איך כותבים פה הודעה כשהתגיות קופצות לך על כל המסך ?
-
אני כותב הודעה אחרי חצי שעה זה מציע לי 200 תגיות ואני לא רואה את ההודעה שלי.
יש דרך לבטל את התגיות המוצעות ?
-
בדיוק הייתה השאלה שלי…
ניסיתי יומיים לרשום משהו!!!
עד שאיך שהוא עקום הצלחתי לעלות לינק
-
אם מאמינה ביהדות,סעי לכותל להכנסת פתק ותפילה,ואולי משם יבוא עזרך,אך במציאות המרה של הפורום,המסקנה תהיה אחת וברורה.....דיברת אל הקיר.
כי זו כרגע מגמת בעליי הפורום,לתת לכותבים ולמשיבים להחזיק את האתר צף,ומזאת לגרוף את כספם הגדול,וזאת ללא שום קו מנחה, לא לתיקון תקלות ישנות וחוזרות,ראי תגובות של הכותבים או המנסים לעזור בפורום,וכלום לא זז ולא נשתנה במשך כחצי שנה,הכל סיפוריי פוגי....הרבה חול ואין מה לאכול.
ושוב חוזר לשתיי הצעותיי.
1) אם אין פתרון למבנה האתר הנוכחי,
החזירו אותנו לפורום הישן הנוח הקליל יחסית והיעיל ביחס לנוכחי,וזאת תוך פרק זמן מוגדר.
2) אם לא יבוצע שינוי והמצב ילך ויחמיר,
ממליץ פשוט לנטוש את האתר,כי ללא כותבים ומגיבים,אין לאתר זכות קיום,וכל כספיי הפירסומות יירדו לטמיון,אולי הבעלים ייעורו משלוותם ואדישותם.
ליבי ליבי ליונית,אך אם זה המוצא האחרון לטיוב ושיפור הפורום הנוכחי,אין ברירה אלא לבצע זאת בפועל,ויפה שעה אחת קודם....לא שמים עלינו,נחזיר להם באותו המטבע.
שבוע טוב ומבורך חיים.
-
@Daniel3245943 מאוד מאוד קשה. מרגיז ובלתי אפשרי
-
כמה אתה צודק אין אפשרות לכתוב כמו שצריך וחבל הקיום של האתר בנו ושל כול החברים אנו שנו ההנהלה צריכה לתת את הדעת וחבל שאין פיתרון תודה. -
יש שתי אפשרויות להתגבר על הקושי
- לכתוב הודעה קצרה וכללית, בלי מלל כמעט. להודעה זו להכניס תגית אחת פשוטה. ואז לכתוב להודעה הזו תגובה עם המלל המפורט שלכם.
- לכתוב את כל המלל שלכם ב WORD ואז לעשות copy and paste להודעה.
-
רק ההצעה הראשונה נוחה, במיוחד בסלולרי.
לכתוב כותרת שבה הנושא ברור.
בתוכן ההודעה להודיע שהמשך הדברים בנושא X בתגובה.
כך אולי יעלו מספר תגיות רלוונטיות. לבחור מה שמתאים ולשלוח, לחזור ובתגובה ניתן לרשום חופשי.
-
חבל מאוד שהממשק החדש הוא כל כך לא ידידותי . גם לי קפצו התגיות בעת כתיבת הודעה חדשה .
בנוסף אי אפשר להעלות תמונות .
האם כוונת הנהלת למטייל “להרוג” את הפורום?
יונית – אשמח אם תטפלי בתלונות האלה שחוזרות על עצמן.
-
שתי הבעיות
- תגיות (ארורות)
- קושי בהעלאת תמונות
ידועות ומנודנדות על ידי על בסיס יומי (או דו יומי).
לגבי תמונות קיבלנו תשובת צוות-העלתי אותה בעמוד הראשון (בעיקרון גודל תמונה)
-
כל הכבוד לך, אנחנו יודעים שאת מעבירה את מחאותינו.
לא רק שתמונות לא עברו גם כשהנפח קטן יותר,
לא ברור למה כשהן כן עולות הן מודבקות זו לזו ואי אפשר לכתוב מתחת.
בעבר היו רק "סמלילים" של התמונות והיה צריך לפתוח אותן אבל מה שחשוב שהיה ניתן לתת שם/הסבר.
-
- סליחה שאני מתערב, אך לאחר כל העלאת תמונה תורידי את הסמן שורה אחת ואז נוצר רווח בין התמונה הקודמת לזו שתעלי עכשיו.
-
אתה באמת חושב שאם היה לי מקום לסמן מתחת לתמונה לא הייתי יוצרת רווח?
איני יודעת מה קורה על המסך שלך אבל הבעיה שלי שאין בכלל מקום לסמן. אחרי התמונה. אילו היה אז יכולתי גם לרשום , כמו שרציתי, מנין הצילום...
-
- אם את לוחצת על לחצן ENTER במקלדת, הסמן לא יורד מתחת לתמונה וכל לחיצה נוספת מורידה אותו עוד שורה ?
-
רק ניסיון טכני

זו הייתה תמונה של ציפור בגינה
ועכשיו פעמיים אנטר-- ומעלה תמונה שנייה

וזוהי תמונה של דובים ומפל.
מקווה שהצלחתי…...
-
בחיל וברעדה אנסה גם אני

-
-
-
יונית – לצערי זה בפירוש לא גודל התמונה.
התמונות שניסיתי להעלות קטנות בהרבה מן המקסימום.
אני קיבלתי תשובה אחרת בפרטי – התמונה צריכה להיות בפורמט JPG ואז זה יעלה. חשבתי שזו תשובה טובה, והלכתי לבדוק את התמונות שלי. ומה התברר?
שהתמונות שלי כולן בפורמט JPG…
אז מה אני יכולה לומר? התייאשתי מרוב תסכול. והתמונות המקסימות מסקוטלנד עדיין לא עולות.
-
תודה יונית
אני לא בבית מנסה, בשמחה בסלולרי,
הצלחתי להעלות שתי תמונות ביחד וגם ליצור רווח. כתבתי
אבל כשניסיתי לגלגל , בעדינות, כדי לחזור למעלה להשלים את כתיבת הפסקה, התמונות נעלמו.
ניסיתי שוב מספר פעמים ליצור רווח , ללא הצלחה, התמונות נעלמו.
לפחות הצלחתי עכשיו תמונה , תמונה.

צילומים אחרונים מפורטוגל.
פרידה מככר מרקס פומבל

-
לילה טוב.
למה אנחנו צריכים להמציא ולייצר קומבינות,וזאת במקום פתרונות יעילים, של הבעלים והצוות הטכני שלהם באם בכלל הוא קיים.
פתרונות קסם ישנם רק באגדות,ואם הבעלים לא מוכנים להשקיע,למה שנזרום איתם בחסכנות או קמצנות,וזאת בכדי להקשות על עצמנו את ההתנהלות ההזוייה מזה זמן רב.
או פשוט יותר בתיווכה של יונית.
אם לחבריי הפורום יש פתרונות ולו חלקיים,אבל מהווים כעזר לחברים,מנו אותם לצוות הטכני של הפורום בשכר,כי עדיפים הם, על עושיי הכלום,ואולי בכך תחל התקדמות כלשהי בנושא.
בהצלחה וכייפו חיים.
רווח בין התמונות