חנייה בלאס וגאס
-
שלום לכולם,
אני אשהה בווגאס במלון שלא מציע חנייה חינמית לאורחיו. האם מישהו מכיר חניון כלשהו באיזור הסטריפ או בכלל שבו ניתן לחנות את הרכב בחינם ללא הגבלת זמן?
תודה
-
מצרפת לך לינק לאתר בו יש פירוט לגבי כל מלון ומה מחיר החניה.
לפי מה שרשום שם יש חניונים בחינם למשל במלון פלנט הוליווד וגם במלון ונציה
-
הסטריפ מאוד ארוך. אם תציין את שם המלון בו תתארח, אז אפשר לציין היכן החניה החינמית הקרובה ביותר אליך
-
תודה – אשהה ב-VDARA -
תודה רבה -
ממול לודארה, בפלנט הוליווד. לא מאוד קרוב אבל בחינם. אם אתה עם משפחה ועם מטען, רצוי קודם להשאיר את בני המשפחה עם המטען ליד הלובי של ודארה, לגשת לפלנט, להחנות את הרכב ולחזור ברגל, אם ברצונך לחסוך כמ דולרים. קח בחשבון כ-20 או 25 דקות עד שתחנה ותחזור למלון שלך, לפי הערכתי והיכרותי את האזור. יוצאים מודארה ברחוב הרמון, ממשיכים ישר, חוצים את הסטריפ והפניה הראשונה שמאלה מובילה לחניה של פלנט הוליווד
-
תודה רבה ידידי -
בקוסמופוליטן שצמוד לודארה החניה ב10$ ליום (לפי הקישור שדנוש צרפה). יחסוך הרבה הליכה (במיוחד כש40+ מעלות בחוץ).
-
לא מצליח לפתוח את האתר של דנה מהעבודה אבל אם אני לא טועה החניה בקוסמו היא 15$ ליום
-
החניה בקוסמופוליטן, קרובה לודארה, חינמית עד שעה אחת, 7 דולר עד 4 שעות ו-10 דולר ל-24 שעות
-
-
הז….ת העלו את המחיר !!!!!!!!!! אתר וגאס.קום עוד לא עודכן
-
התנאים רק הולכים והופכים גרועים בווגאס

-
אני אישית הייתי משלמת $15 ליום כשהאלטרנטיבה ללכת חצי שעה לאוטו, כשחלק מזה בחוץ בחום של לאס וגאס…
הייתי חוסכת במקומות אחרים.
-
יש ריבת חנייב ענקית בחינם מאחורי מלון ה-linq איפה שהגלגל הענק.
אנחנו חנינו שם בפעם האחרונה שהיינו במלון ה-linq והמיקום מצויין יש חיבור לסטריפ שמוביל ישר לסיזר פאלס.
-
התיקון איות.... התכוונתי לרחבת חניה למרות שריבת חנייה זה גם נחמד
-
לא יודע מתי הייתם שם, אבל כעת יש מאחורי הלינק עבודות בניה נרחבות והחניה כבר לא זמינה
חוצמזה, הלינק מאוד רחוק ממלון VDARA, בו יתאכסן פותח השרשור
-
סתם מחשבה, מה הביטוח לרכב בזמן שמחנים לך את הרכב? (ואלה פרקינג). -
לגמרי – אישית בלינה הקרובה עוד שבועים אני במלון שהחניה בו חינם (WYNN) אבל אין ספק שצריך לשלם