ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה מילוסטון לגליישר

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ילוסטון
    10
    16
    510
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • AviorTa
      AviorTa נערך לאחרונה על ידי

שלום,

נראה שהנסיעה מילוסטון לגליישר תיקח כ 6-7 שעות (כפול ממה שחשבתי).

האם יש מקומות מומלצים לעצור בהם בדרך?

תודה, אבי

צביקה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

אני עצרתי בהלנה, אבל הדרך שלי היתה בכוון ההפוך. אם הלנה מוקדמת מדי, אפשר למשוך עד Great Falls (שגם בה יצא לי ללון). אפשרות נוספת היא Missoula. הכוון הוא קצת אחר. יותר מתאים אם אתה רוצה להגיע ל- Kalispel או לצד המערבי של גליישר.

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • מוני
          מוני @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

אנחנו עצרנו בגריית פולס אותה הזכיר כאפשרות קודמי.

מוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • rinisco
            rinisco נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו עם קרוואן, יצאנו על הבוקר מווסט ילוסטון, עצרנו בבוזמן במוזאון הרוקיז, (תצוגות של שלדים אמיתיים של דינוזאורים שנמצאו במדינת מונטנה. תצוגות שקשורות לתקופת הבהלה לזהב ועוד.) עברנו בחטף את הלנה ובלילה הגענו לקמפינג בעיירה הקטנה שאטו, יש להם גם בקתות- Choteau Mountain View RV Campground. 85 Hwy 221 Choteau, MT 59422

rozmar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • rozmar
              rozmar @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco

אני עצרתי גם בהלנה- יש שם כמה חנויות טובות (גוגל מאד עוזר עם המיקומים של רוס וולמארט). הנסיעה ארוכה, אבל יפה (נסעתי מגליישר להלנה). ראינו איילים, עיט קירח, ועוד בעלי חיים וציפורים שונות קצת אחרי היציאה מגליישר, שווה לשים לב לצידי הדרך. ככל שהתקרבנו להלנה, הדרך הפכה לשוממה פחות. למחרת עצרנו בבוזמן בדרך לילוסטון שגם שם אפשר לעצור לקניות ולאוכל (ישבנו שם בדיינר משנות ה 60 וכולם הסתכלו עלינו בסקרנות מעט חשדנית גשהסתובבנו עם המסכות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • Hofmanim
                Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

לא יודעת מאיפה בילוסטון ועד איפה בגליישר אתם נוסעים אבל לנו לקח (בלי ילדים ועם עצירת צהריים בלבד ) יותר לכיוון 9 שעות..ולא היו פקקים. אנחנו אכלנו בהלנה והמשכנו...

הפעם נוסעים עם הילדים ומתכננים עצירה בגרייט פולס ליריד השנתי של מונטנה.

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

כאשר מדובר ב- Great Falls, אם אתם עוצרים שם, ממליץ על טיול לאורך נהר המיזורי. המלון שלי היה ממש ליד הטיילת. נסעתי גם לראות את ה"מפלים הגדולים", אל לא התפעלתי. הם משמשים היום ליצור חשמל.

• צביקה
                    צביקה @AviorTa נערך לאחרונה על ידי

@aviorta

גם אנחנו פיצלנו את הדרך ולנו ב-Great Falls.

למחרת הגענו בשעה די מוקדמת ל-Browning, כך שאם היעד הוא הצד המזרחי של גליישר, ויש לכם יכולת נהיגה ממושכת, במיוחד אם יש מספר נהגים, יתכן וניתן להגיע ביום אחד.

• segev17
                      segev17 נערך לאחרונה על ידי

ראשית - כיף לחזור נקודות עצירה שאנחנו עשינו: בוזמן - מוזיאון הרי הרוקי (במיוחד אם מטיילים עם ילדים - אנחנו בילינו שם כמעט יום שלם) הלנה כמו שרבים ציינו כאן בהגעה לאזור גלשייר ממליץ לחשוב על לשלב את אזור Two Medicine בדרך לפארק (תלוי כמובן איפה ישנים) -אזור שקט יחסית של גלשייר ויפה (כמעט) כמו שאר האזורים בדרך הארוכה מהלנה אפשר לחלץ רגליים ולאכול גלידה טעימה בעיירה בשם Choteau במקום בשם Old Trail Museum (צריך לבדוק כמובן שהמקום עדיין קיים, במקור הגענו דרך המלצה של נטע דגני)

• segev17
                        segev17 נערך לאחרונה על ידי

משום מה התגובה הקודמת בלי שורות חדשות (גם כאן יש שורה חדשה לבדיקה) ואין יכולת לערוך...

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • עמיחי13
                          עמיחי13 @Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

@hofmanim

גם לנו יצא לעצור בגרייט פולס ביריד המדינה השנתי של מונטנה. אם משתלב לכם בתוכנית - מומלץ מאוד!

• מוני
                            מוני @segev17 נערך לאחרונה על ידי

@segev17

שגב שלום

אני מבין שהגבת מהסלולרי

כשעלו הפורומים חזרה לאוויר אחת התקלות אי היכולת בכלל לתקשר מהסללולרי

הבנתי מאוחר יותר שכעזרה ראשונה מאפשרים תיבת טקסט ובה רשום- רשום תגובה מהירה מוגבלת המיועדת לסלולר

רוצה בהזדמנות זאת לידע את מי מהגולשים שאינו יודע, שמאז עלית הפורומים ועד היום בבוקר לא היה לנו בעלי התפקיד

כל מידע מה בדיוק קורה והקשר הרעוע עם שרידי הצוות הקודם גם הוא לא היה יעיל, ממש רק לפני ימים ספורים נודע לי

שמזה חצי שנה חברת למטייל על כל שלוחותיה נמכרה לבעלים חדשים, כל הצוות האמור לסייע הוחלף, והעברה בין הצוותים

לא התקיימה כך שבין היתר אבד גם הקשר איתנו בעלי התפקיד.

היום הייתה הפעם הראשונה הרצינית שהצלחתי למצוא את המיועדת לקשר שביננו ובין המשרדים והבנתי את סיבת הנתק

נראה על פי מה שדובר שיפתח דף חדש ביננו ובין אנשי התוכן ומהם כלפי הגוף המתכנת בתקווה ואני מדגיש בתקווה

להחזיר את הפורומים(כולל גלישה סלולרית מלאה) לתפקוד גלישה כפי שהורגלנו .

על פי תיאום עם הממונים בקרוב אבקש שיצאו בהודעה מיוחדת כפי שנהגה האחראית על התוכן הקודמת בעיקר על הפורומים

שגם היא בין הפורשים וששתי הודעות ישנות שלה עדיין מתנוססות בראש ההודעות

מוני

dregev03 segev17 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                            • Hofmanim
                              Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

כן אנחנו בדיוק עולים מילוסטון לגליישר ועושים שם עצירה יומיים כדי שהילדים לא יחטפו רעלת טבע לפני קנדה 🙂

• dregev03
                                dregev03 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

תודה מוני

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • מוני
                                  מוני @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

הי דורון

הייתה לי סיבה לרשום את התובנות בתוך שרשור ולא בהודעה חדשה

כי אני מצפה לשינוי המגמה בניהול הקהילות כפי שהובטח לי ואני ארצה לראות

הודעה כזאת יוצאת מהם כפי שהיה נהוג עד שהחברה נמכרה לבעלים אחרים.

אמשיך לעקוב אחרי הטיפול בבאגים ע"י אנשי התכנות ועוזריהם להשבת הגלישה לימיה הטובים יותר.

מוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • segev17
                                    segev17 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

טוב

עכשיו שהבנתי גם את ההבדל בין תשובה מהירה לתגובה רגילה נראה לי שזה עובד טוב (ב macbook)

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון