שיטת התגיות - על הפנים
-
שלום,
עד היום כמעט ולא פתחתי שאלות. אבל היום עשיתי זאת ונוכחתי בשיטת התגיות האיומה .
אחרי כמה משפטים, כמות התגיות שנוצרת “מעלימה” לגמרי את המלל ופשוט לא ניתן לראות את מה שכתבתי. בחירה של תגית או שתיים לא מפחיתה את הכמות. ובעצם לא מאפשרת לכתוב כלום!
יש שתי שיטות להתגבר על זה
- לכתוב את הכול ב WORD ואז להתעיק ולהדביק
- לפצל את כותרת השאלה לשניים חלק ראשון בלי “כלום” וחלק שני עם המלל המרכזי
גם הפוסט הזה – בעת התיכתבו – אני כוצתב “על ריק” – לא ממש יודע איך זה נראה.
אשמח אם יועבר לצוות הטכני
-
יש שיטה שלישית, פיירפוקס עם מניעת חלונות קופצים! -
הועבר---(עוד לפני פסח ובכלל כל התיוג)
אני יודעת שמטופל .
ואפילו בסדר קדימויות כל נושא התגיות.
-
בוקר טוב
באיזה מקום בסדר הקדימויות?
הבעיה רק מחריפה. אני לא מבינה את הלוגיקה של המתכנתים.
משהו מאוד לא הגיוני בתכנות : כשהמילה הראשונה שאני מקלידה היא פורטוגל לא ייתכן שיופיעו לי בהמשך לפחות 10 תגיות שלא שייכות כלל לאזור ואין אף תגית חדשה שקשורה לפורטוגל.
כמה חודשים האתר החדש פעיל?
מתי לראשונה לירון כתבה לי שהנושא בטיפול? אי שם בתחילת תכנון הטיול. מגוחך.
עושה רושם שהבעיות כלל לא בטיפול. אולי יטופלו....
-
ואת ההגיון שמעלים לעבודה מערכת בטא, לא למתנדבים שינסו אותה אלא לכלל המשתמשים, את כן מבינה?אני לא.
-
כולי עדיין געגועים לתצוגה המדורגת שהכל נפתח בדף אחד. היתרון היחיד של התגיות הוא שעכשיו כמעט ולא אקרא כלום מהפוסטים. עוברים מהר על התגיות וממשיכים הלאה כי עונש לפתוח כל שרשור בנפרד.
-
ברור שלא, אבל זה לא שייך להגיון של המתכנתים.
והמבין יבין.
אילו ישבו במקביל מתכנתים וכל אחד היה מתמקד בפתרון בעיה היינו היום במצב טוב יותר.
הפורם במתכונת החדשה קיים כבר מעל 4 חודשים. חל שיפור?
באחת מהודעות ברוכים הבאים לפורום החדש העליתי בשבוע שעבר רשימה של "דברים מעצבנים". היא לא מלאה.
התגובה בדרך כלל שהכל בטיפול.
-
@imeshy אמר:
יש שתי שיטות להתגבר על זה:
1. לכתוב את הכול ב WORD ואז להתעיק ולהדביק.
2. לפצל את כותרת השאלה לשניים חלק ראשון בלי “כלום” וחלק שני עם המלל המרכזי.
יש עוד שיטה: אני משתדל לכתוב קצר ולענין.
-
1. לא בכל הודעה אפשר להסתפק ב2 שורות.(,בסלולרי אני לא משתמשת בוורד.). חוץ מזה בסלולרי לרוב איני מצליחה להדביק. איך בדיוק עושים את זה באתר? עלה על דעתי לכתוב כאילו הודעת וטסאפ, להעתיק ולהדביק.
2. למה להקשות עלינו?
3. אין צורך להציף אותנו ב30 תגיות, שלא קשורות לענין ההודעה.
שיתנו לנו לכתוב ...בבלוגים בחירת התגיות מופיעה רק בסיום הכתיבה. גם כאן אפשר היה לתכנת כך.
ד.א. הופעת התגיות ממש מתחת לכותרת גורמת לזה שמידי פעם לחיצה לא מדויקת מספיק, מעבירה אותי לתגית ולא פותחת את ההודעה.
למשל: כשאני מחפשת מידע או מספרת על שדה תעופה בבאזל אני לא רוצה לראות תגית שכוללת את מוסקבה או כל מקום אחר על פני הגלובוס כך גם לגבי פארקים ועוד.
כיון שלפני עלית האתר לאויר נושא התגיות לא היה מסודר רוב ההודעות שלנו, עד שיסודר הענין , כלל לא יופיעו בחיפוש. מה שנכון לגבי כל ההודעות הותיקות.
-
את משתמשת בעיגול עם החץ הדו כיווני בפינה השמאלית העליונה להרחבת חלון התגובה? -
בסלולרי יש פתקים או רשימות או משהו דומה לכתיבת ועריכת טקסט וקל מאד להעדביק משם. -
מאיזה מכשיר אתה מנסה לכתוב הודעה?
ניסיתי עכשיו לכתוב הודעה ממכשיר הטלפון, לא היתה בעיה(גם עם טקסט יחסית ארוך).
תגיות- לא חייבים לבחור את כולן (בלחיצה על ה+).
-
הודעות ארוכות אני כותב מהמחשב.
ושוב , התופעה מעיקה במיוחד בהודעה חדשה.
נסו לכתוב הודעה עם המילה אירופה
-
ניסיתי עכשיו לכתוב הודעה חדשה עם המילה אירופה, קיבלתי רק 3 תגיות מוצעות.
-
בזמנו כתבתי משפט או שניים עם אירופה וזה היה נורא
-
לי הופיעו שבע, אבל אין חובה לבחור אפילו אחת, ההודעה נשלחת ומופיעה ללא בעיות(חוץ מהתוכן האווילי).
-
כן שוקי, זה מה שעשיתי .
הבעיה קימת רק בפתיחת שרשור ואיני מרבה לכתוב הודעות חדשות . את השאלה האחרונה בנושא הטיול לפורטוגל (נדמה לי שבקשר לנחיתה בבאזל) התחלתי לכתוב בטלפון והרגשתי כאילו צבא האו”ם רודף אחראי . הופיעו לי כל מיני שדות תעופה ועניני תחבורה.
הופעת תגיות לא קשורות ורבות היתה גם בעת כתיבת הודעה ארוכה במחשב. חבל שלא צילמתי מסך (אהה ושכחתי איך מצלמים מסך בטלפון

כשהתחלתי לכתוב הופיעה שורה וחצי של תגיות ממש לא קשורות לטיסה לבאזל. הן התרבו במהלך הכתיבה. אבדתי ריכוז.. עברתי לכתיבה בוורד והעתקה .
אם חל שיפור מאז, מה טוב.
בפורטוגל רציתי לשאול, בהודעה נפרדת, על הארוע עם הפרחים על הראש, בטומאר ונמנעתי כי פחדתי מהעלאת תמונה בעת הופעת התגיות .
באמת שההתמודדות עם שליחת יותר מתמונה אחת מחו”ל ולא ליד מחשב לא קלה . אבל זו בעיה אחרת
באשר לארוע, לפני שעזבנו אחת הצעירות שעובדת במקום בו לנו אמרה שכל מה שהיא יודעת ששמים לחם מתחת לפרחים, שיהיה לחלק לעניים ומעל הפרחים יונה לבנה, כדי שיהיה שלום בין כולם.
חג שמח
-
-
ח.ג..ומר imeshy היקרים..
ולא לדלג על שוקי ונאמניי הפורום,העוסקים בעזר והמלצות מועילות...לשאר קהל החברים.
שמתי לב לשתיי עובדות מצערות בפורום,וזאת לאחר שינוי הפורמט,המערים קשיים בהתנהלות הפורום..ואלו הן..
1)מיעוט תגובות והמלצות,ביחס לעבר.
2)מיעוט שאלות והצגתן בפורום,עקב סירבולים מיותרים,חרף כל ההמלצות לנסות ולשפרן,ייתכן על ידיי המוקד הטכני,אך רובן נובע בתגובות חבריי הפורום,ומנסיונם האישי..בפתרון חלקי לבעיות,מקווה לפתרונות נוחים לכל,ובתקווה שאלה שנותרו נאמנים לפורום,לא יצאו לרעות בשדות זרים,עקב כל מה שנכתב לעיל.
בברכת ביחד נעלה ונצליח,כי זו מהות הפורום...עזרה הדדית ולזולת.
ולך יונית ליבי ליבי,על וחרף כל מאמצייך,עדיין לא הגענו,לשלווה ולנחלה...אותם נדרש הפורום להוות.
המשך שבוע פורה וממצה חיים.
-
ולא פחות חמור זה היעדר כל היגיון בים התגית וההודעה. איך זה ש"מסלול עד שבוע בקונסטנץ" עובד עם תוכן ההודעה במקורית? ??
אין שום ביקורת שתעשה התאמה מינימלית בין התוכן והתגית?