ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות דיסני קליפורניה - איזה פארק

פורום צפון אמריקה
    לוס אנגלס קליפורניה
    8
    17
    1882
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי אנשיםטובים

פסח, זוג + 3 – בת 14, בן 11 ובת 8

מתוכנן טיול עירוני בלוס אנג’לס ל-9 ימים. הוא יכלול גם יום אחד ביוניברסל, אבל אנחנו שוקלים בחיוב גם את דיסני, ומתלבטים האם, איזה פארק והאם הופר.

מדובר על תקופת הפסחא שהפארקים עמוסים!

הייני בקליפורניה לפני 7 שנים בשני הפארקים. אבל הילדים היו הרבה יותר קטנים.

הינו לפני שנתיים בפריז (בשני הפארקים)

דיסני עוד לא פרסמו מחירון חד יומי לאפריל, אבל סביר שזה יוגדר כשיא העונה, כלומר מעל 800 דולר ליום בודד (כולל מקס פאס), או 1250 ליומיים. הופר ייקר ב-250 דולר (ליום או יומיים אותו מחיר). חתיכת סכום..

המחשבה הראשונית שלי הייתה ללכת על קליפורניה אדוונצ’ר. בהתחשב בזה שדיסנילנד הקלאסי יחסית דומה לפריז שהיינו לא מזמן.  אבל אני תוהה.

בדיסנילנד יש את המתחם החדש של מלחמת הכוכבים. אנחנו לא מכורים אבל זה יכול להיות נחמד

מתחם הנוקמים החדש בקליפורניה אדוונצ’ר לא צפוי להפתח עדיין

כאמור עוד אין פרטים לגבי אפריל, אבל ממה שאני מתרשם קליפורניה אדוונצ’ר פתוח פחות שעות ולא כולל מצעד

ברור שזו החלטה מאד אישית, אבל אני תוהה:

האם יש שיקול מעניין בעד הפארק הקלאסי במקום קליפורניה אדוונצ’ר?

ללכת על הופר? אני באמת אתחיל לדלג בין הפארקים?

ללכת על יומיים (בלי הופר)? לא תכננתי שזה יהיה טיול פארקים

מחשבות, תובנות, או פריטי מידע שיעזרו לי להגיע להחלטה יתקבלו בברכה

ayeletback דוקטור דו ליטל גדליהו מהגרעין 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי ayeletback

האינטואיציה שלי אומרת ללכת על ההופר, השאלה מה ההבדל במחיר.
        בהחלט ניראה לי אפשרי חצי יום באיזורים היותר מרגשים את הקלאסי ואח”כ מעבר לפארק השני. 
        או אפילו פיצול בין הורה אחד עם 2 הגדולים והורה שני עם הקטנה ( הנה מצאנו חסרון להורה יחיד 🙂  בטיול )

השאלה מה ההבדל במחיר.

אם ההופר ממש יקר ,הייתי גם בודקת מה רוצים הילדים.
        תן להם לשבת ולעבור על המתקנים, לראות סרטונים ב YOU TUBE   ושיראו מה הכי מתאים להם.
        יש מצב לפיצול משפחתי במקרה שהילדים יהיו בדיעות מנוגדות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

פעם היה ניתן להוסיף את ה hopper גם בהמשך היום, הרבה אחרי שלב רכישת הכרטיס.

אם עדיין אפשרי אתה יכול לדחות את ההחלטה עד לשלב בו תחליט שאתה באמת נזקק ל Hopper

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

בטבעי הייתי אומר הופר.  ליצור מקסימום אפשרויות. אבל אם זו תקופה עמוסה - גם ככה הסיכוי שתגמרו את כל הפארק ולא משנה איזה מהשניים ביום אחד מבלי לקרוס אחרי העמידות בתורים נראית לי לא הכי סבירה.   אז למה לנסות ולרוץ לשני גם.. 

מסייג את זה במידה ויש לכם אטרקציות מאוד ספציפיות לפקוד בשני הפארקים. 

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

צודק,

אני מעריך שהתור למשל לטיסה במילניום פאלקון יהיה כנראה בסביבות שעתיים ובטוח לא פחות משעה וחצי

ממליץ להחליט אילו מתקנים הם MUST מבחינת הנוסעים ולעקוב אחרי התורים בימים עמוסים כדי לקבל מושג.

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • אנשיםטובים
                אנשיםטובים @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

תודה לכם

לא שמתי לב שהאטרקציות של מלחמת הכוכבים לא כלולות בפאסט פאס. אז תודה על האבחנה

דוקטור – כשתכתבת לעקוב אחרי התורים – איך לעשות את זה? דרך האפליקציה לבדוק מדי פעם? או שיש משהו פשוט יותר וסטטיסטי יותר שאתה יכול להציע?

נכון לכרגע לא נראה שיש לנו משהו “חובה” או העדפה מיוחדת של הילדים. אנחנו פשוט נהנים מהאוירה והחוויה של דיסני בלי קשר למתן כזה או אחר.

ולכן המחשבה שלי היא שהופר הוא סתם בזבוז כסף וגם ככה לא נגיע לנצל אותו

השאלה שלי – האם התחושה שקיבלתי שקליפורניה אדוונצ’ר קצת “עלוב” ביחד לפארק הקלאסי נכונה ומבוססת? ממה שאני זוכר מלפני 7 שנים זה לא ככה, אבל ממה שאני מתרשם מהאתר כרגע (כולל כאמור שעות פתיחה, מצעדים ומתחמים חדשים) זה כן ככה.

פיצול לא על הכוונת שלנו כרגע. אנחנו מתפצלים למתקן כזה או אחר, אבל לא ברמה של חצי יום. חלק ניכר מהכוונה בטיול זו חוויה משפחתית ודיסני הוא מקום נהדר לחוויה משפחתית.

דוקטור דו ליטל adivelednizki שירליץ 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דוקטור דו ליטל

@אנשיםטובים

אני טיפוס שאוהב לקבל מקסימום מידע, במיוחד במקומות בהם אני משקיע הרבה כסף, ודיסני זו השקעה של המון כסף (מעבר להשקעה של טיסה ושהות בארה”ב).

דיסני עצמם מפרסמים לוח שנה שבו הם רושמים מה הימים הפנויים יחסית ומתי העמוסים, ולכן כדאי להתכוונן בהתאם.

יש כל מיני אתרים שבהם אנשים רושמים ציפיה כללית לאורך תור.

https://www.undercovertourist.com/blog/best-time-visit-disneyland/

https://disneylanddaily.com/crowd-calendar/

ולדעתי כדאי לנסות להתחבר לאתר של דיסני בימים דומים מבחינת עומס ולבדוק כמה תור יש במתקנים שמעניינים אתכם.

הפעמים האחרונות שלי היו בשלוש/ארבע שנים האחרונות דווקא בדיסני פריס אבל לדעתי זה מספיק מייצג.

שתי הפעמים היו בחופשת פסח שלנו, פעם אחת טיפה לפני חופשת הפסחא שלהם ופעם שניה בחופשת הפסחא שלהם, חוויה שונה לחלוטין.

יומיים קודם הפארק יחסית ריק, לא היינו צריכים FAST PASS, הילדים חזרו ועלו על כל RIDE שמצא חן בעיניהם כמה פעמים שרצו.

יומיים מאוחר יותר התורים אין סופיים, אפילו הכניסה תור מאוד ארוך, קשה להשיג FAST PASS שווה ותורים בלתי נגמרים ב RIDES עצמם, אפילו בתורים לדוכני האוכל, שלא לדבר על הצפיפות במופע הלילה.

• adivelednizki
                    adivelednizki @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

לפחות בחוויה שלנו , מביקור בשני הפארקים ב 2015 , הפארק של קליפורניה אדוונצ'ר ממש לא היה עלוב , ואני אפילו אומר שאולי היה אף שווה יותר ומתאים יותר לגילאי הילדים .

היו מתקנים ממש כיפיים ( כמו האבובים למשל , cars כמובן, והטיסה מעל קליפורניה ) וגם הדמויות היו קרובות יותר לעולמם של ילדים בוגרים יותר ( לעומת מיקי ,מיני ושות') .

אבל זה היה :

- ללא ספק בגלל שהפארק של דיסני היה מאוד עמוס ומלא תורים ( אוגוסט ,חגיגות  60 שנה ) בעוד באדוונצ'ר היה הרבה פחות עמוס , ואין מה לעשות , זה גם משפיע על החוויה וההנאה. התורים בפארק של דיסני די התישו אותנו.כנראה שאין ספק שהוא יותר פופולרי. 

הערה:  למתקנים המבוקשים כמו cars באדוונצ'ר גם היה תור מפלצתי , אך התנהלנו עם הפאסט פאס. 

- נכון ללפני התוספות לפארק דיסני הקלאסי, דוגמת מתחם מלחמת הכוכבים, שאני מניחה שמאוד משדרג , אבל קחו בחשבון את התור... אם אין אליו פאסט פאס. 

- נכון לאוגוסט . לא יודעת איך המצעדים שם , שעות הפתיחה וכו' באביב וכמה זה ישפיע עליכם .

מניחה שנתקלת בסיפור שלי , לא רואה צורך להוסיף אותו כי היית כבר בשני הפארקים בעצמך , אבל אני יכולה .

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

את ה crowd calendars אני בהחלט מכיר ונעזרתי בהם להבין מה צפוי לי בעבר וגם עכשיו. בגדול כל הימים שלי בלוס אנג’לס מוגדרים כעמוסים במיוחד, ודדוקא יום ראשון של חג הפסחא Easter Sunday עשוי להיות פחות עמוס ואני נוטה לכוון אליו.

לא הכרתי אתר שמראה את מצב התורים ובגלל זה אני שואל. אבל גרמת לי להתקין עכשיו את האפליקציה של דיסני ואנסה לבדוק בשעות הערב (כשיהיה בוקר בארה”ב) מה היא יודעת לספר לי. אם יש אתר עם סטיסטיקות נקודתיות לפי מתקן (ו/או שעה ביום) אשמח ללינק

דוקטור דו ליטל segev17 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • דוקטור דו ליטל

@אנשיםטובים

יש תוכנה שעולה כסף שיכולה לעזור לך,

http://www.ridemax.com/

אתה צריך להחליט אם שווה לך את ההשקעה

• segev17
                          segev17 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים אמר:

את ה crowd calendars אני בהחלט מכיר ונעזרתי בהם להבין מה צפוי לי בעבר וגם עכשיו. בגדול כל הימים שלי בלוס אנג’לס מוגדרים כעמוסים במיוחד, ודדוקא יום ראשון של חג הפסחא Easter Sunday עשוי להיות פחות עמוס ואני נוטה לכוון אליו. לא הכרתי אתר שמראה את מצב התורים ובגלל זה אני שואל. אבל גרמת לי להתקין עכשיו את האפליקציה של דיסני ואנסה לבדוק בשעות הערב (כשיהיה בוקר בארה”ב) מה היא יודעת לספר לי. אם יש אתר עם סטיסטיקות נקודתיות לפי מתקן (ו/או שעה ביום) אשמח ללינק

באתר של דיסני עצמו יש מצב תורים נוכחי (לפחות לפארקים של אורלנדו)

אני זוכר שבזמנו עקבתי עוד מישראל בימים שלפני לראות מה המשמעות של יום בינוני/עמוס מבחינת תורים ומתקנים כדי להבין על מה לקחת פאסט-פס ואיך לתכנן את היום (ולדוגמא מסקנה שהגעתי אליה שבימים של עומס 4 מ-9 עדיף לנצל את הפאסט פס לקחת מקום טוב להופעה כי התורים במתקנים היו לא משמעותיים)

גם בהתנהלות ביום עצמו בסופו של דבר האפליקציה של דיסני היתה הכי טובה (שוב – נכון לפחות לאורלנדו)

• אנשיםטובים
                            אנשיםטובים @segev17 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם

אני חושב שלשלם עוד 15-25 דולר לאפליקציית ריידמקס זה כנראה עשוי להשתלם אם זה יחסוך לי 5% מהזמן ועולה 2% מעלות הכניסה. אבל נחליט בהמשך

חוץ מהשיקול של עומסים תורים וכדומה – יש לכם מחשבות מעניינות ע למה להעדיף פארק כזה או אחר?

והאם (בהנחה שאין מתקן ספציפי שחשוב לנו) יש טעם בהופר ליום אחד?

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • דוקטור דו ליטל
                              דוקטור דו ליטל @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@אנשיםטובים

קשה להחליט אם אין העדפות,

הילדים שלי כבר חודש שולחים לי סרטונים של ה RIDES של מלחמת הכוכבים, החל מטיסה במילניום פאלקון ועד תבנה לך LIGHT SABER משלך – החוויה נמשכת 15 דקות ועולה 200$ לאדם אבל לפחות אתה מקבל את ה SABER שלך.

אם אין העדפות מה כן, אולי יש העדפות מה לא? מתקנים מפחידים מידי או ילדותיים מידי? אולי ITS A SMALL WORLD כבר לא מעניין? אם לא תמצא איזושהי שיטה לתיעדוף אני לא רואה איך אתה יכול לתכנן, כולל להחליט אם כדאי HOPPER

• שירליץ
                                שירליץ @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

אנחנו לא הרגשנו שקליפורניה אדוונצ׳ר עלוב. נהנינו מאד! 

https://zeppeltour.blogspot.com/2017/11/2.html?m=1

• אנשיםטובים
                                  אנשיםטובים @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם

נמשיך עם שיעורי הבית

ronnyser001 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • ronnyser001
                                    ronnyser001 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

הי

היינו שם בקיץ באוגוסט (משפחה עם לשושה ילדים), כמובן שעבדתי רק עם האפליקציה, היא מתכתבת עם האתר שלהם ויש לך איזור אישי, קניתי את התוספת שמאפשרת לך להזמין פאסט פס מכל מקום בתוך הפארק וגם נותנת לך את זמני התורים. היות ואני חובב גדול של פארקים אני תמיד ממליץ להגיע עם הפתיחה ופשוט ללכת ישר למתקן הכי עמוס, אולי מספיקים שניים בלי תורים ואז להתנהל עם האפליקיציה ולהזמין פאסט פסים (תמיד קודם העמוסים ביותר אבל זה גם משחק כי הם מתמלאים ואז הפאסט פס מתאחר- כך שזה משחק- באדוונצ’ר קודם ללכת לרדיאטור). ממליץ יום שלם דיסני וחצי יום פחות או יותר באדוונצ’ר. אם תזמין כרטיס של שלושה ימים תקבל בוקר אחד מוקדם לפני כל ההמולה (תלוי ביום- שעה לפני- זה מספיק לשלושה מתקנים) אבל זה רק אם יש זמן וכמובן כסף.

אני מתכוון לעשות מסע פארקי שעשועים בארה”ב(חובב מטורף של רכבות הרים) ואני מאוד מתמקצע בעניין אז אשמח לתת תשובה על כל דבר שנראה לכם

תיהנו

• אנשיםטובים
                                      אנשיםטובים @ronnyser001 נערך לאחרונה על ידי

@ronnyser001

תודה רבה

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון