ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב ב-ewr כבישי אגרה במזרח ארה"ב וענייני מזוודות

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק רוד טריפ השכרת רכב
    6
    25
    610
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זוהר888
      זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

היי חברים,

בתכנון השכרת רכב ב-3.10 בשדה למשך 10-11 יום טרם הוחלט ,טיול מעגלי לצפון מזרח בהרכב של הורים +שתי מתבגרות.

ממה שראיתי הרבה מהכבישים הם כבישי אגרה וממה שקראתי פה כדאי לקחת מכשיר ez pass ואני מנסה להבין אם צריך להזמין את במעמד הזמנת הרכב או שמוסיפים את זה בעת איסוף הרכב בשדה , ומה העלויות של זה האם לפי ימי ההשכרה או תעריף קבוע .

אם יש אתר שבו אוכל לעשות סימולציה של עלות כבישי האגרה לפי המסלול שלי אשמח לקישור .

לגבי איסוף הרכב ראיתי באתרי השכרת הרכב שחלק מהרכבים רשום שהאיסוף הוא במרכז השכרת הרכב בשדה ובחלק רשום מחוץ לשדה.

האם מחוץ לשדה מדובר בהגעה לתחנת ההשכרה עם שאטל או שזה רגלית ?

אשמח להמלצות מעבר לעניין המחיר מאיזה חברות השכרה כדאי להימנע ואיזה מומלצות.

בטיולי הקודמים העדפתי תמיד את alamo בגלל האפשרות לבחור את הרכב לבד ורמת הרכבים, אבל הפעם הם יקרים משמעותית משאר החברות לא הבנתי למה . (ראובן אתה בטח תדע).

לגבי סוג הרכב האם גודל בינוני יספיק לנו או עדיף פוול סייז , בפעם הקודמת לקחנו גיפ גרנד צירוקי וזה היה אחלה אני רק לא זוכר לאיזה קבוצה זה שייך.

לגבי החזרת הרכב אני אני מתלבט בתכנון שלי היום האחרון עם הרכב יהיה בשבת בגרזי גרדנס ואני מניח שנחזור ערב לפני למלון בסביבה ,וההתלבטות היא אם להשאיר את הרכב עם הנוחות של לזרוק את השקיות ברכב במהלך היום או שעדיף להחזיר כבר ערב לפני ולחסוך יום שכירות כי גם ככה הרכב יעמוד.

בהמשך להתלבטות הקודמת סוגיה נוספת היא שביום ראשון בבוקר אנחנו מתכננים להיכנס לעיר ולשהות בה עד רביעי , וכאן השאלה היא עם כבר עדיף להיכנס עם הרכב ולהחזיר אותו בעיר (יום ראשון לא יודע אם ניתן או שסגור ) או שבכול מקרה עדיף להחזיר בשדה ולהיכנס לעיר עם רכבת /הובר ?

בשיקולים נכנסים העובדות שנהיה עם לפחות שלוש מזוודות גדולות ושתיים קטנות ותיקי גב ואם זה בכלל ריאלי לעלות עם מטען כזה לרכבת שאני חושב על זה כנראה שלא, ואולי אפשרי בכלל להשאיר חלק ניכר מהציוד לשמירה במלון שנעזוב בהנחה שנחזר ללון באותו מלון ליד השדה בלילה שלפני הטיסה .

לגבי הכניסה לעיר ביום ראשון בשעות הבוקר האם בגלל שזה יום ראשון הנסיעה צפויה להיות פחות פקוקה והאם העלויות שונות בגלל שזה יום ראשון.

בתודה מראש

זוהר

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שיש פער גדול ביו התפיסה שלי איך טיול צריך להראות למה שאתם חושבים. ברור שאין תשובה נכונה וכל אחד עושה מה שמתאים לו. אבל בגלל פער התפיסות יתכן בהחלט שמה שאני כותב פה לא רלוונטי לכם.

אני חושב שכדאי להיכנס לעיר כבר במוצ"ש ולישון שם. וגם – להיכנס לעיר בערב חוסך זמן בבוקר. בין אם הגעתם ישר מהטיול ובין אם הגעתם אחרי שופינג. אפילו אם זה בלילה. למחרת ב-8 או 9 בבוקר אתם כבר מטיילים בעיר. אם לעומת זאת תישנו מחוץ לעיר, אז הלוגיסטיקה של כניסה לעיר, אולי החזרת רכב, מזוודות וכו' תיקח שעתיים בקלות (עם אותה שעת השכמה). נכון שזה יום ראשון השקט יותר, אבל עדיין חבל לטעמי. נכון שמלון במנהטן יותר יקר, אבל כך גם הזמן.

וכבר הזכרתי שאני לא מבין למה לא לישון את היום האחרון בתוך מנהטן.

אני לא רואה יתרון להשאיר מזוודות במלון כמה ימים רק כדי לחסוך את הסחיבה שלהן למנהטן. אתם לא צריכים את מה שיש שם? האחסון, המשיכה זה זמן וכסף. זה גם מגביל אתכם לחזור לאותו מלון.

אני לא מבין את הקונספט של ג'רסי גרדנס לפני מנהטן. יש לכם טיול אוטו של מעל שבוע לפני. לא כדאי לשלב שופינג בדרך? 2-3 ערבים בקניון, ו/או עצירות ביניים? זה גם שובר נסיעות, מנצל שעות ערב (חושך), סוגר פינות של ארוחת ערב (או צהריים). וגם זה לא מעיק. ולא פחות חשוב – אם בקניון שהייתם ביום השני לא היה את מה שרציתם – לא נורא, נחפש בקניון של היום הרביעי. לעומת זאת בגלל שאחרי זה נכנסים למנהטן, זה סוג של "סוף הטיול" במובן של קניונים, אז שוב אתם עשויים להתפשר כמו שהזכרתי בשרשור הקודם.

ולשאלות שלך:

כבישי אגרה: יש הרבה אתרים שמערכים אגרה לפי דרך. אחד לדוגמה (זו לא המלצה) https://calculator.tollsmart.com/ גוגל ימצא לך עוד הרבה.

חשוב לזכור שחלק ניכר מהעלות של כביש אגרה זה גשרים (ומנהרות) שיכולים להגיע ל 10-20 דולר לנסיעה קצרה. כבישי האגרה עצמם הם לרוב זולים יותר אלא אם כן נסעתם מרחק גדול במיוחד. אם הייתי צריך לנחש מספר כללי, סדר גודל של 10 דולר ליום לאגרות בממוצע זה סביר, אבל זה מאד תלוי במסלול. יכול להיות הרבה פחות, אבל יכול להיות גם יותר. ואגב, בגשרים ומנהרות לפעמים התשלום חד כיווני ובכיוון השני אין אגרה.

יש 5 אפשרויות להתמודד עם כבישי האגרה ברכב השכור:.

1. להימנע מכבישי אגרה לחלוטין. בעיניי זה פתרון לא מעשי. כבישי אגרה בהחלט חוסכים זמן וקילומטרים.
        2. לשלם במקום או בדיעבד באתרי האינטרנט השונים. בהרבה כבישים היום אין אפשרות לתשלום במקום. אפשר לשלם בדיעבד באתרי האינטרנט השונים של הכבישים, אבל זה דורש לוגיסטיקה, לפעמים הרשמה, תמיד לזכור וכו'. בעיניי זה שוב לא מעשי.
        3. לשלם לחברת ההשכרה תמורת המנוי. זה יכול להיות מכשיר פיזי או רישום אלקטרוני. חברת ההשכרה אחראית לכל הנושא, וחודש אחרי הטיול מחייבים את כרטיס האשראי שלך בנסיעות שבציעת. בגדול יש שני תשלומים פה – תשלום על הנסיעות עצמן (שמגיע בדיעבד), אבל גם תשלום תמורת השירות. למשל אלמו גובים 4 או 5 דולר ליום עם תקרה של 30 דולר להשכרה. אוויס גובים 4 דולר עם תקרה של 20 דולר. ככל שאני יודע הם לא גובים על יום שלא נסעת בכביש אגרה. זו בעיניי האפשרות הרצויה.
        4. חברת ההשכרה גובה סכום גלובלי של "סע כפי יכולתך". לא מצאתי כרגע פרטים, אבל ככל שאני זוכר דולר מציע אפשרות כזו תמורת סדר גודל של 30 דולר ליום. לטעמי ברוב המוחלט של המקרים זה יקר מדי.
        5. לא לעשות שום דבר, ואז חברת ההשכרה תגבה את סכום האגרה פלוס עמלה. עמלה לא חייב להיות מאד גדול ויתכן שהאפשרות הזו בפועל מתחרה באפשרות 3. למשל חברת דולר גובה 10 דולר ליום עמלה כזו (בעצם זה דומה לאפשרות 3)

שווה לבדוק באתרים של חברות ההשכרה (לא הסוכנות) מה האפשרויות של כל חברה. בעיניי זה יכול להשפיע על בחירת החברה. בכל מקרה – בגדול מזמינים ומשלמים את זה במעמד ההשכרה ולא מראש.

מיקום תחנת ההשכרה – חפש בגוגל מפס את התחנה של חברת ההשכרה הזו כדי להבין. ככל שאני יודע בניוארק יש מרכז גדול שכולל את רוב/כל חברות ההשכרה, ומגיעים אליו עם הרכבת הפנימית. זה לא בתוך הטרמינל, אבל בתוך השדה. אבל אולי יש חברות שלא מיוצגות שם אלא יש להן סניף בחוץ.

באופן אישי להרכב של 4 הייתי מעדיף מיניואן או SUV גדול (טאהו או דומה). אני רואה באתר של avis.com (לא ישראל) שברולט טראוורס במחיר של 700 דולר ל-10 ימים. נראה לי דיל טוב.

לגבי האם לשמור על הרכב בקניון – זו החלטה אישית. יש פה שלושה שיקולים – נוחות, עלות וזמן. עלות (חוץ ממחיר הרכב) זה הגעה אחרי שמוותרים על האוטו – לקניון/מלון וחזרה למלון (וכמובן העלות של היום הבא). בגדול אם אתם מתכננים יום שופינג ארוך אז הנוחות של להשאיר מזוודות באוטו היא גדולה. אם המלון צמוד אז אפשר גם שאחד מכם יקפוץ באמצע היום לשים שקיות ולחזור. זמן – הזמן שמתבזבז על הנסיעות הלוך ושוב לתחנת ההשכרה, אולי לשמירת חפצים במלון (כתלות בשעה), אולי להליכה למלון לאחסן שקיות (אל מול הליכה באוטו). היות וזמן זה כסף בטיול אז זה גם שיקול. אגב, בהחלט יתכן שוויתור על רכב לא יחסוך בעלות ההשכרה (למשל בהצעה של אוויס שהזכרתי)

האם להיכנס עם הרכב למנהטן – להתנייד עם מזוודות בתחבורה ציבורית נשמע לי סיוט לא קטן. לא לשכוח שזה לא רק הרכבת, אלא גם מהרכבת עד המלון. אז האפשרויות הריאליות בעיניי – או להיכנס עם הרכב לעיר, להוריד את רוב המשפחה במלון עם המזוודות, ואז הנהג ממשיך להחזיר את הרכב, או להשאיר את הרכב מחות לעיר ולקח מונית (זה לא חייב להיות בניו ארק אבל זה נוח). אם מדובר על האפשרות להיכנס עם רכב – אחר הצהריים המשפחה עושה צ'ק אין בזמן שהנהג מחזיר את הרכב, ונפגשים בחדר אחרי חצי שעה. אם מדובר על הבוקר והחדר לא זמין – המשפחה תסיים עם שמירת חפצים מוקדם יותר, ואפשר כבר להיפגש במקום אחר בעיר. אם מדובר על יום ראשון כמובן שיש הרבה פחות פקקים ויותר קל לנהוג במנהטן. אבל בגדול זו עיר שקשה לנהוג בה. בכלל לא בלתי אפשרי, אבל קשה. כמובן שצריך לבדוק מיקום של תחנות ההשכרה של החברה שבחרתם, ושעות פתיחה (בייחוד ביום ראשון).

זוהר888 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • reuben13
          reuben13 @זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

@זוהר888

הורים ושתי מתבגרות בפול סייז יהיה מאוד מאוד צפוף וגם לא תיכנסנה יותר משתי מזוודות, צריך לפחות ג'יפ כמו הצ'רוקי, אני אוהב נוחות, בהרכב כזה אני הולך על מיניואן

האיזי פס לוקחים אותו במעמד קבלת הרכב בתחנת ההשכרה כאשר חותמים על החוזה, מכשיר חובה כדי להימנע מתשלום קנסות ועמלות

ממליץ לבדוק מחירי השכרת רכב גם באתרים אחרים, אני בד"כ שוכר ב-AVIS.COM ישירות (האתר הבינלאומי), בו חשוב לציין תושב ישראל במשבצת המתאימה כדי לקבל הצעת מחיר הכוללת ביטוחים, אני סופר מרוצה מהשירות של AVIS

בדולר/טריפטי אני לא כ"כ ממליץ במזרח כי מחיר שכירת האיזי פס מאוד גבוה (אבל כולל בתוכו את האגרות, לדעתי לא משתלם)

אפשר לבדוק גם מחירים בחברת הרץ ישראל (קשר רנט)

ואם שוכרים רכב ב-AVIS או ב-HERTZ, ממליץ להירשם בחינם למועדונים שלהם (AVIS PREFERRED- HERTZ GOLD) כדי להימנע מתורים ארוכים כי יש דלפקים נפרדים בשדות התעופה לחברי המועדונים, באלמו זה לא משנה

מוני זוהר888 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מוני
            מוני @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

ב-2017 שכרנו בהרץ מבוסטון לבוסטון לרואד טריפ כולל כניסה לערים כמו טורונטו ,שיקגו אילינוי,

מיניאפוליס, והתאומה סיינט פול מינסוטה, אינדיניאפוליס אינדיאנה, לואיויל קנטקי, נשויל טנסי

המכשיר היה ברכב, מאחר ונאמר במפורש שאין במדינה כמו מסצ'וסטס תחנות תשלום במזומן

הפעלנו את המכשיר זוכר שהיה עלינו להסיט חלון במכשיר

35 יום טיול , עבור עמלות אגרות רישוי חברת הרכב חייבה אותנו לכל התקופה 60 דולר.

מנסיון שלנו תמיד עם פול סייז לא מתאים לכמות המזוודות שלכם ממש לא!

מוני

רוני סופר זוהר888 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • רוני סופר
              רוני סופר @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

אוסיף את חברת אופרן הישראלית. מציעה מגוון רחב של חברות השכרה

וההזמנה דרכה אמינה. החיסרון - התחייבות ותשלום עם ההזמנה שעה שהזמנה בחברות השונות ישירות - התשלום במועד ההשכרה.

למרות זאת אני בהחלט ממליץ לבדוק אותה.

EZ_PASS מוצע ברוב המקרים בעת ההשכרה. הוא פותר את כל בעיות התשלום ולדעתי - חובה..

לפי נסיוני מהשנים האחרונות - אין כבר עמדות תשלום טולים (לפחות לא המזרח) והכל נעשה כמו בכביש 6 בארץ - תשלום ע"י צילום הלוחית.

ואם אין אמצעי תשלום אוטומטי - הטרחה והקנסות גבוהים.

לגבי החזרת הרכב -

לא ברור לי למה ללון בשבת בג'רזי ולעבור בראשון למנהטן. הייתי לן במנהטן כבר בשבת. מכניס את המשפחה והמזוודות למלון, ונוסע לשדה התעופה לבד להחזיר את הרכב. חבל על 4 ימי השכרה וחבל על החזרת הרכב במקום מרוחק ממקום האיסוף (אלא אם זה כלול בהשכרה).

