ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבילת סקי למתחילים - מי הכי מומלץ

פורום סקי וסנובורד
    בנסקו
    11
    30
    3729
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • einat44
      einat44 נערך לאחרונה על ידי

טסה פעם ראשונה לסקי. יש הבדל בין “אשת סקי” לבין סקידיל? מבחינת ציוד, מיומנות וכו’? תודה.

ענבל אין על סקי drporat רונימי מטייל_3937334 דוקטור דו ליטל 8 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44

אז בואי נעשה סדר.ציוד כל החברות שוכרות ציוד בבנסקו בהאנגרים הגדולים לפני הגונדולה.משם אתם לוקחים ציוד עולים בגונדולה לגלוש ולשם אתם מחזירים את הציוד.ולמה את מתכוונת מיומנות? למדריך הסקי שם באתר יש בתי ספר שהחברות עובדות איתם.אם תירצו לשכור ציוד באחת החנויות ברחוב אז יגיע לך זיכוי על הציוד.אני לא מכירה את אשת סקי.אני יודעת שלסקי דיל יש נציג ישראלי במקום לפתור כל בעיה שעלולה לקרות.

einat44 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • drporat
          drporat @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44

יש לך עוד מפעילים, בדקי חבילות ומחירים.

כל הדרכה קבוצתית לא שווה הרבה. המדריך לא ישקיע בכם, הקבוצה גדולה מדי והוא בכלל מעונין שתקחו אותו לשיעור פרטי. עדיף להזמין מראש דרך האינטרנט בבית ספר טוב.

השווי בתי מלון מוצעים מבחינת מיקום ודירוג בטריפאדוויזור וגוגל.

אל תקחו מלון מרוחק מהגונדולה, השאטל יגיע מאוחר.

אני לא בעד חצי פנסיון בבאנסקו. מלבד בודדים ויקרים כמו קמפינסקי, ארוחת הערב לא משהו ועדיף לאכול בחוץ מבחינת מחיר, היצע וטעם.

הייתי פעם דרך אופיר טורס, כולל מבצעים לפעמים בגרופון/ביג דיל וכו. ארגון זמנים לא מוצלח. יש להם נציג באתר.

פינגווין גם מארגנים לשם. עוד 2 חברות:

https://www.bg-tours.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%91%D7%91%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%94-2019

וגם 

https://www.snowman.co.il/%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%94

einat44 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • einat44
            einat44 @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

תודה על התשובה המפורטת!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • einat44
              einat44 @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

תודה רבה! הארת את עיניי.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ענבל אין על סקי

@einat44

אנו גלשנו בבנסקו 3 שנים כל פעם עם חברה אחרת.כביכול היו נציגים אבל אלו נציגים שמלווים אתכם בהעברות נותנים קצת מידע נותנים לכם את הסקי פס אולי ביום הראשון עוזרים לכם עם הציוד,אבל אח”כ אין להם זכר! רק בדרך חזרה לשדה.לעומת זאת חברות כמו סקי דיל ופינגוין כן יש נציג באתר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • רונימי
                  רונימי @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44

אם התמונה שלכם באתר משקפת את המציאות😜, למה שלא תנסו לארגן לבד.

כוונתי,

להזמין טיסה,

שאטל ב20 יורו ומטה לכיוון(תלוי כמה אתם), דרך ‘שאטל בנסקו’ וכדו’, חברות אמינות ומצוינות,

מלון קרוב לגונדולה, ניתן להשתמש במפה לזהות מרחק, עשר דק’ לדעתי סביר לחלוטין .

ציוד והדרכה, אם אתם מתחילים, מצטרף לחברי הפורום ובפרט אם חופשתכם בתחילת ינואר\פברואר, כך שבכל מקרה תצטרכו לקחת מורה פרטי, אז למה שלא תתארגנו לזה מראש. וציוד, יש חנויות רבות סביב הגונדולה זולים בהרבה מהאנגרים, ואפשרי להשאיר בהם חינם את המגפיים, בניגוד להאנגרים של הדילים הגובים עוד כמה לבה ליום, ממליץ על אחד משם B.S.R שוכן מול מלון קמפיסקי דקותיים מהגונדולה.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור, הייתי שם מספר פעמים, התחלתי שם לגלוש (קצת קודם בחרמון), והזמנתי הכל לבד, נהננו מכל רגע והחיסכון היה אדיר!!!! 

ענבל אין על סקי einat44 barak.madar 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • מטייל_3937334
                    מטייל_3937334 @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44

אם אתם נוסעים לבולגריה אז תבדקו גם חבילות לבורובץ,

לפי דעתי אין פער גדול במחיר מבנסקו,

אמנם קצת יותר קטן (52 ק”מ) אבל היתרון הגדול שיש פחות תורים למעליות,

בכל בנסקו יש רק גונדולה אחת שמוליכה לאתר,מה שיוצר תורים מאד גדולים. 

אופציה נוספת שכדאי לבדוק זה שפינדלוב מרין בצ’כיה גם כן אופציה זולה,

עם הרבה פחות תורים מבנסקו,

בגלל שאתם מתחילים אין צורך באתר גדול.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • ענבל אין על סקי
                      ענבל אין על סקי @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3937334

השאלה אם הם יירצו לצאת לבילוי בערב/לילה? בבנסקו יש הרבה מה לעשות בערב קניות מסעדות חנויות למזכרות.בברוביץ חוץ מסקי אין מה לעשות.האתר נמצא באמצע היער.

• ענבל אין על סקי
                        ענבל אין על סקי @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

ושים לב שציינתי שסקי דיל מארגנים הכל מ א’ את ת’ חברות אחרות שלא מתמחות בסקי כנראה מתנהלות אחרת.

• דוקטור דו ליטל
                          דוקטור דו ליטל @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44

אם את טסה לבד ממליץ שתשקלי קלאב מד.

בקלאב מד המחיר לאדם הוא לאדם, לא “לאדם על בסיס חדר זוגי” ואז אם האדם רוצה חדר לבד הוא צריך להוסיף הרבה שקלים ותקילין למחיר המפורסם והאדם שמגיע לבד פשוט מקבל חדר לבד במחיר שמפורסם.

לכן לנוסע בודד למרות שהמחיר המפורסם בקלאב מד גבוה יותר הוא הופך לתחרותי למחיר “המשודרג” של המארגן הישראלי.

לטעמי חלק מהמועדונים של קלאב מד ממוקמים באתרי סקי הרבה יותר טובים למתחילים מאשר בנסקו, יש הרבה יותר מסלולים ירוקים וכחולים.

• ענבל אין על סקי
                            ענבל אין על סקי @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

לגבי השכרת ציוד.אם בחרת לא לשכור ציוד דרך חברת הנסיעות אלא באופן עצמאי מציעה לך לשכור ציוד למעלה בהר.וכך אפילו תוכלי לאחסן אותו שם בתום יום הגלישה ולקחת בתחילת יום הגלישה למחרת.מאד לא נוח להיסחב בגונדולות עם הציוד (גונדלות מאד קטנות. צריך להספיק לתקוע את המגלשיים והמקלות בתא מחוץ לגונדולה,להספיק להתיישב ויש מקום כזכור לי רק ל 6 אנשים).

ולמה אני אומרת לשכור בהר?כי אני לא בטוחה שישכרו לך לוקר בהר עם לא שכרת מהם ציוד. זה קרה לי לפנח מס שנים.

ענבל אין על סקי רונימי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • ענבל אין על סקי
                              ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אני כמובן מדברת על בנסקו בבלוגריה.

• einat44
                                einat44 @רונימי נערך לאחרונה על ידי

@רונימי

וואו.. הרבה נקודות למחשבה. תודה על הטיפים! לדעתך גם למתחילים מאפס יש צורך במורה פרטי? זה נשמע לי מיותר קצת. לא? 

