ציוד סקי באירופה
-
שלום,
רציתי לשאול, אם השכרתי ציוד סקי (סנובורד או מגלשי סקי) וחלק מהציוד אבד,וכשהשכרתי את הציוד לקחו צילום של הדרכון. מה בעל העסק יכול לעשות אם לא יקבל חזרה את הציוד?
האם יש אפשרות לבעית כניסה לאותה מדינה או לאירופה בכלל עקב צילום הדרכון?
-
אני מניח שנת כרטיס אשראי- הוא יחייב את כרטיס האשראי שלך. יכול להיות שצילום הדרכון היה בשביל לוודא מי אתה.
-
בקושי התחלת לעשות סקי, וכבר הדאגה הראשונה שלך היא איך לתחמן את החנות בה שכרת (!!) את הציוד?
-
למה שהציוד יילך לאיבוד? חוץ מזה לכל מגלשיים יש מספר עליהם.צלם בטלפון את המספר כך שתמיד תמצא אותם.
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
למה שהציוד יילך לאיבוד? חוץ מזה לכל מגלשיים יש מספר עליהם.צלם בטלפון את המספר כך שתמיד תמצא אותם.
איך בדיוק הוא ימצא אותם …. עם המספר הזה
-
אני שנים מצלם. זה מקל, בעיקר ביומיים שלושה הראשונים על מציאת המגלשיים בערימת המגלשיים ליד המסעדות וכו’. עד שלומדים לזכור את הצבע המודל והאורך שלהם. אני חייב לציין שבשנים האחרונות נתקלתי בתופעה נחמדה. החנות מדפיסה פתקית עם השם שלך ומדביקה אותה על המגלשיים.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אם תשכור ציוד ותוסיף מעט על ביטוח בפני גניבה או נזק, לא תהיה לך שום דאגה.
בינואר כששכרתי ציוד עם ביטוח, לא נדרש ממני להציג כרטיס אשראי ונאמר לי במקום שהציוד מבוטח.
מעניין מה היה קורה אם לא הייתי מחזיר כלל.... בעצם כשהזמנתי אונליין, מסרתי פרטי כרטיס אשראי.
-
למיטב זכרוני לא נדרשנו אף פעם להראות דרכון בזמן השכרת ציוד. רק כרטיס אשראי [ וגם זה לא בטוח כי הרי הזמנו מראש] המקום היחיד בו היה צורך להראות דרכון זה מלון ובסקי פס בשביל להראות שהילדים אכן בגיל שמאפשר קניית כרטיס בהנחת ילדים.
-
יש מקומות שדורשים כרטיס אשראי לצורך פקדון. בעיקר בהזמנה במקום. בנזמנה אונליין אתה הרי מעביר פרטי אשראי מלכתחילה.
הנושא המרכזי הוא שונה בעיני. הציוד הזה מאפשר להם להתפרנס, מספר מועט של חודשים בשנה. לא הייתי רוצה לפגוע בפרנסה של אחר, כפי שלא הייתי רוצה שיפגעו בשלי.
כשציוד הולך לאיבוד/נגנב, מישהו מפסיד על זה כסף. גם אם העסק עשה ביטוח (לך תדע) יש לבטח השתתפות עצמעת/העלאת מחיר פוליסה וכו'.
היבט נוסף:בחו"ל אנו מייצגים את המדינה.לא הייתי רוצה שיגידו עלינו (עוד) משהו שלילי, אם זה בשליטתי