ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדריך פרטי/בית ספר מומלץב-LES ARCS

פורום סקי וסנובורד
    מדריך סקי
    9
    29
    2900
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • aviprs
      aviprs נערך לאחרונה על ידי

ברוח האופטימיות לעונת 20/21 אני מחפש מדריך סקי להעלאת הרמה ושיפור הטכניקה.

מישהו/מישהי מכיר/ה וממליץ?

תודה ומועדים לשמחה

drporat Maki869 dfl Boaz_3810459 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • drporat
        drporat @aviprs נערך לאחרונה על ידי

@aviprs

יש לנו נסיון טוב עם evolution2. יש להם סניפים בכמה עיירות שם

יש עוד כמובן אך זה תלוי באיזה לז ארק תהיה. אם אתם ב2000/1950 לא תספיקו להגיע בזמן לשיעור בוקר ב1800 ולהיפך. 

אישית אני אוהב שיעורי בוקר שמאפשרים לי לתרגל אחר הצהריים ולאלתר לאן לגלוש בהמשך. יש גם שיעורים שמתחילים ב13, הם דורשים שתגלשו בסמיכות לאזור המפגש ושתספיקו לחזור לעיירה בטרם ייסגרו הרכבלים.

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • jisaacs
          jisaacs @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

שאלה מעניינת שנשאלת ורלבנטית היא מה רמת הגולש. 

אם 

הכוונה היא לשיפור יכולת גולש מנוסה שגולש את כל סוגי האדומים ושורד כמעט כל שחור

אז

אפשר לחפש הדרכה שמתמקדת בהוראת הדרך באתר ski touring the ולא בטכניקה עצמה. והכיוון הינו מסלולים לא מוכרים, ואפילו אופ פיסט עם הערות וניסיון לשיפור טכניקה ו/או יכולת להתמודדות במשטחים לא מוכרים. 

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

אני לא מבין איך זה עונה על מה ששאל הOP.

מניח שאם הוא היה מחפש טורינג/אוף פיסט, הייה רושם זאת ספציפית.

בכל אופן, אשמח שתמליץ מנסיונך העשיר על מדריך בתחום הזה בלז ארק. 

aviprs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Maki869
              Maki869 @aviprs נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • aviprs
                aviprs @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

תודה לכל העונים.

השתדלתי לנסח הכי ברור מה אני מחפש אבל אצלנו אומרים שאם יש אי בהירות בנוסח  זה תמיד נגד המנסח אז אני מודה באשמה….

• drporat

@aviprs

אבי, לא היתה שום בעיה עם הניסוח שלך.

הבנת הנקרא, זה הכל.

• dfl
                    dfl @aviprs נערך לאחרונה על ידי

@aviprs

ב-2017, בני למד אצל Jerome מבית הספר h2O. לא יודע אם הוא הכי טוב, אבל טוב, סבלני, דייקן וקשוב לצרכי התלמיד – בהחלט.

• drporat
                      drporat @dfl נערך לאחרונה על ידי

@dfl מצאתי אותם כעת בTripAdvisor

אני מבין שהייתם בPeisey Vallandry, אשמח להמלצות למלון/דירה אם הייתם מרוצים. די נמאס לי מ2000 ו1800

aviprs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • dfl
                        dfl נערך לאחרונה על ידי

ממליץ בחום על בית הדירות Cret de l’ours, את השכירות תווכו לי מה-office de tourism של Vallandry.

לא מפואר, אבל נוח מאד, נקי, מצויד היטב והעיקר – בתנאים סבירים ומעלה, ski in/out (לא למתחילים).

יש חניה ברחוב ליד (תלוי באיזה חלק של העונה מגיעים, כמובן) ואפשר לשכור חניה מקורה.

הדירות האלה כ”כ זולות, שכדאי לשכור מידה אחת למעלה ולהעביר את השבוע ברווחה.

בכלל, אני מעדיף מגורים ב-Vallandry על פני שני הצדדים היותר מפורסמים.  החסרון היחיד שמצאתי שם, הוא הסמיכות היחסית ל club med. אם אתה יוצא ל”מרכז העיר” לקראת הערב, קשה שלא לשמוע את אחינו (ואחיותינו!) בני ישראל מתענגים על שופינג עם הרבה דציבלים.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • drporat
                          drporat @dfl נערך לאחרונה על ידי

@dfl

תודה, הכנסתי אותם למועדפים. יש לי עוד כמה שאלות, תודה מראש ומתנצל על הטרחה.

באיזה חודש הייתם? היו תורים ארוכים לרכבלי היציאה בבוקר?

המיקום נראה מושלם כדי להגיע במהרה ללה פלאן. הסתכלתי במפה, כדי לטפס למעלה ללז ארק אני מניח שעליתם בגריזלי/ולאנדרי ואז ירדתם תוך כדי שבירה ימינה חזק במסלול כחול שלקח אותכם לTransarc. על פניו הוא נראה מקסים, עובר בין עצים. אבל האם זה מהכחולים האופקיים האיטיים  שדוחפים חזק עם המוטות? 

ושוב תודה, מתכנן לארגן לינואר הקרוב.

Maki869 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • Maki869
                            Maki869 @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat אמר:

@dfl

תודה, הכנסתי אותם למועדפים. יש לי עוד כמה שאלות, תודה מראש ומתנצל על הטרחה.

באיזה חודש הייתם? היו תורים ארוכים לרכבלי היציאה בבוקר?

המיקום נראה מושלם כדי להגיע במהרה ללה פלאן. הסתכלתי במפה, כדי לטפס למעלה ללז ארק אני מניח שעליתם בגריזלי/ולאנדרי ואז ירדתם תוך כדי שבירה ימינה חזק במסלול כחול שלקח אותכם לTransarc. על פניו הוא נראה מקסים, עובר בין עצים. אבל האם זה מהכחולים האופקיים האיטיים  שדוחפים חזק עם המוטות? 

ושוב תודה, מתכנן לארגן לינואר הקרוב.

לגבי הכחולים האופקיים שעוברים בין העצים- לא, זה מסלולים עם שיפוע חמוד ואתה לא צריך לדוחף.
                            השאלה גם לאיזה כיוון אתה רוצה לגלוש לכיוון לז זארק או חזרה מלז זארק?
                            ללז זארק לדעתי השיפוע טיפ טיפה יותר מהיר 
                            ובחוזר מלז זארק השיפוע יותר אופקי- אך לא אתה לא צריך לדחוף 

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • drporat
                              drporat @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

תודה, מקסים. בחזרה מלז ארק זה מושלם, Arcabulle מעלה אותי לשוקו עם קצפת הכי מוצלח בגזרה. ומשם כמעט הכל אדום עד מטה.

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • jisaacs
                                jisaacs @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

היינו בלז ארכס 1800 לפני מספר שנים בפברואר (שזה חופשת בתי הספר). 

עדיף לדעתי לישון כמה שיותר קרוב למעלית המעבר ללה פלאן (למרות שאנחנו הסתדרנו מצוין עם 1800). 

הרעיון – יום גולשים במתחם לס ארכס, למחרת בלה פלאן וחוזר חלילה. לנו לא היה בעיה מנקודת ההתחלה שלנו להגיע לצד השני של האתר ביום אחד בלי שום לחץ. 

מבחינת תורים – אפילו חופשת בתי הספר לא היה ״נורא״. 

הסיכום - אתר מוצלח בעיקר אזור לה פלאן. 

הערה – אני רןאה שמתלהבים שמגיע החורף ורוצים להזמין. 

יהיו כנראה טיסות

רק לא ברור לי האם יכנסו ישראלים או שאולי ניתן להכנס אם יש דרכון אירופאי עם בדיקת קורנה ישראלית ???

drporat Maki869 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • drporat
                                  drporat @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

תודה, פברואר תמיד מפחיד אותי בצרפת. כולם בחופש. במיוחד בשבועיים של פריס.

אני הייתי בסוף ינואר ל1800. אפשר לשחק יום לכל כיון אך לא תוכל לגלוש בנחת בכל המסלולים וליהנות יותר מדי מהירידה בין העצים לMontalbert למשל. והיו כבר אז תורים לכיון הקרחון של לה פלאן..

ולנדרי בקטע הזה באמת מושלם.

טרם מזמין, כי באמת יש אפס ודאות. אלו תוכניות בלבד. מוכן לרגע האחרון

Maki869 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • aviprs
                                    aviprs @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat 

תודה רבה.

לפני מה שראיתי ב-TripAdvisor  למעשה H2O ו-Evulution2 הם אותו דבר. אחפש את ג’רום ...

• drporat

@aviprs

נכון. בתנאי שתהיו בפאיסי ולנדרי.

• Maki869
                                        Maki869 @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs אמר:

@drporat

היינו בלז ארכס 1800 לפני מספר שנים בפברואר (שזה חופשת בתי הספר). 

עדיף לדעתי לישון כמה שיותר קרוב למעלית המעבר ללה פלאן (למרות שאנחנו הסתדרנו מצוין עם 1800). 

הרעיון – יום גולשים במתחם לס ארכס, למחרת בלה פלאן וחוזר חלילה. לנו לא היה בעיה מנקודת ההתחלה שלנו להגיע לצד השני של האתר ביום אחד בלי שום לחץ. 

מבחינת תורים – אפילו חופשת בתי הספר לא היה ״נורא״. 

הסיכום - אתר מוצלח בעיקר אזור לה פלאן. 

הערה – אני רןאה שמתלהבים שמגיע החורף ורוצים להזמין. 

יהיו כנראה טיסות

רק לא ברור לי האם יכנסו ישראלים או שאולי ניתן להכנס אם יש דרכון אירופאי עם בדיקת קורנה ישראלית ???

בשביל להגיע מ1800 למעבר של ללה פלאן צריך לקחת בדיוק רכבל אחד ולרדת באלכסון עד הגונדולה – עניין של חצי שעה כולל הרכבל למלאה 

• Maki869
                                          Maki869 @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat אמר:

@jisaacs

תודה, פברואר תמיד מפחיד אותי בצרפת. כולם בחופש. במיוחד בשבועיים של פריס.

אני הייתי בסוף ינואר ל1800. אפשר לשחק יום לכל כיון אך לא תוכל לגלוש בנחת בכל המסלולים וליהנות יותר מדי מהירידה בין העצים לMontalbert למשל. והיו כבר אז תורים לכיון הקרחון של לה פלאן..

ולנדרי בקטע הזה באמת מושלם.

טרם מזמין, כי באמת יש אפס ודאות. אלו תוכניות בלבד. מוכן לרגע האחרון

שרון – להזכירך אני הייתי השנה בלה פלאן / לז ארק בדיוק בתחילת חופשת בית ספר – לא היה עומסים מיוחדים
                                          ( ביום הראשון היה מזג האווירה רגע וסגרו 2 רכבלים מתוך 3 בחד המקומות מה שיצר  עומס ממש גדול – אבל זה המקרה היחיד שהיה בגדר “ עומס” שלא נווה מכמות של גלושים אלה תפעול רכבלים /מזג האוויר לכמה שעות )  

• Maki869
                                            Maki869 @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

הערה- אני רואה שאתה מתחיל להיות יותר אופטימי
                                            ( פשוט כל פוסט ותגובה שלך אתה מעדכן על המצב ועל התחושה הכללית אם תיהיה חופשה או לא תיהיה – ככה שסוף סוף מתחילים לראות אצלך סיפניים חיוביים )

ענבל אין על סקי jisaacs 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון