שרשור שרשרת ההימאליה של צילה
-
-
-
-
שבת שלום דרור
כן אנפורנה
קבל כמה מהכפר נונגריאט במהגליה
גשרי שורשים משורשי עץ פיקוס הגומי
ת

-
גישרון בארונצ׳אל פרדש בגשם ב Roing בקתות עץ וקש
-
@גולני. את זה פיספסתי מחוסר זמן – פעם הבאה …
-
אני מאוהבי צבעי המדבר
ומי שראה כמוני את השקיעה בבסיס הצבאי בו שירתתי במעלה ביר גפגפה שבסיני בוודאי נשאר פעור פה.
-
צבעים במדבר אכן יפים – וראיתי זריחה ממצדה – אבל ……… כל אחד ואחת מה שגורם להנאה …
-
צביה
בשבילך

קצת מיים שחוצים ברגל לפעמים (נכון צילה?)

במדבר ב2017 עם אנגמו וחברתה לדזס (שקראנו לה הסופגניה. מדריכה מעולה שעובדת דרך ״נשות לדאק״)

ב״נחל״ הזה נשטפו וטבעו מעל 20 אירופאים השטפונות של 2010 בלדאק

ואת צודקת שסיני שווה בטירוף
גם בסעיף הגשרים והחציות הרגליות יש תמונות עבר בלתי נשכחות של תאי וצביקה
-
מיי קרחונים קררררים… וגם כאלו שצריך להיות ממש ארטיסט לעבור אותם

-
-
ואחד אחרון להיום בשביל הצחוק מטרק האוורסט
על הסוס. שבוע טוב שקט רגוע ו…………… -
פוסט זה נמחק! -
האמת שסיפור החבורות הרועשות עם המוזיקה בקולי קולות חוינו לפני המון שנים באחד מחניוני הקמפינג.. הבעיה שאין גם מי שיעיר- כי איכשהוא אתה תמיד מרגיש שזה סיכון. היינו עם תינוקת בת שנה, אין יותר מדי לאן ללכת כי אין ממש שטח מוסדר לאוהל- הכל מבולגן ( מקווהש אולי בזה חל שיפור באתרי הקמפינג בישראל)להבדיל באחד הקמפינגים בקנדה אחת הקבוצות עשתה קצת רעש בלילה ( בהשוואה לחוויה הישראלית), האמת שהתעוררתי מזה כי זה נשמע לי כמו איזה מגפון, אבל זה לא ממש צמוד ולא הפריע לי. בבוקר בא פקח והעיף אותם מהקמפיג. גם המשטרה הגיעה למקרה שהם יסרבו…
חייב לציין שחויות הקמפינג שלי מישראל יותר עתיקות יומין ורובן היו טובות, ואולי בחרתי לרוב מסלולים שלא היו עמוסים או בימים שלא היו עמוסים, ככה שגם הרבה מסלולים לא חשתי את מה שמתואר פה.. אבל בהחלט ברור שזה קיים ונפוץ . פעם טיילנו בנחל צלמון שהוא עמוס מאוד כי המסלול קל- ושם חוץ מלכלוך לא היה על מה להסתכל….
-
טרק הלה סרמולה היום לפני… ולמחרת …

-
-
זה לא הנהר הזה … זו הייתה נאלה נהר קטן בהימצ׳אל בטרק הבבה … ואז אחרי אחד הטבח הנפאלי עשה שק קמח ………

-
@גדליהו-מהגרעין אמר:
האמת שסיפור החבורות הרועשות עם המוזיקה בקולי קולות חוינו לפני המון שנים באחד מחניוני הקמפינג.. הבעיה שאין גם מי שיעיר- כי איכשהוא אתה תמיד מרגיש שזה סיכון. היינו עם תינוקת בת שנה, אין יותר מדי לאן ללכת כי אין ממש שטח מוסדר לאוהל- הכל מבולגן ( מקווהש אולי בזה חל שיפור באתרי הקמפינג בישראל)
היו לי פעמיים חוויות כאלו בדרום אמריקה, ובשתיהן זה היה עם חבורות ישראלים, כולל מוזיקה ישראלית איומה בקולי קולות. אפילו שם לא הצלחנו לברוח מזה לגמרי.
-
פוסט זה נמחק! -