משהו שמאוד מטריד אותי...
-
היום הודיעו לי ששינו לי שעת טיסת פנים בקנדה והטיסה החדשה היא עם בואינג 787 MAX 8 קודם היתה הטיסה עם מטוס אחר.
מאז שקיבלתי את ההודעה אני לא רגועה מהטיסה הזו , האם יש עוד מישהו כאן עם טיסה במטוס זה והוא רגוע ?
הודיעו שמחזירים מטוסים אלה לפעילות ??
מאוד מוטרדת

-
787 או 737? 8 737 MAX התרסקו, 787 דרימליינר טסים ללא בעיות מיוחדות. -
אני מניח שהיותצ ומדובר בטיסת פנים בקנדה, זה אחכן ה- 737-8 -
טעות שלי זה המטוס המדובר והמפורסם לרעה – בואינג 737 מקס8
-
זו טיסת פנים מטורונטו לקלגרי , לפני השינוי המטוס היה 737-800 והחליפו את הטיסה למטוס 737 MAX8.
כנראה מהלחץ טעיתי במספרים
-
-
אל תדאגי, קרקעו את כל הבעייתייים בקנדה עד אוגוסט. בטח יהיה מטוס חלופי
-
@מטיילת_ 3990284
לקחתי אויר,,,,, המטוס הוא בואינג 737 Max 8
הטיסה ביוני , מחר על הבוקר אתקשר למשרד נסיעות
גם אני ידעתי שהמטוסים הללו מקורקעים אבל זה מה שרשום בלוח הטיסות שלי מה שתמוה בעיניי. לא שמעתי שהיתה איזה התקדמות בנושא להחזיר אותם לטיסות .
-
כבר נאמר לך ונכתב שדגם המטוס הזה מקורקע. רות.סוף.
עד הודעה חדשה, אף חברה בקנדה לא יכולה להטיס אותם.
אבל אולי באמת כדאי שתתקשרי לסוכנות הנסיעות, כנראה קיבלת את לוח הטיסות לפני האירועים וההחלטות, לכן זה מה שכתוב לך.
-
Donald J. Trump
@realDonaldTrumpWhat do I know about branding, maybe nothing (but I did become President!), but if I were Boeing, I would FIX the Boeing 737 MAX, add some additional great features, & REBRAND the plane with a new name.
No product has suffered like this one. But again, what the hell do I know? -
אני מבינה מה אמרו לי ומה שכתבו כאן רות עבור . לוח הטיסות המעודכן נשלח אלי היום בערב ולכן זה מוזר.
חשבתי שמישהו נתקל באותו דבר ויודע משהו.
בכל מקרה אתקשר בבוקר למשרד הנסיעות ואעדכן מחר
תודה בכל מקרה
-
מתוכננת לנו לנו טיסה כזו בספטמבר. נשמח לעידכונים לגבי במדיניות בפועל, והטיסה בכלל.
והכי חשוב – טוסו ושובו בשלום ותהנו מהטיול.
-
עדכון - שוחחתי היום עם סוכנת הנסיעות , היא לא יודעת יותר ממה שאנחנו יודעים - שהמטוסים קורקעו. לא ממש היתה לה תשובה מדוע בלוח הטיסות מופיע המטוס המדובר ( בואינג 737 Max
.שלחתי מייל הבוקר לחברת West jet , ציינתי מספר ותאריך טיסה וביקשתי לברר את הנושא , עדיין לא ענו, מקווה שיתייחסו.
נכנסתי לאתר הזמנות טיסה של החברה , התמקדתי בתאריך הטיסה ושעת הטיסה , רציתי לראות מה רשום שם ואכן שם מצויין שהטיסה הזו עם מטוס בואינג 737-800, לעומת זאת כשאני נכנסת להזמין טיסה של west jet אותה טיסה בדיוק , תאריך ושעה דרך סוכנים אז מופיע דגם המטוס Max 8
אז אני רוצה להאמין שבאתר של West jet הנתונים אמינים יותר.
האם מפלס החרדה שלי ירד? כן, קצת . אמשיך לעקוב , יש לי כמעט חודשיים עד לטיסה.
-
טוב, בינתיים- שאנטי.
-
לא כ"כ שאנטי, "שמעתי ש...".
-
די ברור מה קרה שם, אז גם אם המטוס לא מקורקע נניח, לא צריך לחשוש יותר מטיסה רגילה (יש 2 מתגים שמנתקים את ההמראה האוטומטית והכל מסתדר)
-
תודה אלי, סף החרדה ממשיך לרדת עם ההודעה הזו .
ואם כבר אני מגיבה כאן שוב בנושא למי שמתעניין אני רק מעדכנת שWest jet לא ענו למייל שלי – מה חשבתי לעצמי

-
בתור אחד שקצת מבין בתחום, זו תקלה שניתנת לתפעול על ידי הטייסים. כשהטייסים לא הכירו אותה היא הייתה מסוכנת, עכשיו כבר כולם מכירים. אין שום חשש לטוס במטוס כזה במדינה מערבית, אם יחזירו שם את המטוס לטיסות זה יהיה אחרי שהטייסים תודרכו ואולי אפילו תורגלו בנושא. אם זו הייתה טיסה פנימית במדינת עולם שלישי אולי הייתי קצת חושש.