התעייצות מסלול מערב ארה"ב ספטמבר 2021
-
אני מאמינה שהקורונה תסתיים עד שנה הבאה וכן הכוונה להזמין טיסות בינלאומיות ללא טיסות פנים ומלונות עם אפשרות ביטול. הבעיה בהזמנה של טיסות פנים מבחינתי זה בעיית החזר במידה ובאמת קורונה תמשך. בנתיים לפי המסלול שיש עכשיו, מדובר בטיסה אחת בלבד.
כלומר חוץ ממנה בהחלט עוד חודש וחצי ניתן להזמין הכל.
ראיתי שיש טיסה לסולט לייק סיטי עם קונקשיין אחד וחבל לי סתם לטוס למקום אחר ומשם לקחת עוד טיסה.
חוץ מזה אם הקורונה לא תסתיים ונזמין מחברות טובות אזי יחזירו את הכסף, בנתיים יש לנו נסיון מאוד טוב עם החברות שהזמנו – החזירו הכל עד השקל האחרון.
-
רק הכניסי לשיקולים שלך, שאם מזמינים את הטיסות הבינלאומיות באותה הזמנה (אותו סלוט) עם הטיסות פנים, אז הכבודה נחשבת ולא צריך לשלם עליה תוספת בטיסות פנים...
-
דווקא בגלל שאת מאמינה שהיא תסתיים, אז חברת התעופה לא תבטל את הטיסה. במקרה כזה אם את תרצי לבטל אין סיבה שיחזירו לך כסף (כפוף לתנאי הכרטיס)אבל השאלה החשובה יותר – את מאמינה שהקורנה תסתיים במובן שהכל יחזור לקדמותו? או שהקורונה תסתיים במובן שאפשר יהיה לטוס ולטייל?
אני בהחלט מאמין שתהיה תיירות עוד שנה. אבל אני בספק רב אם היא תהיה זהה למה שהיה. אני בהחלט מאמין שדברים ישתנו. בזמינות, במחירים ובתנאים. אפילו אם כל המגבלות הבריאותיות יעלמו לחלוטין, אני מניח שהחודשים הארוכים של הסגירה והמיתון ישפיעו – על מחירים, פשיטות רגל ודברים אחרים.
אני באופן אישי לא מאמין שהקורונה תעלם לחלוטין. אני מקווה שהתנאים הבריאותיים ישתפרו ואפשר יהיה לטייל, אבל אני מניח שיהיו עדיין כיסים אדומים או בעיות כאלה או אחרות. לא נראה לי סביר לא שהמחלה תעלם מעצמה, ולא שיהיה חיסון אפקטיבי שיחסנו את מיליארדי התושבים.
ולכן אני חושב שחשוב לשמור על גמישות
אבל הי – זה אני. זה לא את
-
@rona-n אמר:
רק הכניסי לשיקולים שלך, שאם מזמינים את הטיסות הבינלאומיות באותה הזמנה (אותו סלוט) עם הטיסות פנים, אז הכבודה נחשבת ולא צריך לשלם עליה תוספת בטיסות פנים...
העלות של הכבודה היא די זניחה. במחירי היום מדובר על 25-35 דולר לאדם.לעומת זאת דמי השינוי של טיסות בינלאומיות נוטים להיות יקרים – הרבה מאות דולרים לאדם.
-
אני בדקתי טיסות בספטמבר הקרוב. מניח שאם מדובר על ספטמבר 2021, זה יהיה תלוי במצב של הקורונה באותו זמן. זה המידע שיש כרגע ואני מניח שאם יהיו טיסות, אלו מן הסתם יהיו ביניהן (אם הן פועלות בספטמבר 2020).