שרשור שרשרת ההימאליה של צילה
-
Yak yogurt מאד טעים ובריא – אכלתי הרבה בלאדאק
יש גם גבינה שאולי בסיקים – לצערי אין לי תמונה … -
געגועים לפוזה הזאת

-
-
-
-
ספיטי?
-
-
נאקו
-
כן דרור התמונה עם הידיים למעלה היא מצ׳וקהונג רי. עם אמה-דאבלם ברקע. בהחלט הר בעל צורה ייחודית שבולט בשטח.
אבל אני דווקא ״התאהבתי״ ב Cholatse (כמעט בטוחה שזה שמו), בעיקר בזכות המדרונות ומשורטטים שלו:

וגם אברסט הפתיע אותי לטובה! למרות שכולם אומרים שפרט לזה שהוא הכי גבוה הוא לא כזה מיוחד… אני דווקא חשבתי שהוא ממש מיוחד, דווקא בגלל שהוא לא נראה הכי גבוה מאף זווית. הוא קצת… ביישן וצנוע למרות שהוא מספר 1! והוא גם לבש ״פאה״ לבנבנה, שממש הלמה אותו, חלק מהזמן שלי שם :

אז בשבילי הוא בכל זאת ״הכי״ (אם אני נאלצת לבחור, ואני לא
) -
פוזת החופש שלי
(מהאגם ה 5 של גוקיו)
-
@עם הפורטרים שאחד כמעט מת לנו .…
עכשיו אני רק שם לב שהתמונה שלך מאגם 5 IO

-

להסרמולה וואלה היה קשה גבוה וחסר חמצן – הדזונגרי שאני במיוחד אוהבת רק 4200 לעומת להסרמולה 5400 ……… היה גם לא פשוט על הבוקר עם כוס תה וטיפוס גם שם חסר קצת חמצן – אבל ……… הנופים מלמעלה שווים הכל …… התמונה הראשונה סאנדאק פו טרק הסינגלילה …
-
ישנם עוד מקומות בהם ביקרתי טיילתי טירקתי – אבל מה שתמיד מחמם את הלב וגורם לגעגוע ענק – שרשת ההימליה
️
סינגלילה בדרך למעלה וההר קנצ׳דזונגה ממערב סיקים פלינג.
-
מטורף צילה ועוד לראות את זה כשאני עובד באטרף במעבדה……….
לפחות היו לי תוצאות טובות על ההתחלה
איזה חשק עשית לי עם התמונה העליונה…………...
-

@IO אמר:כן דרור התמונה עם הידיים למעלה היא מצ׳וקהונג רי. עם אמה-דאבלם ברקע. בהחלט הר בעל צורה ייחודית שבולט בשטח.
אבל אני דווקא ״התאהבתי״ ב Cholatse (כמעט בטוחה שזה שמו), בעיקר בזכות המדרונות ומשורטטים שלו:

באמת יפה
איפה זה?
מצ’ולה בדרך לדוגלה?
טוב עכשיו אני כבר בטוח איפה נמצאת “הגבעה” היפה הזו…...

-
לא לחינם אני ״מוכרת את סיקים״ אבל גם צריך מזל במזג אוויר כמו בכל ההימליה ושרשראות הרים. עולם:
הנה עוד אחת – שלחתי לך גם משהו במייל -
בדיוק בדיוק זו! פשוט כשנמצאים ממש ליד האגם – זה עוד יותר יפה, בזכות המדרונות שנשפכים למים

וזה פומורי
:

-
-
מרהיב צילה
-
פומורי אחד היותר יפים ביום טוב