ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם מישהו הבחין שהאתר המשעשע הזה חזר - איך עוברת על חברי הפורום העונה ?

פורום סקי וסנובורד
    סקי מצב השלג
    15
    21
    1239
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • jisaacs
      jisaacs נערך לאחרונה על ידי

אחרי חופשה של 5 ימים בדצמבר במונטה רוזה + יום בחלק התחתון דל פילה (העליון היה סגור... מוקדם מדי בעונה).

נעלם האתר.

ראיתי במקרה שחזר האתר

עכשיו חולמים על אישגיל/ול תורנס בשבוע הראשון של אפריל

יונתן

ldude מיכל ע 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דורון1
        דורון1 נערך לאחרונה על ידי

ברכות לחזרת הפורום לחיים!

אצלנו היה משעשע במיוחד - קבוצה של 20 איש בטיול מוצלח ל-Les Arcs בשבוע השלישי של ינואר שהוזמן עוד ביולי.

הסקי היה נפלא. כמעט כל הימים שמשי ושלג בסדר עד סבבה ללא פאודר. אני אישית מעדיף את זה על רוחות וקור עם פאודר.

אז למה משעשע?

על אחד הגולשים הופעל לחץ פיזי מתון מהמשפחה והעבודה והחליט לפרוש שבוע לפני ההמראה. נשארנו 19.

PCR לפני המראה - 2 חיוביים. נשארנו 17. הם היו אמורים להיות שותפים לדירה שלי ועוד אחד שהרווחנו מזה: הביטוח מימן חצי דירה והיינו 2 בדירה של 4 איש.

אחרי כחצי שבוע אחד מהחבר'ה לא הרגיש טוב וחזר לחדר. אנטיגן ביתי חיובי. נשארנו 16.

3 ימים לפני החזור היו 6-7 שהחליטו שעדיף להם לעשות PCR כדי שלא יספיקו להידבק ואולי יהיו בבידוד פחות ימים. אחד מהם חיובי. נשארנו 15.

יום לפני החזור - השאר עשו אנטיגן מוסדי (פריבילגיה למחוסנים בלבד באותו זמן!). השותף שלי לדירה היה חיובי. נשארנו 14.

3 החיוביים נסעו איתנו באחורי האוטובוס עד לשדה"ת ג'נבה ונשארו 5 לילות בבידוד מלון ליד השדה. 14 חזרו הביתה.

רגע! לא סיימנו!

מה-14 שעשו PCR בנחיתה רק אני ועוד אחד היו שליליים. שאר ה-12 חיוביים, אבל לפחות עשו בידוד בבית.

ועוד רגע! מה-3 שחזרו מהבידוד בג'נבה 5 ימים לאחר מכן, אחד היה שוב חיובי ב-PCR. עוד 5 ימי בידוד בבית.

אבל חוץ מזה, כאמור, היה נהדר! 🙂

מחכה כבר לחופשת הסקי הבאה.

rozmar yohanand 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • rozmar
          rozmar @דורון1 נערך לאחרונה על ידי

@דורון1

אני מחוסנת כפול 3+מחלימה מהשבועיים וחצי האחרונים. הייתי בדצמבר בוייל, לחופשה מעט מבאסת כי חלק גדול מהאתר היה סגור, ועוד 3 שבועות וחצי מתוכננת המשך עונה בוייל. אני מוגדרת מחלימה מחוסנת, או מחוסנת מחלימה (חשבתי שאני טפלון אך התבדיתי). אני לא בטוחה שאני יכולה להכנס לאיטליה (הם מכניסים שליליים בלבד, ועדיין לא נבדקתי לוודא שלא נותרו שרידי וירוס בגופי, אנטיגן אחרון לפני כשבועיים היה חיובי עדיין. מחוסנים משוחררים ביום השביעי בישראל, כך שלא הייתי חייבת להבדק שוב). היו לי פנטזיות לעשות איזה וויקאנד באיטליה, אבל הטיסות לא דומות למה שהיה בעבר ואני לא בטוחה שזה שווה את זה. כמו שאומרים, נראה.

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • רוני סופר
            רוני סופר @rozmar נערך לאחרונה על ידי

@rozmar

בני חזר היום מברגמו אחרי שבוע סקי.

כדי להיכנס צריך למלא טופס איטלקי ואת אישור הקורונה שנבדק במקומות שונים כולל מסעדות וכד'.

