קיץ 2021
-
אם למשל אתם יוצאים מוגאס על מנת לסוגר מסלול מעגלי שהקצה הרחוק שלו הוא דנבר – יש לכם אפשרויות להמון טבע גם מדברי וגם ירוק, מבחינת אטרקציות למתבגרים, יש את האפשרות לגלוש בפארק הדיונות הגדול, אפשר איזה טיול ג’יפים באוריי, יש גם איזה פארק שעשועים קטן בגלגנווד ספרינגס.. ככה שאפשר לעשות שבירות של הטבע לחצי יום- יום. אצלנו כאמור זה עובד טוב כתמהיל. -
אפרופו, אם הזכירו את דנבר וכשרות, אז אנחנו התחלנו בדנבר מכיון שיש שם המון אוכל כשר וגם סופר ע נ ק שכולו כשר כך שזה מקל מאוד על ההצטיידות לפני היציאה לסיבוב גדול
-
@Rachel999 אמר:
אני אישית יכולה להיות שבועות בטבע בכיף
ברור שזה מאד אישי. למי שבקטע – אין תחליף לקראוון מהמון סיבות.
רק שהן צריכות להיות הסיבות הנכונות.
לוקחים קראוון בשביל הקרבה לטבע, בשביל הקמפינג, בשביל הלבלות בחוץ, בשביל לפגוש אחרים באתרי הקמפינג ועוד.
אני חושב ששמירת כשרות זו לא הסיבה הנכונה לבחור בקראוון. לא כי אני מזלזל בשמירת כשרות, אלא כי יש הרבה פתרונות אחרים (תלוי גם במידת ההקפדה על הכשרות כמובן). זה יכול להיות אוכל מוכן, דירות עם מטבחים או מלונות עם מטבחונים (יש הרבה כאלה). צריך לזכור שזה לא שבקראוון יש מטבח מרווח. בסופו של דבר זה בערך אותו מטבחון שיש במלונות extended stay
בדיוק כמו שעלויות זו לא סיבה לקראוון. כמו שמוזכר פעמים רבות פה בפורום.
אבי – אם נדלקתם על קראוון – לכו על זה בשמחה ותהנו.
-
אגב יש מישהו שכבר מבטח כולל כיסוי קורונה?
-
אבי, אנחנו היינו באוקטובר האחרון עם קרוואן במסלול הקלאסי (סן פרנסיסקו, לוס אנג’לס, סן דייגו ומשם לשמורות המדברים, סדונה, גראנד קניון, פאוול, ברייס וציון)
המגבלה שאתה מדבר עליה של התניידות עם קרוואן בערים, היא רק אם אתה ממש רוצה לחוות את העיר. אם המטרה היא להגיע ליוניברסל ודיסני, אז אין בעיה עם הקרוואן. גם בסן דייגו התניידו עם הקרוואן בלי בעיה.
בסן פרנסיסקו נחתנו והיינו יומיים בלי הקרוואן ולקחנו אותו רק אחרי שיצאנו מהעיר.
אם כבר חוויתם קרוואן באירופה, אתם תהנו פי כמה בארה”ב, בה התשתית מאוד נוחה והכל גדול ומרווח.
רק נקודה לחשיבה – מכיוון שאתה מדבר על תקופת הקיץ. אמנם תקופה זו מתאימה מאוד גם לשמורות המידבריות למרות החום (באגם פאוול למשל, תוכלו להנות משייט מה שאנחנו באוקטובר כבר לא יכולנו בגלל הקור, וגם בברייס באוקטובר כבר היה קר מאוד), אבל אנחנו באוקטובר כבר לא הצפנו לילוסטון בגלל חשש מכבישים סגורים, אז אולי שווה לשקול לשלב אותו ולוותר על משהו בחלק הדרומי…?
למרות שגם המסלול הדרום מערבי הקלאסי מקסים ובטוחה שתהנו מכל רגע!
-
בענין ילוסטון, הרי שזה תלוי בשנה. אני ביקרתי פעם אחרונה בילוסטון בתחילת אוקטובר 2015. מזג האויר היה חמים, יחסית. ירד מעט גשם חלק מהזמן, אבל לא משמעותי. היו המוני מבקרים. יתכן ובשנים אחרות חלק מדרכי הפארק יסגרו גם בתחילת אוקטובר. השאלה היא מתי יתחיל לרדת שלג. צפון הפארק פתוח כל השנה.