מאיפה מזמינים מלונות בניו זילנד?
-
אחרי שיטוט ברור שלי שבוקינג היא לא הפלטפורמה (יש ממש ממש ממש מעט מלונות)- איזה אתר כן נותן פתרון? -
בוקינג היא בהחלט הפלטפורמה. אולי יש פחות היצע כי אתה מזמין לתקופה רחוקה מדי ועוד לא פרסמו חדרים, או לתקופה קרובה ועמוסה ואז יש סיכוי שחדרים הוזמנו מראש (ניו זילנד עמוסה מאוד בשנים האחרונות). בכל אופן, יש את כל אתרי ההזמנות הדומים, כמו הוטלס.קום, אגודה וכו’.
-
-
מה לעשות, לא עקבתי עד כדי כך. אז ברור למה אין מבחר. זה מה שיש. נובמבר כיום כבר עמוס לגמרי.
-
-
בוקינג יודע להראות גם את המלונות שלא זמינים, וההיצע פשוט נראה לי נמוך מאוד.
בינתיים מצאתי עוד כמה אתרים (שבכל אחד יש רק כמה מלונות) שלא מופיעים בבוקינג, אז אלקט לי כאלה ובסופו של דבר לא תהיה ברירה אלה להזמין מהם
-
-
אני הזמנתי 8 לילות בניו זילנד דרך 4 אתרים – בוקינג, אגודה, הוטלז ואיירבנב (אוקיי האחרון זה לא מלון).
המבחר בגדול היה דומה אבל נתקלתי בפערי מחירים.
כשאתה אומר מבחר לא גדול מספיק, זה אחרי הפעלת סינונים? יכול להיות שאתה מחפש משהו שבאמת יותר בעייתי למצוא?
-
אני מחפשת חדר לישון בו, אפילו לא שמתי מסנן למקלחת צמודה (שזה סופר חשוב), ובכל זאת אני מוצאת ממש מעט.
אבל כנראה זה מה יש
-
ניסיתי לבדוק ב- Google Maps? תרשמי בחיפוש ...Hotels in, יש אפרות לעשות סינון לפי תאריך, מחיר וכו'.
עוד אפשרות לחיפוש גם ב- Skyscanner, Trivago וכמו שענתנת, כתבה : אפשר לעשות סינון ב- Airbnb לחדרים (לפעמים מוצעים חדרים במלונות).
-
בוקינג מראה מעט מאוד מאלו שמלאים (כאלו אטרקטיביים ופופולריים במיוחד), רק כדי לעורר תחושת בהילות ולחץ אצל המזמין. לא חסר מלונות בניו זילנד בבוקינג.קום, מניסיון, אבל כשמזמינים ברגע האחרון בעונה הפופולרית הרוב מלא וכבר לא מופיע באתר.
-
בדקת גם את האירוח אצל מקומיים?