למילאנו, מקווה שאולי סוויס תלך בעקבותיה, למרות שקשה לי להאמין.
-
@jisaacs אמר:
אני חושב שאנחנו רואים מצב מתהווה.
וכל הדיון רלבנטי אולי למי שטס מחר בבוקר.
כרגע יש היסטריה עולמית מתהווה, והמצב יכול להשתנות גם במהלך הלילה
כן צודק . אבל ויש אבל, כניראה שלא יהיו תשובות מפייזר או גופים אחרים שבודקים את הוריאנט הזה בשבועות הקרובים….
ככה שזה כניראה יהיה המצב לבטח בחודש הקרוב.