חופשת הליכה ב Salzkammergut - סיכום מסע
-
מקווה שאני לא ממציא אבל נראה לי שמקסימום הוספת ג׳ינג׳ר למון הני למרק שום.
-
סוף סוף התפניתי גם לקרוא את הבלוג, המקסים כתמיד שלך. מה אגיד, אי אפשר שכל הזמן תמשיכי להוסיף עוד ועוד יעדים לרשימות שלי!
-
תודה רבה, אתקדם בסופ״ש.
אני מזדהה עם הבעיה שהצגת. גם אני, בעקבות טיולי שלי ודיווחים של אחרים (בינהם אתה!) - מוסיפה עוד ועוד יעדים ל- wish list שלי ...
אגב, קשה שלא לשים לב: בעוד הפורומים של ׳למטייל׳ הולכים ודועכים - הבלוגים דווקא פורחים! יש דיווחים מעולים וממש לא מעט. מי שלא עוקב (גם) אחרי מערכת הבלוגים: לתשומת ליבכם (אבל גם: ראו הוזהרתם ! זה מחריף את הבעיה ש עירא אבחן ;~).
-
-
-
כל כך כיף לקרוא ולהתענג מתמונות יפות! נראה אזור מקסים, עשית חשק לקחת כמה רעיונות לטיול המתוכנן לאוסטריה
-
-
@io ענבר יקרה!
לצערי עוד לא הגעתי לקרוא את סיפור הטיול שלך...
לשמחתי עוד לא הגעתי לקרוא את סיפור הטיול שלך... וכך יש לי עוד למה לצפות!!!
-
אגב, קשה שלא לשים לב: בעוד הפורומים של ׳למטייל׳ הולכים ודועכים - הבלוגים דווקא פורחים! יש דיווחים מעולים וממש לא מעט. מי שלא עוקב (גם) אחרי מערכת הבלוגים: לתשומת ליבכם (אבל גם: ראו הוזהרתם ! זה מחריף את הבעיה ש עירא אבחן ;~).
אוהב את הבלוגים,
כייף לי לקרוא אותם והם גורמים לי להכניס עוד יעדים וצורות טיול למגירת החלומות
פעם נסענו לאזור כדי להגיע להלברון ולחמוק משפריצים מפתיעים ושובבים של מים. הם עדיין חביבים ומומלצים אבל היום הם כבר פחות בפוקוס.
אני חושש מהיום בו פתאום הבלוגים יעלמו אם בעלי האתר יחליטו להוריד את השאלטר
, המון מידע שהוא גם יפה וגם מועיל.והתמונות שלך, במיוחד אלו עם האגמים הכחולים והשתקפות הבתים, גורמות לי לכאבי עיניים.
אוסטריה מדהימה ומזל שהטיסות לוינה זולות יחסית.
-
-
ענבר. אין כמו הטרקים, טיולים ללא רכב למי שיודע ללכת ולסחוב. את ועירא לאחרונה הדגמתם שיש אין סוף אלטרנטיבות לטיולים כאלו שאפשר לאלתר. צריך לשמור על הכושר כדי שאפשר יהיה להמשיך איתם. לי בינתיים טפו טפו הכאבים בברך כמעט ולא היו ואני מנסה להקפיד לתרגל גם כוח (וכוח רגליים) כך שתיק גדול לא יכריע אותי. בינתיים הגרמין שלי חושב שגם הכושר שלי משתפר……
-
-
אני כבר סיכמתי לפני כן כי חשבתי שסיימת… אז כייף שהיו עוד יומיים מקסימים וחבל שהרגשת פחות טוב. תבדקי אופציה להוסיף חמאת בוטנים לפחות ללחם עם ריבה
. כבר הזכרתי את נושא החלבונים ובנוסף לחם עם ריבה אולי נותנים בוסט לשעה ועוד קצת אבל לא הרבה יותר מזה. גם אם זה עבד בעבר לא בטוח שזה יעבוד וכנראה גם לא רצוי בעתיד. -
תודה ענבר, נשביתי סופית, עכשיו רק נשאר להחליט על תאריכים סופיים ואיזה נמל תעופה הכי מתאים. הנופים האלו זה משהו ממכר!! ולמדתי ממך ש chamois זה לא רק שם של כפר יפה שהיינו בו באטוסטה, אלא גם בעל חיים.
שיהיה סופ״ש נעים והלוואי שיחזרו כבר כולם אבל כולם