צריך בדיקת קורונה סמוך להמראה (אנטיגן או PCR) ולמלא הצהרת יציאה מהארץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דורון1
              דורון1 נערך לאחרונה על ידי

נזכרתי עכשיו שבסביבות ה-22.1 תעודת ההתחסנות של משרד הבריאות הפסיקה לעבוד במסעדות באתר הסקי בצרפת. הוצאה מחודשת של תעודת ההתחסנות באתר משרד הבריאות סידרה את הבעייה. אז הטיפ שיש לי - הוציאו אותה ממש סמוך להמראה, וקחו בחשבון שתצטרכו להוציא אחת חדשה במהלך הטיול. חשוב שיהיה איתכם הסים הקבוע שלכם אם אתם משתמשים בסים אחר/מקומי לגלישה בחו"ל (בשביל קוד SMS לאקטיבציה, אפשר לעשות רק עם מספר הטלפון הקבוע שלכם), וכמובן לעשות את זה כשאתם עם Wi Fi מחובר.

• drporat
                drporat נערך לאחרונה על ידי

חורף שכזה. הייתי באראבה בשבוע הראשון של פברואר עם הפורום הבריטי, ביום האחרון הרגשתי רע ולא נסעתי לקרונפלאץ למרות שאני זה שתכנן וגיבש חבורה מהירה ליום זה. הpcr בארץ יצא חיובי, וזה לא ממש מפתיע כי הגונדולות היו מפוצצות והרבה מאיתנו חזרו חיוביים. העיקר שעבר ואפשר להמשיך ללא חשש. מי בא לאוסטריה?

• מ. פולני
                  מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

הייתי באוסטריה בינואר. סובבתי את הברך וחזרתי לארץ הקודש מוקדם מהצפוי. בשבוע הבא טס לכמה ימים במינכן וממשיך לאוסטריה.

• מטייל_3937334
                    מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי מטייל_3937334

בינואר הייתי בצ'כיה. נסעתי עם המשפחה המורחבת ולא כולם גולשים. ממליץ מאוד למקרים כאלו. מכל הביקורים שלי באתרים זו יחסית עיירת סקי עם הרבה אטרקציות מחוץ למסלולים.(אבובי שלג מסלול מזחלות ארוך מגלשת הרים) שבוע הבא נוסעים לארוזה הזמנה מראש של הסקי פס מוזילה עלויות בעשרות אחוזים.

• drporat
                      drporat נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3937334

Arosa נמצאת כבר שנה בכוונות שלי, אשמח אם תוכל לשתף תוכניות. טיסה/הגעה לאתר, כמה זמן מראש קנית סקיפס והאם דרך המלון/ספק החופשה.

תודה.

מטייל_3937334 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • מטייל_3937334
                        מטייל_3937334 @drporat נערך לאחרונה על ידי מטייל_3937334

@drporat

קבוצה גדולה.טיסה של איזי ג'ט לבאזל הטיסה חזור בשבע בבוקר אין רכבת בשעות כאלו אז שוכרים רכב.

חלק,ואני ביניהם,טסים עם אלעל לציריך כמובן רכבת הלוך חזור

וחלק שילוב - הלוך באיזי חזור באלעל/סוויס. במקרה זה גם כן מתאפשר העברות ברכבת. לשים לב שמבאזל לוקחים אטובוס קצר לתחנת הרכבת.

אלעל/סוויס לכיוון תל אביב ממריא מציריך בלילה וזה נותן עוד יום גלישה.

הזמנה מראש באתר עצמו.3 שבועות,עקבתי אחרי המחירים וככל שהתאריך מתקרב המחיר עולה מעט.

הנחה משמעותית נוספת גם לצעירים בטווח 18-26זו עונה אחרונה שלי לנצל 😞

קטע הנסיעה ברכבת בין חור לארוזה חינם(עד יום לפני/אחרי יום הגלישה הראשון) בזכות הרכישה המוקדמת.

לא דרמטי בכלל אבל נחמד(מקסימום יום לפני/אחרי התאריכים של הסקי פס) גם 15% הנחה באינטרספורט,

אבל אנחנו קבוצה.קיבלנו מחירים טובים הרבה יותר בטלפון עבור הציוד.

מלון- חלק אוכלים רק כשר אז הולכים למלון הכשר,(יקררררר)

וחלק לדירה עם מטבחון.

חשבתי שיהיה יקר כי זו שוייץ,

אבל להפתעתי בתכנון נכון טיסות הצלחנו למצוא בזול + רכבת + הזמנה מראש של הסקיפס + הדירה

כרגע זה נראה כחופשה זולה יחסית.מפתיע.

רק נשאר להשאיר את האשה בבית וגם חסכנו שופינג):

אה, ואחרי שסגרנו קיבלנו בשורות טובות!

שוייץ הסירה דרישה ל PCR לפני טיסה

ובמקביל ישראל נראה שמבטלת את ה PCR לפני הטיסה חזור וזה משמעותי כי PCR בשוייץ זה עניין יקר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • ldude
                          ldude @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

כן, נעלם כלא היה . מילא זה אבל כתבתי כמה פעמים לחבר'ה של למטייל "דרך ה צור קשר" ] איך נגיד? עוד מחכה לתשובה.

ו-וואי- כמה צרות היו וכמה הייתי צריך מומחים להתייעץ איתם.

נו טוב- ברוכים השבים

• מיכל ע
                            מיכל ע @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

איזה כיף שהפורום חזר! כבר כמעט התייאשתי.

אני עוד לא טסתי העונה - הנסיעה שתוכננה לאיטליה בסוף דצמבר התבטלה, אחרי שאיטליה סגרה כניסה בפני ישראלים.

אנחנו אמורים לטוס עוד שבוע ללה פלאן ואני מקווה ששום דבר יקרה הפעם, אחרי 4 חופשות סקי שהתבטלו בשנתיים האחרונות...

בינתיים הייתי פעמיים בחרמון: פעם ממש בהתחלה, אחרי הסופות הראשונות. ישנו לילה קודם בדירה חדשה במג'דל שאמס, שהיתה מושלגת בטירוף (היה מפחיד לנסוע ברחובות התלולים והמושלגים וקצת התחפרנו בשלג בחנייה). ב-7:20 בבוקר הצטרפנו לתור וב-8:50 עלינו למעלית ראשונה, אחרי השכרת ציוד! לא האמנו שהצלחנו לגלוש כל כך מוקדם! באמצע היום לקחתי שיעור פרטי בסקי לחיזוק לבת ה-13 והיא היתה מאוד מרוצה ממרסל המדריך. הבאסה היחידה היתה השעה וחצי שלקח לנו לרדת מהאתר למג'דל שאמס בחזור (אומנם יצאנו עם סגירת האתר, אבל עדיין זה לא היה סביר).

בפעם השנייה נסעתי בהסעה מאורגנת עם הבת הגדולה. זה היה קצת כמו טיול שנתי, במיוחד עם חבורת בני הנוער הצעירים הצרפתים שהיו מאוד מורגשים באוטובוס... בכלל האתר היה מלא בצרפתים. הפעם עמדנו בתור היסטרי בהשכרת הציוד, כי האתר היה מפוצץ במשפחות של גולשים מתחילים. היו שני מוקדים לתורים: הקופות (שם מקבלים את השוברים, שהוזמנו ושולמו מראש כמובן, כשעה המתנה) ואח"כ תור להשכרה עצמה. הבת שלקחה סנובורד יצאה חצי שעה לפני, כי שם לא היה תור, אבל בנשים והילדים היו תור נוראי ומבולגן. כשחזרתי לשם אחרי כחצי שעה להחליף נעליים כבר היה הרבה יותר פנוי.

• hil
                              hil נערך לאחרונה על ידי

ברור שירד האקרים פרצו לאתר וגנבו את כל הפרטים שלנו ככל הנראה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • Boaz_3810459
                                Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי

וואו איזה הרפתקאות... פעמיים סקי איטליה - שבוע צ'רביניה 5/12 ,שבוע סלה רונדה 14/1 מחוסן כפול 4 , אפס הדבקה....לאקי באסטר גונדולות מפוצצות ב קומפיטלו... יצאו פה ושם חיוביים. אבל כעת אין בדיקות, לא לשם ולא חזרה. שבוע הבא מיירהופן...יש

• ענבל אין על סקי
                                  ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

הי.נוסעת בתחילת אפריל ללפלאן.מישהו יודע אם יש צורך בבדיקה ביצאה חזרה לארץ מצרפת?

jisaacs uh0db 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • מטייל_4166862
                                    מטייל_4166862 נערך לאחרונה על ידי

thanks for sharing https://www.bestvipsite.com

• yohanand
                                      yohanand @דורון1 נערך לאחרונה על ידי

@דורון1

בקיצור, תוכנית ריאלטי עם הדחות....

• jisaacs
                                        jisaacs @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אחרי שנתיים וחצי שלא יודעים מה קורה מחר

את באמת מצפה שנדע מה יהיה בעוד 3-4 שבועות...

• מ. פולני
                                          מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

אני עכשיו באוברטאוארן. מזג אויר מצויין. בשבת יוצאים מהאתר ובראשון חוזרים לארץ.

• uh0db
                                            uh0db @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אני נוסע בשבת הבאה ויודע שלא צריך בדיקת קורונה בצרפת לפני חזרה לארץ.

גם לא צריך מהארץ לפני היציאה אלא רק לאחר הנחיתה בארץ

uh0db תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון