רק הזמנתי. עוד לא קיבלתי אישור…
זה האתר: http://www.appinholidayhomes.com/
רק הזמנתי. עוד לא קיבלתי אישור…
זה האתר: http://www.appinholidayhomes.com/
מסלול לאחר שינוי:
נחיתה ולינה באזור יולסטון.
3 ימים יוליסטון
2 ימים גראנד טיטון, אם לא נמצה יוליסטון אזי יהיה ניתן לגנוב מהיומיים חצי יום לטובת יליסטון
1 יום נסיעה ארוכה + ביקור ולינה בסאוט לייק סיטי
2 ימים כולל נסיעה בפייג’
1 יום כולל נסיעה ברייס קניון , אם לא נמצה בפייג’ אפשר יהיה לגנוב כמה שעות בבוקר ביום זה לטובת האזור
1 יום כולל נסיעה ציון פארק
4 ימים כולל הגעה לאס ווגאס , ניתן חצי יום לנסוע לגראנד קניון
1 יום נסיעה והתמקמות ביוסמיטי
2 ימים יוסמיטי
2 ימים נסיעה + טאהו לייק
3 ימים נסיעה וסאן פרנסיסקו
3 ימים כביש 1
3 ימים פארק דסני + יוניברסל + ל.א
טיסה חזרה
אשמח להערות והארות
תודה רבה
אני מאמינה שהקורונה תסתיים עד שנה הבאה וכן הכוונה להזמין טיסות בינלאומיות ללא טיסות פנים ומלונות עם אפשרות ביטול. הבעיה בהזמנה של טיסות פנים מבחינתי זה בעיית החזר במידה ובאמת קורונה תמשך. בנתיים לפי המסלול שיש עכשיו, מדובר בטיסה אחת בלבד.
כלומר חוץ ממנה בהחלט עוד חודש וחצי ניתן להזמין הכל.
ראיתי שיש טיסה לסולט לייק סיטי עם קונקשיין אחד וחבל לי סתם לטוס למקום אחר ומשם לקחת עוד טיסה.
חוץ מזה אם הקורונה לא תסתיים ונזמין מחברות טובות אזי יחזירו את הכסף, בנתיים יש לנו נסיון מאוד טוב עם החברות שהזמנו – החזירו הכל עד השקל האחרון.
סנטה קרוז פחות משכה אותי ממנה שקראתי אליה, לגבי כל השאר בהחלט כן -מוקדש לאזור 3.5 ימים זה לא מספיק?
לגבי הטיסה באמצע, החלטתי להוסיף, בגלל שאם אני לא עושה טיסת פנים , אלא ממשיכה לשמורות טבע שבאזור לאס ווגאס ישירות ואז זה אומר שיש יותר מדי ימים של שומורות טבע ברצף – לי זה לא מפריע, לילדים ולבן זוג יהיה יותר קשה.
גם לפי בדיקה שלי טיסה מארץ ניתן לנחות בסלט לייק סיטי עם קונקשיין אחד, אם ארצה לנחות יותר קרוב לילוסטון נדרש כבר 2 קונקשיינים. חזרה מילוסטון אפילו לפייג’/לאס ווגאס זה כ 12 שעות ללא עצירות – כלומר בלתי ישים ונדרש לישון באמצע, לכן נראה לי במקרה ספיציפי זה הטיסה תחסוך זמן וגם מנוחה מנהיגה.
מה דעתך?
תודה רבה.
תודה רבה על הרעיון לגבי הלינה.
דווקא פארקים מסוג זה לא מתישים אותנו, יש לנו נסיון באורלנדו, כולנו ממש נהנים.
לגבי פיצול, זה אומר שצריך להוסיף עוד יום ללוס אנג’לס ואני לא ממש רוצה, לפי מה שקראתי לא ממש התחברתי למה שיש לעיר להציע. נסתפק ביום ההגעה לדעתי.
לגבי הרכב בהחלט אבדוק, לא חשבתי על זה שיכול להיות שאין אופציה – רק אלי יש כנס וזה מבחינתי עדיף על נסיעה נוספת ארוכה.
לגבי גראנד קניון איך הייתה משלב אותו? זה נראה שאי אפשר לעשות סיבוב מעגלי בין ציון, ברייס, פייג’ וגראנד קניון – לפחות המפה כרגע לא נותנת לי.
ובאמת כנראה בכל זאת נעשה נסיעה ישר לשמורות טבע מלוס אנג’לס ורק בסוף נגיע לווגאס, קיבלתי הרבה תגובות על הנושא. מקווה שלא אתחרט על נסיעה כל כך ארוכה ביום אחד.
תודה רבה.
תודה רבה.
לגבי גרנד קניון בעיקרון לא בתכנון, זה רק אם ממש נמצא את ווגאס. לדעתי הסיכוי שזה יקרה לא גבוה.
לגבי נסיעה ישירות לפייג’, מדובר בנסיעה של 8 שעות ללא עצירות. לדעתך כדאי להתאמץ ולעשות נסיעה ישירה בכדי לא לפצל?
כביש 1 בעיקרון זה באמנצע טיול , לכן גם נועד למנוחה יחסית, המטרה לעשות אותו באיזי.
לגבי דסני, בתכנון רק פארק אחד – הראשי.אני יודעת שלא נספיק הכל, המטרה זה המתקנים החדשים של מלחמת הכוכבים וכל השאר לפי ההספק. היינו לפני שנה וחצי באורלנו 9 ימים רק בדסני ועוד יום בסי וורלד (שזו הייתה טעות, לא נחזור לשם. לא הייתי מודעת לגבי ההתעללות בחיות וגם הפארק עצמו לא מושקע כמו דסני. )
לגבי ברייס, הבנתי שזה בעיקר תצפיות, שהמסלולים שם גם ככה קשים.
עדיין מתלבטת אם כדאי לעשות יש נסיעה מלוס אנג’לס לפייג’ , בכדי לא לפצל את השהייה בווגאס. לא יודעת עד כמה נשרוד נסיעה של 8 שעות ברצף וזה ללא הפסקות.
לגבי כביש 1 , זה דיי באמצע טיול אז הוא נועד גם בשביל מנוחה יחסית. גם ביקור עיירות, אקווריום ושייט לוויתנים (לא ארוך ). לדעתך כדאי את היום של כביש 1 להעביר למשהו אחר?
תודה רבה.
לגבי גילאים הילדים הם יהו בני 8 ו 10.
עשיתם לא מעט טיולים עם רבה נסיעות, היינו בסקוטלנד שלוש שבועות, באיטליה שבועיים + כשעשינו סיבוב לא קטן בכלל, בארה”ב בפלורידה ועוד..
עם הנסיעות אין בעיה, זה משהו שהם רגילים מגיל קטן והרכבים בארה”ב הברית מעולים.
לגבי מרחק בין יניברסל לדסני, זו נסיעה של כחצי שעה בינהם , מקווה שאפשר לישון באמצע ולקום מוקדם . – לגבי החלק הזה אין לנו בעיה לעשות יומיים ברצף ואף יותר, היינו באורלנו 10 ימים ברצף עם 2 חצי יום הפסקה לפארק מים וממש נהננו.
לגביי לייבור דיי – יוצא 7.09 אני מבינה שיהיה עומס בילוסטון, אך יש לנו 4 ימים מלאים – מקווה שיה יה בסדר, או שאתה ממליץ להוסיף יום?
לגבי חגים עבריים , אולי בראש השנה נעשה ארוחה חגיגית , אבל זה לא MUST.
לגבי פיצול ווגאס לשני החלקים – המטרה היחידה זה לא לנסוע 8 שעות ברצף ביום אחד, אשמח מאוד להצעות אחרות, אני גם לא הכי אוהבת את הרעיון של פיצול.
טיסת קונקשיין לא מפריע לנו.
לגבי טיסה לפניקס: לפי הבדיקה שלי נסיעה מפניקס לפייג’ , שזה המקום הכי רחוק שתכננו להגיע מווגאס הוא ארבע שעות בדיוק כמו מווגאס. מפלגסטף זה שעתיים פחות, במידה ובאמת יש טיסה ללא קונקשיין חוסכים שעתיים, אחרת נעבד את הזמן בקונקשיין. אבל אז אומר שצריך לעשות את הסיבוב הפוך, כלומר להמשיך בשמורות טבע ברצף, הייתי מעדיפה לעשות הפסקה קטנה בין שמורות טבע.
אולי היה לך רעיון אחר מאחורי הצעה של לטוס לפניקס או פלגסטף.
המון תודה על העזרה ועל התשובה המפורטת.
מסלול חדש.
ערכתי קצת שינויים, מה דעתכן עכשיו?
3.09 נחיתה בסלט לייק סיטי, התארגנות ולינה
4.09 חצי יום סלט לייק סיטי + נסיעה ל גראנד טיטון + לינה בגראנד טיטון
5.09 גראנד טיטון + לינה
6,7,8,9.09 יליסטון + לינה
10.09 טיסת בוקר מבוזמן לסן פרנסיסקו + התארגנות + טיול חצי יום +לינה
11,12.09 סן פרנססיסקו + לינה
13.09חצי יום סן פרנסיסקו + נסיעה ליוסמיטי +לינה
14,15.09 יוסמיטי +לינה
16.09 תחילת כביש 1 +לינה
17,18,19.09 כביש 1 +לינה
20.09 לוס’ אנג’לס + לינה
21,22.09 יוניברסל + דינסי + לינה
23.09 נסיעה ללאס ווגס + טיול ערב + לינה
24.09 לאס ווגס +לינה
25.09 ברייס קניון + לינה
26,27.09 – פייג’ + לינה HORSESHOE BAND, קניון אנטילופ, אגם פאוול
28,29,30,01.10 ווגאס + לינה אאוטלט, אם נמצא אזי אפשר חצי יום גראנד קניון
02.10 טיסה הביתה
אשמח מאוד להערות והארות נוספות
תודה רבה
מסלול חדש.
ערכתי קצת שינויים, מה דעתכן עכשיו?
3.09 נחיתה בסלט לייק סיטי, התארגנות ולינה
4.09 חצי יום סלט לייק סיטי + נסיעה ל גראנד טיטון + לינה בגראנד טיטון
5.09 גראנד טיטון + לינה
6,7,8,9.09 יליסטון + לינה
10.09 טיסת בוקר מבוזמן לסן פרנסיסקו + התארגנות + טיול חצי יום +לינה
11,12.09 סן פרנססיסקו + לינה
13.09חצי יום סן פרנסיסקו + נסיעה ליוסמיטי +לינה
14,15.09 יוסמיטי +לינה
16.09 תחילת כביש 1 +לינה
17,18,19.09 כביש 1 +לינה
20.09 לוס’ אנג’לס + לינה
21,22.09 יוניברסל + דינסי + לינה
23.09 נסיעה ללאס ווגס + טיול ערב + לינה
24.09 לאס ווגס +לינה
25.09 ברייס קניון + לינה
26,27.09 – פייג’ + לינה HORSESHOE BAND, קניון אנטילופ, אגם פאוול
28,29,30,01.10 ווגאס + לינה אאוטלט, אם נמצא אזי אפשר חצי יום גראנד קניון
אשמח מאוד להערות והארות נוספות
תודה רבה
היינו בדסני באולנדו ולדעתנו דסני בארהב הברית לא מתקרב לדסני בארופה, כמו כן יש שם מתקנים חדשים של מלחמת הוככבים שאין אותם בצרפת.