ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי דיל התנהלות לקויה

פורום סקי וסנובורד
    סקי סקי בסוצי
    9
    32
    4441
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

אני מבינה שכך הם מתנהלים אבל נוצרה חוסר תיקשורת ואף אחד לא ידע באיזו עסקה מדובר.לכן מעדיפה לדבר/ להתכתב עם אדם אחד.ןאיך אתה משווה הזמנה לפיצה שעולה כמה עשרות שקלים לבין הזמנה לסקי שעולה הרבה יותר.

alto תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • alto
        alto @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי alto

@ענבל-אין-על-סקי

מסכים לגבי עבודה מול נציג אחד, גם אני מעדיף ככה,  אבל כמעט אף call center שהוא לא ממש קטן, לא עובד כך, זה לא כלכלי בשבילם בד”כ, יש כמובן יוצאים מהכלל (ואני די מכיר את התחום)

לגבי הויזה בטלפון / whatsapp, לא מדובר על הסכום, אני די בטוח שסקידיל או כל ארגון רציני אחר לא ימכרו את מספר האשראי שלי, הבעייה תמיד בעסקאות אשראי זה שגורם לא מורשה (לא סקידיל או דומינוס) ‘יקבל’ איכשהו את הנתונים שלך וימשוך / ישלם מהכרטיס הזה, ואת זה קל הרבה יותר לעשות משיחת טלפון לפיצה, או תשלום של כמה שטרלינג בחנות בלונדון (כמו שעשו לי) מאשר מפיצוח צ’אט של whatapp.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענבל אין על סקי

@alto

תודה אבל אנו  ועוד רבים אחרים שהיו איתנו בחופשה בסוצי סיימנו עם החברה שלהם.והבחור שקרה לו לו המקרה עם המגלש ועוד מקרים נוספים אמר שרוצה לעשות עליהם שיימנג רציני.לא יודעת אם אכן יעשה.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

כל שיימינג שהוא או את תכשו מתגמד לעומת כתבה בפריים טיים של לי אברמוביץ גולשת עם סקי דיל.

הקטע עם השריטות הזוי. מעולם לא חזרתי עם מגלשיים ללא שריטות משבוע זה או אחר. 

• ענבל אין על סקי
              ענבל אין על סקי @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

אני יודעת שזה קטע הזוי.שאני החזרתי את המגלשיים שלי ישר החזירו למקום.עם הבחור הזה העמידו את המגלש הראו לו את השריטה המסכנה והכריחו אותו לשלם.עכשיו לך תוכיח שלא אתה גרמת לשריטה המסכנה הזו.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • drporat
                drporat @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

עוד סיבה טובה להשקיע בלפחות סט אחד של מגלשיים אישיים בסוף עונה בארץ/בחו"ל. את שלי קניתי אחרי חופשה אחת בבאנסקו בה דחפו לי משהו בסיסי בקטגורית פרמיום כביכול, וחופשה אחת בטירול בה קרטל ההשכרות חייב אותי כאילו שכרתי מרצדס עם צמיגי חורף/שלג.

אגב אני מוכר XDR 80 Ti משומש באורך 176 לרגל שדרוג, אם מישהו רוצה 

• ענבל אין על סקי

@drporat

אחת שכומותי נוסעת לגלוש פעם בשנה.מאד רוצה יותר אז במקום זה גולשת בסקימלטור.אני יודעת שצריך מאד לתחזק את המגלשיים ובשביל פעם בשנה שאני נוסעת השאלה אם שווהאת ההתעסקות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • alto
                    alto נערך לאחרונה על ידי

לגבי שריטות, נזקים, גניבות וכו’, יש פתרון פשוט: ביטוח.

קצת היתממות להתלונן על נזקים לציוד סקי, זה בהגדרה ציוד / ספורט מועד לתאונות: גם גופניות (מישהו עבר פה יום גלישה בלי לראות מסוק?) וגם לציוד.

עוד כמה דולרים לחנות ההשכרה ואני גולש בראש שקט כל השבוע.

כמו שעושים ביטוח תאונות, כנ”ל בדיוק ביטוח לציוד, אבל כל אחד לפי מדיניות ניהול הסיכונים שלו.

כמובן זה לא שולל שחנות מסוימת מתנכלת למישהו ספציפית, אבל אם הוא היחידי שקרה לו את זה...

ענבל אין על סקי drporat 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • ענבל אין על סקי

@alto

הנה עוד משהו לגבי סקי דיל .הוא ברר לגבי ביטוח ונאמר לו שהחניות האלה שסקי דיל עובדים איתם לא מאפשרים ביטוח.כך לפחות אני הבנתי.הוא אפילו שאל את אחת הנציגות למה הם עובדים עם החניות האלה.

• drporat
                        drporat @alto נערך לאחרונה על ידי

@alto

אני מסכים איתך לגבי כדאיות הוספת ביטוח במהלך השכרת הציוד.

אך אלו דברים שונים לחלוטין. שריטות בעומק זה או אחר יופיעו תמיד במהלך גלישה, מעולם לא ראיתי התיחסות לזה במהלך ההחזרה או הכיסוי הביטוחי

הביטוח נועד לכסות שבר/גניבת ציוד/אובדן. 

מה שענבל מתארת גורם לי לשמוח שלא הגעתי לגלוש במקום הזה, עם נוכלים. שיטת מצליח. ממש כמו בהשכרת אופנועי ים באיי תאילנד.

alto ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • alto
                          alto @drporat נערך לאחרונה על ידי alto

@drporat

לא מכיר, לא הייתי שם, בטח לא בזמן המקרה.

מה שאני טוען, ציוד סקי נועד להישבר / להגנב / להנזק , כמו שאמרת תמיד יש שריטות. עכשיו רק נשאר להתווכח מה זו שריטה לגיטימית ומה לא,  מה החנות סופגת ומה לא… , איזה שריטה היתה ברכב קודם ואיזה לא…

לא אוהב להיות במצב הזה, לא עם ציוד סקי, לא עם רכב מושכר, ובטח לא עם בריאות, בשביל זה המציאו את הביטוח, אתה משלם (הרבה) בשביל למנוע את זה ובעיקר ל’ראש שקט’, כמובן כל אחד מה שמתאים לו.

לא חייבים גם לקנות ביטוח מקיף ואיפילו לא ג’ לרכב ששווה מיליון ש”ח או דולר, כנראה גם שבראיה לשנים קדימה זה ממש לא כדאי, למרות זאת כולנו כמעט כן משלמים את זה.

לגבי לא להגיע לשם, ממש לא מסכים (ברמת העיקרון – ברמת המעשי כנראה שלא אגיע אבל מסיבות אחרות). לא לטייל / סקי  / לצלול / … במקומות כאלו?

עם מה נישארנו? מערב אירופה (אנטישמים כולם), ארה”ב (חרא קפה), אוסטרליה וניו זילנד (עומדים על הראש שם), 
                          אני דווקא אוהב לטייל במקומות ה’בעייתיים’ רק צריך לקחת בחשבון את המגבלות.

• ענבל אין על סקי

@drporat

סך הכל שילמנו מחיר די נמוך לעומת מה שקיבלנו.המקרה קרה רק בחנות אחת לא נראה לי שזה קורה בכל החניות.ומה שאמרו לנו לעשות זה לצלם את הציוד ולבדוק אם יש שריטות ועוד ליקויים.האתר מצוין.

בכל מקום יכול לקרות משהו שעשוי להרוס את החופשה שלנו.

• 1
                            • 2
                            • 2 / 2
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון