טרולי - לאו קוסט במבצע
-
*בפעם הבאה תניח את חלוק הרחצה לידך, אפשר גם מגבת(אבל כבר סטינו מהנושא).
-
@keves160 אמר:
תרמיל. אף פעם לא נשבר.

לפעמים אני לוקח איתי צ’ימידאן, יענו סוג של תיק בד גדול.
יש מקומות כמו איטליה צרפת או יוון שאני חוזר מהם עם כל טוב. שמן זית, מבחר גבינות טובות זיתים וכו’, בתוך התיק אני אורז אץ כל הדברים הטובים האלו בצידניות גמישות קטנות. הצ’ימידאן מתפקד כמזוודה רק בטיסה חזור. עד היום לא כשל.
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
@keves160 אמר:
תרמיל. אף פעם לא נשבר.

לפעמים אני לוקח איתי צ’ימידאן, יענו סוג של תיק בד גדול.
יש מקומות כמו איטליה צרפת או יוון שאני חוזר מהם עם כל טוב. שמן זית, מבחר גבינות טובות זיתים וכו’, בתוך התיק אני אורז אץ כל הדברים הטובים האלו בצידניות גמישות קטנות. הצ’ימידאן מתפקד כמזוודה רק בטיסה חזור. עד היום לא כשל.
צ’ימידן ספייר זה יופי של פתרון אם רוצים לחזור עם תרמיל/מזוודה שנייה.
באופן מפתיע יש מקרים שתרמיל הוא לפעמים דווקא הפתרון הפחות שובר גב, אבל זה מאוד תלוי בטיול ובאריזה וכמובן במשתמש. אם שמים בו 7-12 קילו למשל וסוג הטיול לא מחייב כמעט נשיאה והרמה שלו (אבל כן מדרגות כשיש הרמה כזו שאז גלגלי המזוודה חסרי ערך) אז זה יותר נוח בהרבה – ככה היה לי בכמה טיולים עם רכב, ואיכשהו הרבה ממקומות הלינה כללו המון מדרגות ומי שבחר במזוודה קילל הרבה.
ברור שאם תשימו בתרמיל 20 קילו זה סיוט מוחלט. יש נסיעות שאסע עם טרולי ויש שעם תרמיל, לפי מה שמתאים לאותה פעם.
-
בטיולים רכובים כשמקום הלינה כולל הרבה מדרגות אני לא מעלה מזוודה לחדר.
לחדר עולים כלי רחצה ובגדים להחלפה ליום למחרת וציוד כמו מטען לסלולרי. כל השאר מחכה בתא המטען של המכונית.
בטיולים כאלה בד”כ הצימידאן ברכב משמש כשק כביסה, כשאני יורד לרכב למחרת בבוקר הבגדים של היום הקודם עוברים לצ’ימידאן של הכביסה. אין מצב שאני אתחיל לטייל מעלה מטה במדרגות עם הכביסה המלוכלכת.
-
מזוודת טרולי מתקפלת XENON בגודל מתאים לטיסות לאו קוסט
לא קשיחה יש להקיש בגוגל " מזוודת טרולי מתקפלת XENON ” להשוואת מחיר