ביטוח רפואי בעת טיול בחו"ל בעתיד הנראה לעין
-
-
אני עשיתי ביטוח בהראל לספטמבר ללא שןם החרגת קורונה ובזיל הזול. בהצלחה -
הראל לא מחריגים קורונה אבל הביטוח שהציעו לנו אינו כולל בטול טיסה או הקדמת טיסה חזרה...ולכן טרם בטחנו....
-
מסתבר שיש להם עוד "החרגות" .
-
-
אנשים עם בעיות רפואיות קשות מצליחים לעשות ביטוח, רק לא ביטוח סטנדרטי, אלא תפור אישית, עם כיסוי מלא ללא החרגות.כמובן שזה יקר יותר, אבל לא ממש בשמיים, בהרצאה ששמעתי לפני הקורונה סיפר אלי ארליך שהסוכנות שלו מתמחה בזה על ביטוחים חריגים ביותר, כמו למשל אשה בת מעל 100 שרצתה להגיע לארה”ב לראות את ניניה.
לרוב טווח המחיר לפני הקורונה נע בין $10-$25, לאנשים עם מחלות קשות באמת שמוחרגות אוטומטית בביטוח סטנדרטי וללא כל הגבלה.
אז זה יכול לייקר משמעותית את הטיול, אבל אם זה לא הקש שישבור את גב הגמל, אפשר יהיה לעשות ביטוח ריאלי גם בעתיד.
-
*זאת היתה "הערת אזהרה", על טיב השירות.
נראה שעדיף, גם אם יש ביטוח-בריאות(המיטה בבית יותר נעימה).
-
אין שום צורך בהחרגת קורונה בביטוח.
יש פוליסה של הפניקס עם קורונה אישפוז וטיפול, וגם דמי מלון בבידוד.
ביוון המדינה ממשלמת מלון בידוד, ואישפוז וטיפול בביץ חולים, על חשבון ממשלת יוון. לפי הפרסומים בעניין.
ולכן זה כיסוי כפול, יוון בהחלט יעד טוב ליציאה, לבעלי דרכון אירופאי,
הבעיה הבידוד 14 יום בכניסה בחזרה לארץ.
-
לי נאמר בהפניקס שזה ביטוח כולל טיפול קורונה ומלון בידוד, לא לאנשים עם מחלות כרוניות רגילים, בסביבות 4 דולר ליום. סביר, רק לאירופה.
-
בשביל 4 דולר ליום בהפניקס, עדיף גם ביטוח מלא כולל קורונה מישראל, ולא להסתמך על החלטות של מדינה זרה שיכולות להשתנות.
-
אם יש לך דרכון אירופאי, תשקול לטוס. זה בריא.
-
גם לא כדאי לבטח כל עוד הטיסה לא בטוחה, כי אין ביטוח ביטול טיסה. לכן עושים ברגע האחרון. כמו גם, שלא יודעים אם תנאי הכניסה במדינת היעד ישתנו פתאום. בקצור ממתינים מכינים, סוגרים ברגע האחרון.
איפה הימים שהמושג "לסגור ברגע האחרון", היה רק להחליט מה זול יותר ומה היעד שבא לנו, ולוחצים ויש כרטיסים, והבטוח בלחיצה כאילו חסר ערך אבל חייבים שיהיה, היו ימים, זה רק לפני חצי שנה.…
בכל זאת, היו ימים.....
-
גם חברות הביטוח לא מאשרות הזמנת ביטוח שלא צמוד לעיתוי הטיסה בכל מקרה.
זה כבר לא לשיקול דעת הלקוחות.
(דיון תיאורטי בשלב זה כל עוד יש חובת הסגר 14 יום בחזרה לארץ)
-
דיון תיאורטי לחלוטין גם בעיני.
זו כרגע לא השאלה של הביטוח הרפואי האפשרי.
מי שחייב לטוס שיטוס. אני לא שם...
-
-
אני לא מתכוונת להסגר בארץ.
בינתיים אין כניסה חופשית לאוסטריה...למגיעים מישראל.
בינתיים גם קיבלנו הודעה מויז אייר ששעת הטיסה שונתה/הטיסה בוטלה.
ראינו את הכסף בחזרה בחשבון ויז. השאלה היא רק האם הכסף יישאר שם 60 יום לאחר מועד הטיסה המתוכנן או שנתיים. המכתב הנלווה לא לגמרי ברור.