שאלה לגבי איזיג'ט
-
כאחת שמעולם לא טסה עם איזיג’ט אשמח להבין קצת יותר את מדיניות הכבודה בחברה זו.
אם אני קונה את הכרטיס הזול ביותר, האם יש לי אפשרות להוסיף במועד מאוחר יותר כבודה נוספת בתשלום או שבשלב קניית הכרטיס זה זול יותר? איפה אני יכולה לראות מה עלות הכבודה? האם ניתן להוסיף רק לנוסע אחד? והאם ניתן לשלוח כסאות בטיחות של ילדים מתחת לגיל 11 ללא עלות נוספת?
תודה!!
-
מנסיון עבר אבל לא מהשנה האחרונה (דברים משתנים מדי פעם):
אפשר להוסיף כבודה בהמשך. לא יודע אם זה יותר יקר. אני לא מזמין מזוודה עם הכרטיס, אלא ממש לקראת הטיסה.
אפשר להוסיף פחות מזוודות מאנשים (למשל משפחה של 5 עם מזוודה אחת או שתיים)
אפשר להוסיף מזוודה לחזור בלבד (או עוד מזוודה, כלומר לטוס עם 2 ולחזור עם 3. שימושי לנושא שופינג).
כסאות בטיחות ועגלות בחינם לילדים קטנים. להבנתי בוסטרים לא בחינם.
-
תודה. ראיתי שיש להם חבילת משפחה רק שלא הבנתי בדיוק מה זה כולל והאם המחיר הוא לכל המשפחה או לאדם.
כמו כן כתוב באתר שלהם שמחיר הכבודה משתנה גם כתלות במועד ההזמנה שלה. אז מנוסי איזיגט אנא השיבו האם צריך להזמין את הכבודה ביחד עם הזמנת הכרטיס אם רוצים ליהנות ממחיר מוזל? תודה!!
-
בעבר ראיתי שמחיר המזוודה טיפס מאזור 60 אירו אם הייתי מזמין עם הכרטיס לסביבות 90 אירו סמוך למועד הטיסה.
גם בוסטרים הם מטיסים בחינם.
-
תודה עמיחי.
האם יש וואצאפ דרכו אפשר להתכתב עם איזיג'ט ולקבל מהם את כל התשובות העדכניות?
מצאתי גם מספק ישראלי +972-3-763-0561. האם התקשרות לשם היא במחיר שיחה רגילה בארץ?
-
לי עוד לא יצא להתקשר אליהם לשאול – כל מה שרציתי לדעת כתוב באתר שלהם.
לגבי נושאים אחרים, כמו למשל האם מחיר המזוודה עולה לקראת הטיסה או האם הם מושיבים משפחות ביחד – על שאלות כאלה אי אפשר לקבל תשובה טובה מהם. הרי שירות הלקוחות תמיד ימליץ לרכוש מושבים ומזוודות מראש.
-
מנסיון מולם בנושא אחר- הם לא עונים למיילים של שירות לקוחות.
נסי דרך פייס בוק- לחלק זה הצליח.
חשוב מאד לקבל את התשובות בכתב
בשיחה טלפונית עם שירות הלקוחות שלהם-אפשר לקבל תוך 5 דקות שלש תשובות שונות מ3 טלפנים שונים לאותה שאלה,
והרביעי יתכחש בכלל לכך שהייתה שיחה.
רק בכתב.
לגבי השאלה על המזוודות- אם קנית כרטיס והזמנת מזוודה באותו עיתוי המחיר X .
כשלשה חודשים אחרי ההזמנה ועד חודש לפני הטיסה המחיר עלה ב10% נניח (דוגמה , לא מתחייבת לתאריכים)
בחודש שלפני הטיסה המחיר עולה ב15 % (דוגמה בלבד)
72 שעות לפני הטיסה המחיר עולה ב20%
כלומר המחיר הזול ביותר הוא בעת ההזמנה המוקדמת
אבל---- זה מחיר שלא מוחזר, אם מאיזושהי סיבה נאלצת לבטל את הטיסה.
מחיר המזוודה בהחלט יכול להיות דומה למחיר כרטיס טיסה נוסף,ככל שמתקרבים לעיתוי הטיסה.
ויחד עם זאת- אולי עדיף להזמין נניח 3 מזוודות ל6 נפשות, ואם צריך אז להוסיף עוד מזוודה בהמשך -ולא לספוג את כל המחיר הגבוה.
-
יונית תודה על התשובה המפורטת.
-
לגבי הושבה.
הם מאוד משתדלים למקם משפחות יחד (שלא כמו ריינאייר שממש בכוונה מפצלים, ולא כמו בוויזאייר שלא דואגים למקם יחד אלא לסתום חורים)
אני מזמינה כבר שנים טיסות באיזיגט ועוד לא קרה לי שפיצלו אותנו .הרעיון הוא לבצע צק אין ברגע שאפשר (30 יום קודם).
הם כותבים:
SITTING TOGETHER
If you haven’t selected seats for your family the best way to ensure everyone is seated together is to check in as early as possible. Check in opens 30 days before departure and we recommend you check in as early as possible and no later than 7 days before your flight. Whilst our seating system will always try to seat families together, seats are allocated on a first come first served basis so the earlier you check in the more likely you are to be seated together. For more information please visit our -
יעל תודה ושבת שלום!!