נראה שבמצב הנוכחי - ישאר רק החרמון
-
מאמת הקורונה -
אני כבר מעדיף להתמודד עם הוירוס.
-
האם יש מישהו שמתכוון לבטל חופשת סקי באיטליה בשבוע הקרוב?
-
אני לא אופתע אם מהר מאוד זה לא יהיה בחירתנו.
אלא
עובדת סגירת מלפנצה .…
נראה שבסופש הזה, לזוועתנו, העניינים החלו לזוז ….
-
הייתי שם בתחילת החודש למזלי. חד משמעית הייתי מבטל לו זה היה כעת. הזינוק החד בתחלואה ותמותה בסוף השבוע שינה את המצב. המקור להדבקות החדשות לא ידוע, זה כבר לא האיטלקי שחזר מסין והדביק את אישתו בחודש ה8 ואת חברו.
שיקולים נוספים מעבר לאפשרות להחשף לוירוס בשדה/באתר: הודיעו על סגירת פאבים בכמה מקומות ב18:30. יש גבול לכמה נטפליקס אני יכול להכיל ביום.
אם המצב יחמיר, בחזרה תהיה חובה להשאר בבידוד למשך 14 יום. לא תוכל לשהות קרוב לבת הזוג, לילדים ולהורים. ותתמכר לסדרות הודיות וטורקיות.
אם תצא המלצה רשמית להמנע מהגעה לצפון איטליה, האם הביטוח הבריאותי יכסה אישפוז?
-
לנו יש טיסה בסוף מרץ למלפנסה,(מתכנן לעבור לשווייץ)ואני כנראה אבטל את הטיול,
אי אפשר למכור את הטיסה או הרכב בפייסבוק גם לא במחירי הפסד,כמובן שאף אחד לא מסתכן,
אם המצב יחמיר,מקווה שאיזי ג’ט יסכימו לי לשנות יעד(כרגע לא מסכימים)
-
בעוד 3 ימים אני אמור לצאת לספארי סקי בטירול. בעיה. הנתונים היום באיטליה זינקו בטירוף. 2 איטלקים חולים במלון באינסברוק
-
@NATAN-D אמר:
לנו יש טיסה בסוף מרץ למלפנסה,(מתכנן לעבור לשווייץ)ואני כנראה אבטל את הטיול,
אי אפשר למכור את הטיסה או הרכב בפייסבוק גם לא במחירי הפסד,כמובן שאף אחד לא מסתכן,
אם המצב יחמיר,מקווה שאיזי ג’ט יסכימו לי לשנות יעד(כרגע לא מסכימים)
גם לי יש 6 כרטיסים באיזיג’ט למילנו ב 28/3
דיברת איתם ? מה אמרו ?
-
שבוע שעבר לא הסכימו,
אבל ייתכן שהמדיניות השתנתה מאז,
אין רכבות למדינות שכנות,
ובנוסף,אם אינני טועה,אין כיסוי ביטוחי ישראלי שחל שם,עקב אזהרות משרד החוץ (והבריאות),
כך שיש מספיק סיבות טובות לבקש החזר או זיכוי,
בכל מקרה,אם תדבר אתם גם,אשמח אם תפרסם פה את תשובתם.
-
היכן קראת שאין רכבות למדינות שכנות?
היכן קראת שמשרד החוץ הוציא "אזהרת מסע"? ומשרד החוץ, זה לא משרד הבריאות, הם פועלים ממניעים שונים.
* אי אפשר להפיץ שמועות ללא צירוף של אסמכתאות.
-
@aljaje אמר:
היכן קראת שאין רכבות למדינות שכנות?
היכן קראת שמשרד החוץ הוציא "אזהרת מסע"? ומשרד החוץ, זה לא משרד הבריאות, הם פועלים ממניעים שונים.
* אי אפשר להפיץ שמועות ללא צירוף של אסמכתאות.
ובכן, יש אזהרת מסע של משרד החוץ . יצא ב 24/2 . זו עובדה. פורסם בעיתונים . תעשה גוגל
אוסטריה ושוויץ נדמה לי חסמו כניסת רכבות מצפון איטליה
-
עכשו ניסיתי לרכוש פוליסה ביטוח רפואי
לא רכשתי בפועל אבל הגעתי עד סוף התהליך עם הצעת מחיר מלאה
לא נתקלתי בבעיה
אבל כתוב איטליה, אין פירוט בשאלון איזה אזור באיטליה
-
@bazzik אמר:
ובכן, יש אזהרת מסע של משרד החוץ . יצא ב 24/2 . זו עובדה. פורסם בעיתונים . תעשה גוגל
אוסטריה ושוויץ נדמה לי חסמו כניסת רכבות מצפון איטליה.
האתר של משרד החוץ לא עולה, אבל זה מה שכתוב בעיתונות:
לפי לשון הודעת משרד החוץ: "עקב התפשטות נגיף הקורונה במספר מחוזות בצפון איטליה ובהמשך להחלטת ממשלת איטליה על התנהגות מונעת, ממליצים לכל מי שמתכנן נסיעה לצפון איטליה לשקול את נחיצותה בעת הנוכחית, ולהתעדכן באשר להנחיות הרשויות באיטליה (הן הממשלתיות והן המחוזיות) ביחס להתנהגות מונעת".
והשאר כאן.
* שום מדינה לא עצרה את תנועת הרכבות! (לכן כתבתי שחבל להביא ידיעות לא מאומתות).
לפני כמה ימים עצרו רכבת *אחת* משום שהיו עליה שני גרמנים שחשדו שהם חולים(חום גבוה), לאחר בדיקה האוסטרים איפשרו את מעבר הרכבת ומאז לא קראתי בשום מקום על ביטול הרכבות.
* ההחלטות הן יותר פוליטיות(למי הקשרים עם איטליה חשובים), אם תרצה אצרף את רשימת המדינות הממליצות לא לטוס לכל איטליה, לא רק למחוזות הידועים כ"נגועים".
בקיצור- צפון איטליה, out.
-
בבחירה בין חרמון וקורונה – לוקח שאכטה מהוירוס כל יום
Alto Adige here we come . ביום ג’ הקרוב. מקווה שאחרי מכה לשקרן הפתולוגי בלילה שלפני .
-
-
אולי עכשיו יש יותר סיכוי להחזר מאיזי ג’ט
-
גם בYnet. כל מי שטס לאיטליה חובה להיות 14 יום בבידוד כשיחזור
-
נשמע מצויין . עם טלויזיה ,לפטופ , ערימת ספרים וימי מחלה ממומנים . -
אה.. , לא נראה לי . הטיסה מתקיימת ? VOILA -
אנחנו כנראה מבטלים…… היינו אמורים לנסוע בדיוק בשבוע הבא [יום חמישי] אבל לאור ההתראה של משרד הבריאות וחובת הבידוד כנראה נבטל- בודקים אופציית אוסטריה של הרגע האחרון. וצריך לראות כמה יעלה כל הסיפור הזה…. באסה באסה באסה