שימו לב למה שקורה בימים אלו בג'ספר שברוקיס הקנדיים
-
תודה
אז הגעתי לטופינו ביום 12 בלילה
יום 13 - יוקדש לאזור טופינו
יום 14 - חצי היום הראשון בטופינו ואז נסיעה לויקטוריה
יום 15 - ויקטוריה
האם להזמין מעבורת מאוחרת לונקובר - 17:00? 19:00?
ניר
-
@ludar הכל תלוי במה אתה מתכנן ליום 15. יש לך מה להספיק באותו יום במקום אחר? אם לא הייתי מזמין מעבורת ל 19:00, כי יש לך רק יום אחד בויקטוריה, לפחות תנצל אותו במלואו ( כי גם ככה בשביל 19:00- אתה צריך שוב להיות בין שעה לחצי שעה לפני לממש את ההזמנה- ולא לאחר!) ועוד איזה 45 דקות לנסוע, ככה שאתה עוזב בסביבות 17:00-17:30 את העיר. ודרך אגב ישוב נחמד לעצור על הדרך לויקטוריה- שיימנוס עם הרבה ציורי קיר שאפשר ללכת במרכז הישוב ולראות אותם.
-
גם אני בעד לקחת את המעבורת של 16:00 מהורשו ביי מהטעם שההגעה לטופינו
היא עדיין באור יום.
ואכן החציה של וונקובר לטסוואסן היא מקור לאיחור למועד ההפלגה ,מניסיון של הגולשת תמי מסיאטל.
העיירה שמיינוס שהומלצה אכן יכולה לשמש אתנחתא בדרך לויקטוריה
מוני
-
העניין הוא שכל השינויים האלה משאירים לי רק יום אחד בונקובר כי למחר ב- 13:00 אני כבר ממריא לארץ
השאלה היא האם חלוקה - יום ויקטוריה ויום ונקובר היא הגיונית או שעדיף להוריד מויקטוריה לטובת ונקובר
-
@ludar אני לא חובב נופים עירוניים במיוחד. ככה שמבחינתי לוותר על אחת מהן בהחלט סביר. ויקטוריה נחמגה ואפשר להסתובב בה כחצי יום מהנה. בונקובר רוב המקומות הם בטבע מסביב, הרבה פחות בעיר עצמה, והשאלה מה אתם בוחרים לעשות בכל עיר ואם אתם רוצים לראות את דאוןטאון ונקובר או למשל את ציינטאון וסמטאות ויקטוריה.
-
זהו, יצאנו לדרך. תודה לכולם על העצות. ניר
-
ייאייי בהצלחה ניר, שיהיה טיול נפלא
עם כל המגבלות. מזל שבחרתם יעד כזה מושלם, שבו כל שינוי הוא גם הזדמנות מצויינת חדשה
- במיוחד עם העזרה של החברים הנדירים בפורום (גדליהו וכמובן מוני האלוף אבל ממש כולם).
-
-
נסיעה טובה ניר. בהצלחה עם הכל
-
-
טוב, אז הגיע רגע האמת. אנחנו ב Columbia Icefield וג'ספר עדיין סגור (ולא רואים באופק מתי יפתח, לפחות עפ"י המקומיים).
מה היה לנו עד עכשיו (בקצרה):
ערב בווטרטון עם מזג אוויר מצויין (אבל לא הספקנו לעשות כמעט כלום)
יום בווטרטון ומעבר לגליישר עם מזג אוויר גרוע
3 ימים בגליישר עם מזג אוויר מצויין
יום בבאנף עם מזג אוויר בינוני
יום בלייק אוהרה עם מזג אוויר טוב
ויומיים גשומים בלייק לואיז.
בסך הכל (למעט היומיים האחרונים) - מזג האוויר די משתף פעולה.
מחר צריך להגיע מכאן לקמלופס - נסיעה ארוכה. ניסע דרך לייק לואיז כי צפוי מזג אוויר יפה ואולי יהיה פיצוי (וגם כי בכיוון השני אי אפשר לעצור בפארק או בעיר ג'ספר).
תיאור מפורט ותובנות יגיעו בהמשך
ניר
-
זה בסדר גמור לנסוע דרומה ללייק לואיז ומשם לקמלופס
בדרך יש לכם את ראה במיפוי המצורף-
https://maps.app.goo.gl/426gX6bRWxXCb4MP7
וגם חזרה על כביש הקרחונים מקבלים זוויות נוספות על הגדולה של הכביש הזה
מוני
-
תודה רבה
לצערי לא ניצלנו את רוב התוכנית. הסלולארי שלי אבד איפשהו בכביש הקרחונים ועסקנו חלק מהיום בחיפושים (ללא הצלחה). את רוב הדרך עשינו בחושך.
אולי בפעם הבאה (במילא נצטרך להשלים את ג'ספר, שהיום הודיעו שהם סוגרים את העונה)
ניר
-
לא הייתי באולימפיק, אבל בפסיפיק רים הייתי והוא מקסים ואני ממליץ בחום לבקר בו