החולם מתרחק...
-
איזיגט ביטלו את הטיסות מתחילת ינואר – חודשיים מראש!
אם השנה אני אצליח לצאת לסקי – נראה שזה תיהיה חופשה של שבועיים לפחות -
לפני יומיים קיבלתי גם הודעה שביטלו לי את הטיסה לסוף ינואר, זה לא שתליתי יותר מידי תקוות אבל לפחות היתה אשליה שעוד נטוס השנה.
-
דווקא יש לי טיסה ל22.1 ועדין לא ביטלו ( איזיגט )
אבל זה עניין של זמן לדעתי.
חוץ מזה אני עדין אופטימי שכן נצליח לטוס ( רק מתקווה שאתרי הסקי הגדולים חייבים תיירי חורף ) -
יש לי ימי חופשה שסגרתי עוד מיוני לדצמבר, במקום סקי אני שוקלת לטוס לרואנדה או סיישל או דובאי. כי זה מה שיש…. נראה. סקי כרגע ממש לא נראה באופק. -
אמרת נכון מאוד – “כרגע”
-
-
-
במילה אחת “על”, בשתי מילים “על גופתי”… (החרמון). פעם אחרונה ב 2014 והספיק לי לכל החיים. מצד שני, עוד קצת בלי הלבן לבן הזה ונראה שיש מצב לכניעה.

-
לא צריך לדאוג – החרמון ישדרג השנה.
יהיו בו 2 קבוצות
- אלו שהזמינו מקומות בתוך ״המכסה״
- אלו שלא הזמינו והגיעו … ועכשיו עושים בלגן.
-
לעולם לא אשכח את ה”סנובורדיסט” שעלה לידי ושאל אותי איך יורדים מפה. פעם ראשונה שלו עם הבורד עלה לאחד המסלולים העליונים. מה נקרא, בהצלחה.
ובכן, ישראל פה, לא שוויץ.
-
@rozmar אמר:
לעולם לא אשכח את ה”סנובורדיסט” שעלה לידי ושאל אותי איך יורדים מפה. פעם ראשונה שלו עם הבורד עלה לאחד המסלולים העליונים. מה נקרא, בהצלחה.
ובכן, ישראל פה, לא שוויץ.
השנה מישהו ממש 10 מטר מתחילת הירידה למטה נפל ועזרתי לו לקום… אז הוא על הדרך ביקש שאם אני יכול ללמד אותו לגלוש ( מזל שלבשתי באף והוא לא ראה את הפרצוף שלי )
לא חסר סיפורים מהחרמון
אבל עם כל החסרונות ( ולא חסר ) אני כן נהנה לגלוש שם כחימום לפני העונה בדגש על לגלוש באופפיסט בעיקר !!
כי אכן – המסלולים זה אזור די מסוכן בעיקר בחלק שמעלית בית ספר מתחברת למסלול הראשי... -
-
To be (in the Hermon), or not to be: that is the question:
Whether ’tis nobler in the mind to suffer
The slings and arrows of outrageous fortune,
Or to take arms against a sea of troubles,
And by opposing end them? -
האם אנו לא תולים תקוות שווא בקשר לחרמון? האם אנו בטוחים שהוא ייפתח השנה למבקרים ןגולשים עקב הקורונה
-
לגבי החרמון, יש שאלה הרבה יותר בסיסית – האם הוא היה נפתח גם בלי הקורונה ….. ההר מאוד דרומי, ולא חסרות שנים שאין בו בפועל ימי גלישה.
לגופו של עניין, אם מפעיליו לא יהיו יצירתיים.
תהיה לו בעיית ״גישה״ כי הדרכים לחרמון יהיו חסומות בהמוני מטיילים שלא הבינו שצריך ״הרשמה״ (כמו ברכבת להכנס) ...
-
דהרי האטלס והקילימנג׳רו, דרומיים יותר מהחרמון והם מושלגים - יש סיבות אחרות להיותו מושלג או לא.
-
אני חושבת שראיתי שם איזה שני תותחי שלג אם זיכרוני איני מטעה בי.גם דיברו על זה שהם מביאים תותחי שלג.
-
@jisaacs אמר:
לגבי החרמון, יש שאלה הרבה יותר בסיסית – האם הוא היה נפתח גם בלי הקורונה ….. ההר מאוד דרומי, ולא חסרות שנים שאין בו בפועל ימי גלישה.
לגופו של עניין, אם מפעיליו לא יהיו יצירתיים.
תהיה לו בעיית ״גישה״ כי הדרכים לחרמון יהיו חסומות בהמוני מטיילים שלא הבינו שצריך ״הרשמה״ (כמו ברכבת להכנס) ...
הסוד הוא להגיע באמצע שבוע ( כמובן אחרי דאמפ איכותי ) ולא בסופש
-
לדעתי, הסוד יהיה איך לחנך את “העדר הישראלי” שבעידן הקורונה צריך להירשם ל”יום בחרמון” בדיוק כמו “לרכבת”
ורק מי שרשום במערכת הבקרה שייסע, ולא להחליט שיהיה “בסדר”……….. שיסרבו לו כניסה לאתר ולייצר “פקק” אינ-סופי
-
הסוד שלי הוא לא להגיע.... אבל בשנה כזו..נחיה ונראה.