כתבה בעניין נסיגת כמות הגולשים והסיבות!
-
-
-
המצב אני מניח דומה ומתאים גם לאירופה בדרך זו או אחרת.
-
הם שכחו לציין את עלות הסקי פס באתרים של ארהב!
וזה לא מתיחס לאתרים באירופה ( נראה לי שרק בוואל טורנס יש איזה 2/3 מליון מבקרים בעונה ) -
בסירטון הזה הם מפרטים בעצם את התחשיב שלהם לעלויות שהן גבוהות בארה”ב
-
כן מכיר את הסרטון
אני יכול להבין כמה דברים - אין בארהב הרבה גולשים ולכן חייבים לעלות מחירים !
2- סקי בארהב פשוט נועד לאנשים עשירים ! 200דולר ליום סקי אחד?!?!?
פשוט הזוי שאנשים באמת מוכנים לשלם לשם כך! ( אבל למי שיש הרבה כסף זה כבר לא הבעיה )
3- לא שבאהרב יש תפעול אתרים שונה מאירופה ..
ששמה 250-300 יורו ויש לך סקי פס , ככה שאו שהם מרשים לעצמם לקחת הרבה או שהם מבינים שיש מספיק אנשים שמוכנים לשלם מחיר כזה
-
אבל לקנות סקי פאס ליום אחד זו טעות.רובם המכריע של האנשים קונים סקי פאס לכל העונה. אם בצ’רביניה צרמאט זה עולה 995 אירו, בארה”ב זה עולה כ 900-1000 דולר לכל העונה באתרים הכי יוקרתיים (וייל, אספן), ובאתרים במדינות כמו יוטה, אפילו פחות. ויש סוגים שונים של סקי פאס, כולל לסטודנטים, לילדים או בני נוער, או הפאס שאני קונה (הלוקאל פאס). מי שמגיע ליום אחד או יומיים לקולורדו או יוטה, שיכנס לליפטופיה ויקנה כרטיסים בהנחה. לא חייבים לגלוש בוייל אם אין כסף, אפשר ללכת לגלוש בקופר מאונטיין, שהוא אתר בסדר גמור (מחיר סקי פאס לכל העונה שם עולה 500 דולר לעונת 20/21).
מסכימה שעלויות ההדרכה עצומות בהשוואה לאירופה- זה לא הגיוני, אבל מצד שני, גם עלויות התחזוקה שם שונות לחלוטין.
מכל מקום, כולם כולם כולם הולכים להנזק בשל העונה הזו, השאלה היא מתי זה יגמר.
בריאות.
-
החישוב שלך מדבר על אנשים שגולשים כל העונה
ולא לוקח בחשבון אנשים שבאים במקרה הטוב לגלוש פעמיים בעונה
ופשוט לא מוכנים להוציא 1000 דולר …
ולפי הסירטון הראשון
לא פלא שכמות הגולשים בארהב ירדה משמעותית! -
דקה 3:00 ( ובכלל כל ההתחלה )
ולא צריך להרחיב יותר!!!
אתרי סקי בארהב מתאים לאנשים עשירים
-
-
אני יכול להעיד, שאשתי ואני בני דור הבייביבומרס. לימדנו את הילדים שלנו לגלוש כבר בגיל 6. היום, כשהם כבר עם ילדים משלהם בגיל הזה, הם אפילו לא חושבים לנסוע לסקי. לעומת זאת אשתי ואני לא מפספסים אף עונה, כולל השנה.
כלומר, מה שנאמר בסרטון הוא נכון.
-
זה באמריקה . השאלה אם רלוונטי גם לאירופה. מהגידול המספרי בהיצע האתרים וגם מהגידול הפנימי בהם עקב הוספת מעליות ומסלולים, כנראה שזה לא המצב באירופה, אולי גם משום שבאירופה המחירים יותר סבירים ולכן הספורט נגיש לאוכלוסיות רחבות יותר. -
מה שאת כותבת נכון אולי בעובדות, אבל רלוונטי למקומיים , לא לתיירים. תיירי סקי קונים סקי פאס שבועי, לא עונתי , ואלה הרוב באירופה, בוודאי שכמעט כל הגולשים הישראלים . -
בסוצי למשל אמרתי בצחוק לכל מיני נותני שירות שכבר יילמדו עברית במקום אנגלית. כי לדעתי 80% מהגולשים והנופשים במקום היו ישראלים.