המלצה ללינה במפלי הניאגרה
-
שלום לכולם
מתוכננים להגיע למפלי הניאגרה בחגים.
בחיפושים אחר מקום לינה ללילה במפלים.
מקריאה בפורום מבינה שיש בתי מלון להם יש חדרים עם נוף למפלים.
טרם החלטנו אם משיקעים עוד כסף בשביל הנוף, אבל לצורך הדיון אני רואה שיש למשל בהילטון אפשרות לחדר עם נוף למפלים האמריקאיים וחדר עם נוף למפלים הקנדיים.
אם כבר הולכים על חדר עם נוף, מה עדיף ?
פרט להילטון האם יש המלצות על מלונות אחרים (בבוקינג יש עליו דירוג 7.9)
תודה
-
עדיף נוף למפלים הקנדיים. אנחנו לנו ב embassy suiets וראינו מקומה 32 את כל המפלים. לא יודעת מה המחירים היום, אבל לפני כמעט 4 שנים עלה חדר ל-5 200$(בספטמבר). המלון עצמו מאד גדול והמוני, ארוחת הבוקר לא משהו בכלל, החדר גדול, מרווח ונוח וגולת הכותרת כמובן - הנוף. כל הקיר הוא למעשה חלון המשקיף למפלים ומבחינתי היה שווה לחלוטין.
-
אנחנו לנו בהולידיי אין. שהוא "קו שני" למפלים אז אין נוף אבל הוא היה אחלה מלון.
-
גם אנחנו לנו באמבסי סוויט עם נוף למפלים ב 200$ אבל
לאחר מעשה אני חושב שזה לא שווה את ההשקעה כי
אתה ממילא במהלך הביקור באזור רואה את נמפלים מ 3433 זוויות וגם מהכובה מהמגדל כך שנוף המפלים לא הוסיף לנו הרבה והיה בסך העול גימיק יקר. בכול אופן שים
לב שבאמבסי לא מעול חדר עם נוף למפלים רואים את שניהם. אנחנו ראינו רק אחד.
-
כשמזמינים חדר באמבסי מצויין במפורש באתר אם מדובר במפלים האמריקאיים וגם הקנדיים או רק אחד מהם. עודד, האם כוונתך היא שיכול להיות שאזמין חדר שמבטיח את שני המפלים אבל נראה רק אחד?
-
יש צ’ק אין מוקדם, שבו מציעים לך את כל החדרים הפנויים שמהם רואים את הנוף שהזמנת.
אני הייתי פעמיים בניאגרה. בפעם הראשונה מטעמי חסכון ישנו במלון לא בקו הראשון. נשארתי עם טעם של החמצה וחלמתי לחזור שוב למלון עם נוף למפלים.
התמזל מזלי וחזרנו לשם אחרי הרבה שנים והחלטתי לא לוותר על החלום. הזמנו חדר עם נוף לשני המפלים וממש לא הצטערתי. זו היתה חוויה מיוחדת.
לדעתי זה חלק מחווית הביקור במקום.
רוצה לציין שאומרים שזה יקר. נכון , יחסית למחיר שמשלמים בחו”ל על לינה זה יחסית יקר, אבל אני חושבת שבשביל חוויה של פעם בחיים לשלם 300 דו”ק (225 דולר אמריקאי, 800 ש”ח) לחדר 50 מ”ר, בקומה גבוהה עם נוף לשני המפלים זה ממש לא נורא. לא ישנים שם שבוע, רק לילה אחד -
עודד,
זו אחת הפעמים הנדירות שאני חולק על המלצותיך המצוינות.
החוויה לראות את המפלים מהחדר איננה נקודתית בזמן כמו בעת טיול בטיילת או בעת תצפית מהמגדל.
אנחנו מצאנו עצמנו יושבים ליד החלון/קיר ובוהים במפלים הקנדיים והאמריקאים (הזמנו סוויטה שצופה על שניהם) ונבלעים לתוך המראות הנהדרים תוך איבוד תחושה של זמן. ראינו אותם נצבעים בשקיעה, ראינו אותם מוארים בלילה, ראינו אותם בזריחה, ראינו אותם מהמיטה, ראינו אותם מהג’קוזי – בקיצור חוויה אחרת לחלוטין מהמראות שמהטיילת והמגדל.
סרטון: מראה פנים הסוויטה ומראה המפלים הנשקפים מחלונה
סרטון: זריחה מעל מפלי הניאגרה
-
מצטרף להמלצה על מלון EMBASSY , על מה שנכתב אוסיף שיש מעבר עילי , גשר, לכיוון המפלים ישירות מהמלון. כמו כן תחנת אוטובוס בפתח המלון עם כרטיס יומי חופשי, מגיע לכל האטרקציות בצד הקנדי.
-
תודה לכולם!!
-
אני מנסה להבין עם התשובות של כולם, בבוקינג רואים אפשרות לחדר עם נוף למפלים האמריקאיים או חדר עם נוף למפלים הקנדיים.
האם יש עוד אופציה עם נוף לשניהם? פשוט לא רואה בבוקינג? לפי מחיר החדר , החדר עם הנוף לאמריקאים מעט יקר יותר - האם זה אומר שהוא המומלץ יותר?
שוב תודה לכולם
-
-
תודה רבה!
-
אנחנו היינו ב״סוויטת ג׳ועיור נשיאותית״ בקומה ה-38. משם רואים גם את מפל הפרסה מצידו הקנדי וגם (מרחוק יותר) את המפלים האמריקאים.
פרטים מדויקים מדויקים על חדר במלון בודקים באתר של המלון ולא באתרי תיווך. לא תמיד יש באתרי התיווך כל היצע וסוגי החדרים שיש במלון עצמו. אני גם כמעט תמיד מצליח לקבל מחיר טוב יותר בהזמנה ישירה ולא דרך מתווכים.
-
בעניין בוקינגכמו שכבר נאמר לפני – באתר המלון אפשר למצוא יותר פרטים מאשר בבוקינג. הרבה יותר. וגם – בשיחת טלפון למלון אפשר לקבל עוד יותר פרטים!
במלונות רשת מהקבוצות הגדולות כמו הילטון, מריוט IHG ואחרים, אני לא רואה יתרון להזמנה דרך בוקינג. לרוב ישירות באתר אפשר למצוא מחיר טוב יותר (לחברי מועדון שההרשמה חינם, לחברי AAA, תשלום מראש ועוד). לפעמים הזמנה ישירה באתר תזכה בהטבות (למשל בזמנו לפחות בהזמנה ישירה באתר של הילטון קיבלו אינטרנט חינם, בעוד שדרך מתווך לא), הזמנה ישירה יכולה לזכות בנקודות מועדון (ובטיול ארוך בארה”ב הנקודות הללו בהחלט יכולות להצטבר). אגב, ךא קורה הרבה, אבל לפעמים אפילו יש מבצע לרכישת נקודות מועדון בכסף בהנחה כך שהחדר יותר זול עם נקודות מאשר בתשלום רגיל.
כשמדובר על מלונות קטנים ו/או אנונימיים כמו שישנים באירופה, אז אני מבין את הרצון להזמין דרך בוקינג ודומיו שמקנים אזיושהיא מטריית בטחון – למלון אולי לא אכפת לרמות אותי, אבל הוא פחות רוצה להסתבך עם בוקינג. אבל ברשתות הגדולות אני חושב שהרשת מספקת מטריית בטחון לא פחות טובה.
-
לרוב זה הפוך.הרשתות הבינלאומיות רוצות קודם כל למקסם רווחים, לטובת בעלי המניות והבונוסים של המנהלים.
זה יכול לעתים קרובות לבוא על חשבון טובת הלקוחות, ובכל רשת כזו תמצא מלון אחד או יותר שיש עליו ביקורות זועתיות, אבל מסיבות שונות אותו מלון מצליח למלא את החדרים ולהיות רווחי והרשת לא רוצה לשנות מה שעובד.
לעומת זאת מלונות פרטיים בודדים חיים רק ממוניטין, הן ביקורות ברשת והן המלצות מפה לפה.
הבעלים רוצים לחיות מהעסק ולכן ישתדלו לא לפגוע במטה לחמם.
את אלה שלא מצליחים (או לא רוצים) לשמור על מוניטין קל לאתר בביקורות, אלה שעיקר הביקורות עליהם טובות והביקורות הלא טובות מתיחסות לעניינים שוליים, יתנו כמעט תמיד את התמורה.
-
סתם בדיקה קצרה שלא מייצגת כלום – מלון אמבסי סוויסטס בניאגרה, לילה אחד ב-10 בספטמבר לזוג, החדר הכי פשוט שיש שזה שתי מיטות קווין בלי נוף:אתר המלון (embassysuitesniagara – לא הרשת) 215 דולר קנדי
בוקינג 205 דולר קנדי
אתר הרשת (הילטון) – 200 דולר קנדי לחברי מועדון (רישום חינם).
-
ומה זה שייך לעניין?
עם פינצטה אפשר לשלוף דוגמא מאששת לכאורה לכל תאוריה.
תבדוק ת כולם ותראה מה התוצאה הסטטיסטית.
-
אגב, האם מישהו התנסה בלהזמין מלון בניאגרה דרך Groupon ?
ראיתי שיש להם הנחות לחלק מהמלונות האלה, אבל שוב רמת המידע והפירוט לגבי החדר שמזמינים הוא נמוך יותר.
תודה
-
היי,
בשנה שעברה הייתי במלון The Oakes Hotel Overlooking the Falls שבצד הקנדי. הוא משקיף גם למפלים הקנדיים וגם למפלים האמריקאיים. הנוף מקסים מהקומה ה- 14 ואפשר היה לראות גם את מצג האורות היפה מהחדר. כשהזמנתי אותו, לא היה צריך לבחור את נוף המפלים השונים.אם אתם מגיעים עם רכב – החנייה יקרה, שילמתי 27 דולר ללילה (הייתי שני לילות). המלון מאפשר לעמוד מול הלובי 20-30 דקות לעשות צ’ק אין ולהעלות את המזוודות ואז חייבים לפנות את הרכב. אפשר לחנייה היקרה אבל אפשר גם לחניות זולות יותר בסביבה...
-
בשונה מכולם
אנחנו לנו ב Mariott falls view עם נוף למפלים והיה מעולה
ארוחת בוקר מעולה מה שהבנתי שאין ב Emabssy שווה לבדוק ישירות עם המלון.