ענבל אין על סקי דורון1 דוקטור דו ליטל bazzik 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • ענבל אין על סקי

@einat44

תראי לדעתי זה גם עניין של עלויות וגם עניין של סבלנות.מן הסתם הדרכה פרטית תעלה לך יותר אבל תיהיה צמודה למורה פרטי ולא תצטרכי לחכות לשאר חברי הקבוצה.מצד שני בקבוצה מכירים אנשים חדשים מארצות שונות ןלדעתי זה חלק מהכיף בחופשת הסקי.בקבוצה את לומדת מטעיות של אחרים או מדברים נכונים שאנשים עושים.אבל פה נכנס עניין הסבלנות שלך כי ביום הראשון בחלק הראשון של היום כיוון שהקבוצה יחסית גדולה יותר עומדים מאשר גולשים. אח”כ מהר מאד כבר מחלקים אנשים לפי דרגות קושי.ומנסיון שלי ככל שעוברים ימי השבוע אנשים פשוט מפסיקים להגיע.כך שלקראת סוף השבוע כבר נשארים די מעט אנשים וזה ממש כמו שעור פרטי.

• ענבל אין על סקי

@ענבל-אין-על-סקי

קחי הכל באיזי לא חשוב היכן תיהיה.סקי הוא לא דבר פשוט! הוא בדיוק הפוך ממה שהגוף רגיל לעשות.אל תצפי ללמוד הכל בשבוע.בסקי יש הרבה שלבים.

נסי להנות מהתהליך.כשתסיימי את החופשה הראשונה שלך כל כך תהני שכבר תירצי לתחנן את החופשה הבאה שלך.

• ענבל אין על סקי

@ענבל-אין-על-סקי

סליחה לתכנן

• דורון1
                                        דורון1 @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44

אני אישית חושב שרמת ההדרכה בבולגריה בסה”כ טובה (הייתי בעצמי), ואין בעייה להיות בקבוצה.

מקבלים 4 שעות לימוד ביום במשך 6 ימים, שעתיים לפני הצהריים ושעתיים אחרי. בהחלט מספיק.

למורה פרטי אפשר לדעתי לשקול ללכת כשכבר לא ברמת מתחילים, בשביל שיפור טכניקה , תיקוני שגיאות ספציפיים, וכו (למרות שגם בקבוצה יש מדריכים שמתקנים אותך וכו).

• דוקטור דו ליטל
                                          דוקטור דו ליטל @einat44 נערך לאחרונה על ידי

@einat44 אמר:

@רונימי

וואו.. הרבה נקודות למחשבה. תודה על הטיפים! לדעתך גם למתחילים מאפס יש צורך במורה פרטי? זה נשמע לי מיותר קצת. לא? 

בטוח שעם מדריך פרטי תלמדי יותר מהר ויותר נכון

מצד שני מדריך פרטי זהו עסק וכמו שאמרו – חברתית זה פחות כייף

• רונימי
                                            רונימי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי רונימי

@ענבל-אין-על-סקי

בגדול מסכים בחלק מהדברים, אבל מדבר איתך על ציוד של HEAD ממש בסדר למתחילים, ב15 לבה ליום כולל אחסון מגפיים ללילה ונעלים ליום.

בקשר לגונדולה לא מלחיץ נורא גם עוזרים בד’’כ מהצוות אם מישהו נתקע.

לוקר בהר, לא רואה צורך, ואני מדבר איתך כאחד שצורך מזון כשר, ז’’א לא יכול להסתמך על המזנון מהיר בהר,

ועם כל זה מסתדר ללא לוקר, מביא את כל האוכל מהמלון ומשאיר אותו בתיק\שקית על המתקן של המגלשיים, מעולם לא היה חסר משהו,

כולל ימים שהבאנו בירה מהעיירה (2 ליטר במחיר של חצי פחית בהר!!!)  😉

הדרכה, אני נהניתי מהקבוצתי מאוד, היינו כמה חברים, קבוצה הומגנית, מדריך פצצה, וזרים נודניקים שנשרו מהר מהקבוצה, ובסוף צירפו לנו שלישיית אנגלים שדיי הלחיצו אותנו בנימוסים אבל הוסיפו צבע לשלג.

אבל זה היה באמצע מרץ ולא בפברואר\תחילת ינואר כך שהתנועה הייתה דלילה.

ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון