ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר לכם על נסיון רע שהיה לי לאחרונה עם Bookaflight.co.il

פורום אירופה
    נופש
    10
    22
    5632
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • galelli
      galelli נערך לאחרונה על ידי

vהאתר הנ"ל מדורג נמוך ב skyscanner ולא ידעתי למה

השבוע הזמנתי שם 4 כרטיסי טיסה ולהפתעתי חוייבתי במחיר הכרטיסים + 160$ ביטוח שלא הזמנתי!

כשפניתי אליהם בבקשה להסיר את החיוב מן החיוב שביצעו לי בכ"א סירבו בכל תוקף

אז שימו לב!!

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • יונה וקשת
        יונה וקשת @galelli נערך לאחרונה על ידי

@galelli למה בכלל לקנות כרטיסי טיסה דרך סוכן אינטרנטי? הכי בטוח לקנות ישירות מחברת התעופה, ואז יש לך תמיד עם מי לדבר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

לפעמים הכרטיסים דרך סוכן אינטרנטי זולים יותר מאשר בחברה, לפעמים הפער ממש משמעותי. לי זה נראה קצת מפוקפק ואני אישית מוכנה לשלם קצת יותר כדי לקנות מהחברה עצמה או באמצעות סוכנת אנושית.

galelli תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • galelli
            galelli @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr אני קונה שנים באינטרנט - 5-8 פעמים בשנה, פעם ראשונה שיש לי מקרה כזה!

פערי המחיר מגיעים לכדי 20-30 אחוז

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

נכון. הפערים גדולים. באמת קשה לעמוד בפיתוי.

• imeshy2
                imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

חיסכון במחיר מייצר סיכון, כמעט תמיד. סיכון לא אומר שבטוח יקרה משהו, אלא שהסבירות לבעיות עולה. בסופו של דבר זה משחק של סיכויים.

הרווחת 20 אחוז על 10 הזמנות ושילמת עכשיו 160 דולר אקסטרא? נראה לי בסדר עבורך אני לא הייתי מזמין כלל, כשונא סיכון.

galelli תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • galelli
                  galelli @imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

אתה צודק לחלוטין, כלכלית הכל בסדר, אני אמשיך לרכוש באינטרנט עם שני סייגים:

1. לא אקנה יותר דרך bookaflight
                  2. אקפיד יותר שלא לרכוש דרך חברות שהדירוג שלהם נמוך - בדיעבד הייתי צריך לשים לב שהדירוג של bookaflight הוא 2 כוכבים מתוך 5 - דירוג שמצביע על סיכון גבוה במיוחד
                  הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • הצועד בנעליו
                    הצועד בנעליו @galelli נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@galelli

אם הזמנת השבוע נראה לכאורה שאתה יכול לבטל את העסקה ולקבל החזר

ביטול רכישה שנעשתה באינטרנט או בטלפון והחזרת המוצר (זכות) – כל-זכות (kolzchut.org.il)

ככל שאני זוכר מקריאה בעיתונות הם יוכלו לחייב אותך בדמי המינימום (5% או 100 שקלים, הנמוך מבינהם) ארבע פעמים, אחת לכל כרטיס ולא פעם אחת, כך שלא תצמצם בהרבה את הנזק אבל:

1. אני (וזו דעתי האישית, לא מחייבת אותך) חושב שספק לא אמין הוא ספק לא אמין, חוסר האמינות לא מתוחמת רק לתחום מסוים כמו חיוב כרטיס אשראי. אני לא אתפלא אם במקרה של ספק כזה פתאום יהיו ניסים ונפלאות נוספים, למשל טיסה שהובטחה לבוקר פתאום תצא בפועל בערב או בכלל לא תצא.
                    2. עניין עקרוני, אני לא רוצה לפרנס ספקים שפגעו בי.

כמובן הכל לשיקול דעתך, אני רק מספר איך אני הייתי נוהג אם הייתי בסיטואציה דומה.

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • רוני סופר
                      רוני סופר @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

בתנאי שהאתר ישראלי או שיש לו משרדים בארץ,

אחרת החוק הישראלי לא תופס.

עכשיו לך תמצא פרטים על אתר אינטרנטי.

אותו כנ"ל לגבי חברות תעופה.

galelli הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • galelli
                        galelli @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

אני מקפיד שהאתרים מהם אני מזמין מסתיימים בסיומת: co.il

cבכל מקרה הכרטיסים הם באל על ויש לי הזמנה כבר באל על כך שאם אבטל לא אפגע באתר אלא רק באל על

תודה על ההערות וההארות

אלי

• הצועד בנעליו
                          הצועד בנעליו @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@רוני-סופר

מתחילים בטוב, הוא פשוט צריך לפנות אליהם ולדרוש ביטול עסקה,

למצוא פרטים זה רק אם הם עוברים על החוק ולא מחזירים לו את מה שמגיע לו. במקרה שיעברו על החוק (נקווה שלא)

בכל מקרה לקח לי פחות מ 3 דקות למצוא את הפרטים

הבעלים הם בי טי אל טראוול

בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך של 25 מיליון שקל נגד מפעילת האתרים אליס ו-Bookaflight - PassportNews

והפרטים

בי טי אל טרוול בע"מ / BTL TRAVEL LTD - 515066272 (checkid.co.il)

ונראה שיש די הרבה תביעות קטנות נגדם, יכול להצטרף לתור

ואם תכנס לאתר של נתב"ג תוכל למצוא את הפרטים של הנציג בישראל של כל חברת תעופה שנוחתת בישראל, הפרטים נמצאים שם (גם) כדי שיהיה את מי לתבוע.

galelli תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • galelli
                            galelli @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

תודה, אני כבר מצורף לקבוצה. הגשתי גם תלונה למועצה להגנת הצרכן למרות שקשה לי להאמין שהם עושים משהו. נראה לי שזה בעיקר מאגר ג'ובים

אבל ניסיתי

• galelli
                              galelli נערך לאחרונה על ידי

חוויה מתקנת באתר gala.co.il לפני כמה דקות הזמנתי שוב כרטיסי טיסה (למקום אחר ולא, אני לא סוכן נסיעות) בבדיקה בסקייסקאנר שוב הופיע האתר של bookaflight ראשון אבל בהפרש של כמה יורו מעליו הופיע האתר של gala.co.il ובדירוג גבוה בהרבה. רכשתי שם בלי שום בעייה ותקלה ובלי הטעיות מכוונות - נכנסתי קניתי שילמתי ויצאתי בשלום gala.co.il אתר מומלץ לדעתי

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • תומר
                                תומר נערך לאחרונה על ידי

בי טי אל ידועה יותר לציבור כ"תלמה". הם מחזיקים כמה אתרים נוספים. אולי יש נגדם הרבה תביעות קטנות (או רגילות), אבל לא בטוח בכמה מהן התובעים זכו והסביבה היא שכל הפרטים ותנאי הרכישה נמצאים באתר ונשליים לרוכשים. אליס או בוקאפלייט (ואולי שניהם) דורשים כסף תמורת שירות, והרבה לקוחות מתעלמים מזה ולא משלמים ואז מתרעמים על זה שלא נותנים להם שירות ומחםשים שירות בכל מקום אחר

galelli תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • תומר
                                  תומר נערך לאחרונה על ידי

חשוב לי להדגיש שאני לא אומר שהם צדיקים גדולים ...

• galelli
                                    galelli @תומר נערך לאחרונה על ידי

@תומר

אתה צודק, מי שקורא את התנאים, מבין שהם מוכרים כרטיסים נטו ומציעים רכישת שירות בתוספת תשלום, עם זה אין לי בעייה, הם לא האתר היחיד שמציע מכירת כרטיסים באופן הזה.

במקרה שלי מדובר ב"דחיפת" שירות שלא ביקשתי והכנסתו לחשבונית ללא אישורי

אני חייב לציין שאת הכרטיסים עצמם קיבלתי בזריזות ראוייה לציון ובתוך שעה ממועד ההזמנה מצאתי את ההזמנה שלי באתר של אל על וטיפלתי בה בעצמי

אתה צודק במיליון אחוז, כשקונים באינטרנט כרטיסים יש לקרוא היטב ולהבין מה מקבלים

אלי

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • יונית
                                      יונית @galelli נערך לאחרונה על ידי

@galelli

קניה באינטרנט אינה חייבת להיות בעייתית.

כל עוד לא משתמשים במתווכים למינהם.

כרטיסי טיסה ממליצה להזמין תמיד ישירות מחברת התעופה

על אחת כמה וכמה כשמדובר בהזמנה מאל על או חברה ישראלית אחרת.

(לא שיש בעיה עם לופטהנזה או אייר פרנס ).

כאשר בוחרים בחברת תווך- מוסיפים עוד גורם לסיכון. אישית-לא ממליצה להמר על כרטיסי טיסה, אלא לצמצם סיכונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                      • דורון1
                                        דורון1 נערך לאחרונה על ידי

יכול להוסיף שחבר שלי עשה הזמנה באתר של אליס לטיסה עם איסלנד אייר לארה"ב. טיסת החזור בוטלה לאחר ה-7.10. עד היום לא החזירו לו את הכסף על טיסת החזור, למרות שהבטיחו לו במייל שיחזירו לו. זה כבר כמעט חצי שנה. לפני כמה ימים הוא שלח אליהם מכתב התראה מעו"ד. הם ענו שיחזירו תוך כמה ימים. כנראה שהפעם יחזירו את הכסף. תסיקו את המסקנות שלכם לבד מהסיפור הזה...

galelli תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • galelli
                                          galelli @דורון1 נערך לאחרונה על ידי

@דורוןלדעתי אליס ו bookaflight זו אותה חברה

מציע להיזהר משתיהן

• הצועד בנעליו
                                            הצועד בנעליו @galelli נערך לאחרונה על ידי

@galelli

דעתי כדעת יונית, כשאתה מזמין דרך מתווך ולא ישירות אתה בד"כ (לא תמיד)* מוסיף גורם סיכון.

הסיכון הוא לא רק בהזמנה, באם הוא יזמין נכון מנותן השירות, בזמן, ויחייב אותך נכון, אלא במיוחד במידה ותתעורר בעיה או תקלה.

כך שההנחה במחיר (אם בכלל קיימת), צריכה להיות שווה את הסיכון הנוסף

*לפעמים מתווך דווקא מועיל, למשל מבחינתי booking מתווך מעולה להזמנת לינה,

ובמיוחד לינה בארץ.

הניסיון שלי אומר שמדובר בגוף חזק מאוד שנותן גב תומך ללקוח.

פשוט בהזמנת טיסות לא ראיתי מקבילה.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון