המלצות על תחבורה ממילנו מלפנזה לצ'רוויניה
-
תחבורה ציבורית כלשהי. מהי העלות?
השכרת רכב יצא די זול
-
תבדוק רק שזה כולל צמיגי שלג. זה קטע בעייתי באיטליה לפעמים .

-
-
-
המלצה חמה, תרתי משמע, לקחת זוג כפפות גינון. ידיים לא חשופות, אפשרות אחיזה ומונע ידיים קפואות
-
@barishansky אמר:
המלצה חמה, תרתי משמע, לקחת זוג כפפות גינון. ידיים לא חשופות, אפשרות אחיזה ומונע ידיים קפואות
רעיון טוב, יבוצע
-
שכחתי, תוסיף לזה שתי שכבות של כפפות לטקס חד פעמיות למניעת הרטיבות ואתה מסודר

-
משתף אתכם.…
אני בצ'רביניה כעת ,שלג מטורף.
ביום ההגעה נתקעתי כהוגן כי המלון היה ממוקם גבוה עם עליות תלולות, אכלתי חזוק גם עם שרשראות…
אם לא היו עוזרים לי לא הייתי מגיע.
השרשרת שקיבלתי בהשכרה לא היו שוות הרבה כצפוי.…
לא פשוט. השלג ממש לא מפסיק פה, רק היום 20 ס''מ וראות מחורבנת. לא היה כיף לגלוש.אתמול היה סביר למעט רוחות שלא איפשרו מעבר לצרמט
מצפה לקצת שמש מחר.לא להאמין תחילת דצמבר.
מקווה שמחר אפשר יהיה לעבור לצרמט. כי אחרת האתר כאן משעמם רצח. מסלולים קלים מאד,רחבים. אין מה להשוות לאתרים הצרפתים. לס ארק, לה פלאן ואחרים.
בנתיים לא מתלהב מהאתר.
מקפידים על מסיכות. ממש מעצבן,אתה לא יכול לעלות למעליות בלי ששמת את הסמרטוט על הפנים. תארו לעצמכם שזה לא פשוט במצב הזה שאתה מכוסה , כפפות, מעיל סגור ,גגלס.... וכו'
זה מה יש.
-
קנה מסיכת סדי כזאת, כו של שודדי בנקים בסרטים. זה יפתור לך את בעיית כיסוי הפנים גם לקורונה לא? [ אני רציני לאללה- לא צוחק ]
ותודה על הדיווח! -
-
-
מצטער לשמוע, אבל תכלס זה אתר כזה ושבוע כזה. הלואי והרוחות יירגעו ותוכל להגיע לצרמאט ברגוע.
תשקול לדצמבר הבא את טין. גם בגלל המסלולים והאתגר, וגם כי באף רגיל מספיק להם
-
צרות של “עשירים”, הלוואי עליי כזו כמות של שלג. טסה הלילה לקולורדו. בקושי ירד שם שלג. ממש בצורת של תחילת עונה כמו שהיה לי ב 2017 שאז שיניתי לויסטלר.
בכל מקרה, תהנו ותחזרו לשלום !
-
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
@bazzik אמר:
@ldude אמר:

כולל שרשראות שלג.. צמיגי שלג כניראה אין סיכוי לקבל
אם צריך נרכיב. לא מסובך…. רק קר בידיים.
לא הבנתי למה אין סיכוי לקבל.
אמור “צמיגי חורף”! אין דבר כזה צמיגי שלג. בגלל שהם צמיגים עם חריצים גסים יותר הם תופסים יותר טוב את השלג במישור או בשיפוע קל. לא יעזרו בדרך מושלגת ומשופעת יותר ברצינות.
השוייצרים הדייקנים מחליפים לצמיגי חורף את רכבי ההשכרה בתחילת החורף. האיטלקים טובים יותר בלהכין פסטה אל-דנטה
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
@bazzik אמר:
@ldude אמר:

כולל שרשראות שלג.. צמיגי שלג כניראה אין סיכוי לקבל
אם צריך נרכיב. לא מסובך…. רק קר בידיים.
לא הבנתי למה אין סיכוי לקבל.
פעם הזמנתי ושילמתי תוספת משמעותית.... צמיגים לא לא קיבלתי, למה....אמרו לי זה מה יש.
נתנו לי שרשרת ואמרו שזה טוב ... זהו
-
מנסיון אישי מר וכפי שכתבתי מספר פעמים בפורומים.
עשו כל שלאל ידכם לבקש צמיגי חורף, כשהכל טוב זה אכן מיותר. כשזה נדרש, זה אסון להיות בלי זה!!!
שרשראות, מגבילות מאוד את המהירות ונוחות הנסיעה, שלא לדבר על להרכיב בכביש ללא שול תוך כדי ירידת שלג מטורפת שנכנס לכל חור פתוח בביגוד.
יש אפשרות להזמין דרך חברות באץ שנותנים שירות בחו”ל, אני השגתי דרך רנטלס קאר, אמנם היה צריך מעקב יומיומי. אבל בסוף השגתי והיה כדאי
-
צודק, צמיגי חורף קריטיים בנסיעה לעיירות גבוהות.
עדיין יש צורך בשרשראות תואמות ולדעת להרכיב. בשבוע האחרון בעליה לטין צמיגי חורף לא אפשרו לעלות. תחילה הרשו לרכבי 4*4 עם צמיגי חורף. ביום חמישי ושישי שרשראות בלבד.