וכן, צריך להיות בטוח שפתוח ביום ראשון.

• זוהר888
                זוהר888 @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

היי ראובן ,

תודה... על המענה

לא מצאתי את המקום שאני מסמן באתר של אוויס שאני מישראל אם תוכל לשלוח צילום מסך זה יהיה מעולה .

לגבי האיזי פס לא הבנתי אם אני מזמין אותו מראש במעמד הזמנת הרכב או שאני מזמין אותו בתחנת ההשכרה בשדה?

לגבי הרכב לאיזה קבוצה שייך הצירוקי /שברולט טראוורס שאני לא אטעה הטאהו נחשב לקבוצה מעל הרכבים האלה ?

שאלה נוספת אם אני מחזיר את הרכב בתוך העיר ולא בשדה זה נחשב לנקודה מרוחקת ואם אתה מכיר נק השכרה בתוך העיר של avis שניתן להחזיר בהן

בתודה מראש

זוהר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • זוהר888
                  זוהר888 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

תודה... על המענה ,

אכן נלך על eazy pass לא מחפש לעצמי כאבי ראש.

לגבי החזרת הרכב הרעיון שלך להוריד את המשפחה במנהטן ולהחזיר את הרכב לשדה נראה הגיוני אבל שאני חושב על זה מהשדה למרכז העיר זה לפחות חצי שעה ואז חזור ואז אני צריך למצוא פתרון לעצמי לחזור למלון .

לא יהיה כדאי יותר להשאיר כבר את הרכב בשדה ולהיכנס לעיר כולנו עם מונית /הובר ,וגם אותך אני שואל אם החזרת הרכב בתוך העיר במידה ויש שם תחנת השכרה נחשבת להחזרה מרוחקת ?

• זוהר888
                    זוהר888 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

תודה... על המענה אכן נלך על רכב גדול יותר

• זוהר888
                      זוהר888 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

תודה...על המענה,

מקבל את המלצתך להיכנס כבר במוצ"ש למנהטן ולהתחיל את ראשון בבוקר בשלווה.

על כבישי אגרה כמובן שלא נוותר בטח אם זה חוסך לנו זמן , ולגבי החזרת הרכב מה לדעתך יהיה כדאי ומשתלם (אגרות כניסה לעיר/גשרים ושאר עמלות בכניסה לעיר )יותר להחזיר בשדה ולקחת מונית כולנו או להוריד את המשפחה במלון ולחזור לבד לשדה ולחזור למלון .

תודה מראש...

• אנשיםטובים

הלכתי לאיבוד בתוכנית. לא ברור לי מה קורה באיזה יום. תוכלו אולי לפרוס את כל התוכנית? אם החלק של הטיול באותו רחוק מניו יורק עוד לא ברור אז אפשר לכתוב "ימים X,Y,Z טיול אוטו". כמובן שאם אתם יודעים אז עדיף לפרט.

החזרה בשדה או בעיר (או בשדה אחר). אל תניח שיש או אין דמי החזר לתחנה בעיר או לשדה אחר - פשוט תבדקו.

אם נישאר רגע עם אוויס - אפשר בעזרת האתר של אוויס או בעזרת גוגל מפס לראות איפה יש תחנות השכרה במנהטן (לצורך החזרה). למשל יש אחת ברחוב 31 ליד מדיסון סקאוור גרדן. באתר העולמי יש 3 שורות למלא - הראשונה איפה ומתי שוכרים, השניה איפה ומתי מחזירים. השלישית היא לגיל מדינת המגורים מגורים ועוד כמה סעיפים. לפחות ככה זה במחשב. לא בדקתי בטלפון. ברגע שאני מציין שאני מישראל אז ההצעה שלהם כוללת "ביטוחים" (LDW) ללא השתתפות עצמית. ההצעה שאני התייחסתי אליה הייתה ל" Standard Elite SUV Chevrolet Traverse or similar" שזה חצי מחיר מהטאהו "Full-Size SUV". ולפחות להצעה הזו לא היו דמי החזר להשכרה בניו ארק והחזרה בעיר בתחנה ברחוב 31. אבל צריך לבדוק את התחנות שנוחות לכם.

בהנחה שלא מדובר על סכום כסף מאד גבוה, לא הייתי מנסה להחזיר את הרכב בתחנה רחוקה מהמלון אחרי הורדת המשפחה. חבל על הזמן ואולי גם עלויות התחבורה. בייחוד אם מדובר על שעות הבוקר שהמשפחה לא יכולה לחכות בחדר ולנצל את הזמן לפרוק.

פעמיים יצא לי להוריד משפחה במלון במנהטן ולהמשיך לבד נסיעה קצרה להחזרת הרכב. זו בהחלט אפשרות, אבל זה לא נוח. גם קשה לנהוג במנהטן עצמה. גם לא נוח לעצור בפתח המלון. ברוב המקרים זה לא חוקי. כולם עושים את זה אבל זה לא חוקי. אם מדובר על מלון רציני שיש לו שוער הוא יעזור לכם לפרוק (ויצפה לטיפ), וגם יתן לך בטחון שהכל בסדר. אם זה מלון פשפשים - לא בהכרח יהיה מי שיעזור לכם. וגם החלק של לנהוג לבד לתחנת ההחזרה בלי מישהו שמסייע בניווט או בכל דבר אחר. וכמובן שעשיתי את זה גם בערים אחרות בעולם. אבל בהחלט יותר נוח (וסביר שגם יותר מהיר) להחזיר את הרכב מחוץ לעיר ולהיכנס כולם עם מונית. זה לא חייב להיות בניו ארק ואפשר גם תחנה קרובה יותר למנהטן (מונית יותר זולה). וככה כולכם מגיעים ביחד למלון. עוד אפשרות מעניינת אם אתם מגיעים בבוקר זה שכולכם ביחד נוסעים לתחנת ההשכרה בעיר. מחזירים את הרכב. רוב המשפחה הולכת ישר לטייל, ואחד ההורים לוקח מונית עם המזוודות למלון. המונית פחות יקרה כי זה בעיר, וכי זו מונית רגילה אני מניח (אם זה נוסע יחיד). לא חייבים שתחנת ההשכרה תהיה צמודה למלון (להיפך, עדיף שתהיה קרובה לאיפה שמטיילים), ורוב המשפחה מרוויחה זמן. אני בספק אם הייתי בוחר באפשרות הזו, אבל זו אפשרות.

אגרת כניסה לעיר תשלם בכל מקרה. בין עם זה ברכב שכור ובין עם זה במונית (לא אם נוסעים ברכבת).

אם מגיעים מכיוון ניו אנגלנד, אפשר גם לשקול להחזיר את הרכב בשדה התעופה לה גוורדיה. לא "קשה" לנהוג עד אליו (זה ממש לא מנהטן). סביר (אבל לא בטוח) שלא יהיו דמי החזר, והמונית ממנו זולה יותר למנהטן. ויחסית זה לא עיקוף

• זוהר888

@reuben13

היי ראובן וחברי הפורום ,

אשמח לעזרה סגרתי רכב באוויס ל-10 ימים ,וברור לי שאני אקח את האיזי פס לאור כמות הגשרים וכבישי האגרה באזור .

מתלבט כרגע אם לקחת את זה במסלול הרגיל שלהם שבו אני משלם 6.95 ליום על המכשיר ואת שאר האגרות לפי הנסיעות שאבצע או לקחת אותו במסלול של הכול כלול שעולה 21 דולר ליום שזה נראה לי יקר .

בתכנון מסלול מעגלי איסוף מניו ארק ומשם להתחיל טיול לכיוון המסלול הקלאסי של השלכת (עדין לא סגור) אבל בגדול זה המסלול:

ניו יורק ← החוף של קונטיקט ורוד איילנד ← בוסטון ← פארק אכדיה ← ההרים הלבנים ← ורמונט ← הרי האדירונדק ← עמק ההדסון ← ניו יורק נעשה אותו בסדר הפוך וגם ירדו ממנו כמה דברים בגלל אילוצי זמן ,ובסיום החלק עם הרכב החזרת הרכב בסניף אוויס במרכז העיר ניו יורק.

לפי המסלול הנ"ל האם כדאי לקחת רק את המכשיר ולשלם את האגרות לפי השימוש או לקחת חבילה של הכול כלול?

הצועד בנעליו reuben13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • הצועד בנעליו
                            הצועד בנעליו @זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

@זוהר888

עד שיגיע ראובן המומחה האמיתי

בגוגל מפות, אם תסמן את המסלול הוא ירשום לך את מחיר האגרות ואז תוכל לדעת כדאיות

זוהר888 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • זוהר888
                              זוהר888 @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

תודה...

• זוהר888
                                זוהר888 @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

אני רואה שרשום בגוגל מפות כביש אגרה אבל אני לא מצליח למצוא את התעריפים איפה זה מופיע ?

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • רוני סופר
                                  רוני סופר @זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

@זוהר888

במפות גוגל לא תמצא את מחירי האגרה.

נסה כאן.

אחרי שאמרנו את זה, כמה זה משנה. סכומי האגרה במהלך 10 ימי טיול לא ישנו את רמת ההוצאות שלך בצורה משמעותית.

מעבר לתשלום, לכבישי אגרה יש חסרון נוסף, לדעתי חשוב יותר - הם משעממים. אם יש זמן שווה לרדת מהם

לחוות את המדינה. כמובן שהם מהירים יותר והזמן בנסיעה עליהם תקצר במחצית.

• זוהר888
                                    זוהר888 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

תודה על הקישור , אנחנו מוגבלים בימי הטיול אז כבישי אגרה כנראה יהיו הכרח .

מנסה רק להבין אם כדאי איזי פס ולשלם לפי נסיעות או לקחת מסלול שהכול כלול .

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • רוני סופר
                                      רוני סופר @זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

@זוהר888

בנסיעה האחרונה של לארה"ב בתחילת השנה שכרתי רכב ל 9 ימים. שילמתי עבור האיזיפאס 69$ הכל כלול.

לא בדקתי את האפשרות של לשכור רק את הפאס ולהיות מחוייב בטול. שוב, הפער היה מסתכם בכמה דולרים לעומת מחיר ההשכרה כולה.

אז זה באמת זניח, למרות שאני לא מזלזל ב 20-30$ שאולי היה יכול להיות ההפרש.

• זוהר888

מוזר באתר של אוויס זה נתן לי עלות של 207 דולר לאיסי פס ל-10 ימים וזה נראה לי מוגזם ולכן שאלתי פה אם זה הגיוני

• אנשיםטובים

https://www.avis.com/en/products-and-services/services/avis-e-toll

על פי האתר של אוויס, אם תבחר לא במסלול הכל כלול תשלם "עמלה" של 7 דולר ליום עם תקרה של 35 דולר לחודש. לא מעט אבל לא הון. תשלום הכל כלול יהיה 11-26 דולר ליום עם תקרה של 55-130 דולר לשבוע.

אני חושב ששווה לנסות להרים טלפון לסניף ההשכרה (כן, אני יודע שזה בעייתי) כדי להבין מה באמת הסכום שתשלום בפועל.

אני מניח שהייתי מעדיף לשלם 35 דולר ולדעת ש"לא דפקו אותי" במסלול הכל כלול. אבל זה לא בהכרח כלכלי.

אם אני צריך לנחש - רוב הימים (חוץ מאשר בניו יורק ובוסטון) סכום האגרה הממוצע יהיה מהותית מתחת ל-10 דולר, ואולי אפילו מתחת ל-5 דולר. רוב כבישי האגרה הם או הכבישים המהירים שאיתם טוחנים את המרחקים (ואז הם כמעט ולא רלוונטיים לימי הטיול המקומיים), או בכניסות לערים (גשרים וכדומה).

• הצועד בנעליו
                                            הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

נכון, אין בגוגל מפות יש ב https://www.viamichelin.com/

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון