ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציוד סקי לקניה

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    9
    13
    1592
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 203203
      203203 נערך לאחרונה על ידי

היי אני מעוניין לקנות ציוד סקי (מגלשיים ונעליים) אשמח לייעוץ בעניין אני גולש 3שנים מאוהב בלבן.. גולש די טוב (לא שחורים) איך אני יודע מה לבחור בין כל השלל .יש לי רגל צרה איזה חברה מייצרת נעליים צרות.אשמח לכל תובנה. משקל 62 גובה 175 גולש במסלול בעיקר .או שאולי עדיף לשכור באתר
      ענבל אין על סקי drporat Eliron yohanand markus 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @203203 נערך לאחרונה על ידי

@203203

לשכור או לקנות זו שאלה של כמה פעמים אתה גולש בשנה.אפילו אם אתה גולש פעם בשנה באופן קבוע אני חושבת שכבר משתלם לרכוש לפחות את מגפי הסקי.לגבי המגלשיים לא בטוחה שכדאי כי הן דורושות תחזוקה במהלך השנה.

אני תמיד ממליצה להתייעץ ולקנות בסקימלטור בארץ.מהסיבה הפשוטה שזה פה בארץ ואם תיהיה בעיה כלשהי זה פה בארץ.אחרים ימליצו לך לרכוש באתרי הסקי.

אני קניתי מגפי סקי בסקימלטור בחיפה. גולשת איתם כבר כמה שנים ומאד מרוצה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • drporat
          drporat @203203 נערך לאחרונה על ידי drporat

@203203

מכיון שכל נושא הסקי מהווה נישה צרה בישראל, מעט דגמים יגיעו לכאן ובמחיר גבוה. בהשוואה לאתרים במערב אירופה ובארה"ב. בנוסף, אין כאן boot fitter אמיתי, במקרה הטוב יהיה זה מוכר שגולש בעצמו והוא אולי יתרום קצת מהנסיון המוגבל שלו בכדי למכור את המלאי הקיים.

על כן הגיוני יותר לקנות בחו"ל.

בדרך לאתר או און ליין יהיה יותר זול מאשר על ההר, מטבע הדברים (אזור התעשיה מחוץ לאלברוויל בצרפת למשל) אך לא תוכל לחזור אליהם בסוף יום הגלישה לבצע התאמות בחינם.

כמובן שיש אנשי מקצוע מעולים בכל אתר ועלות התאמות/מדרסים היא לא גבוהה ביחס לכלל החופשה. מה גם שהם ישרתו אותך הרבה שנים.

אידאלי בעיני לקנות דגם מוצלח ומותאם ששכרת כבר.  מוצלח כי ביקשת דגם חדש שמותאם לסגנון הגלישה שלך (נעל קשיחה יותר עם פלקס גבוה תתאים יותר למי שרוצה לגלוש מהר ולעשות carving אך במקביל היא תעייף יותר ותדרוש ממך יותר כושר פיזי ומיומנות)

מותאם כי בהשכרה יש נטיה לתת נעל רחבה וגדולה יותר, לפחות במידה אחת. בוט פיטר מיומן יעריך את המידה שלך נכון יותר. הוא גם ישנה את אזורי הלחץ  בנעל בהמשך שבוע הגלישה שלך. תוכל לשאול כאן ולחפש בגוגל בהתאם ליעד שלך. אוכל להמליץ למשל על מקום מעולה בטין.

תנסה כמה נעליים מהשכרה, בלי להתביש לבקש מהחנות דגם more challenging ליום השני/שלישי. ברגע שתמצא הדגם שאתה אוהב והוא גורם לך לחייך על ההר, רשום הנתונים שלו. כולל אורך ופלקס. אם אתה בסוף עונה או מאלה שבאים מוכנים מבחינת מקום במזוודה ומשקל פנוי ולא אוהבים לדחות סיפוקים (אני כזה) קנה אותו באתר וכבר תתחיל לגהץ אותו ולהתאים תוך כדי שהות שם.

אחרת תזמין אונליין (יש כמה אתרים טובים אך בעיני המשלוח לארץ והמע"מ/עמלת שחרור מכס והקצאת אשראי הופכים את ההפרש פחות רלוונטי מלבד בסופי עונה וכו')

תהנה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • Eliron
            Eliron @203203 נערך לאחרונה על ידי

@203203

אני הייתי חוזר שוב על מה שעשיתי, במיוחד לרובנו שנוסעים שבוע בשנה, ואם שבועיים או יותר אז לא רצוף.
            סוגר חופשה (כאשר יהיה אפשר), מחפש אונליין (גוגל/פורומים/אתר הווב של אתר הסקי) חנות שמוכרת נעליים עם בוט-פיטינג.
            ביום הראשון עם פתיחת החנות מתייצב, ומבקש לרכוש נעל (אם הגעת מוקדם יום קודם הרווחת).
            ימדדו לך את הרגל, יבדקו מה מתאים למידות שלך, מירב הסיכויים שימצאו לך דגם שיתאים היטב.
            שוכר מגלשיים (אני שכרתי מראש באותה חנות) ויוצא לגלישה.
            בגלל כל הקריאה בפורומים הישראלים נורא הציק לי שלא חיממו לי את הנעל, ולא עשו שום דבר אחר שקשור להתאמת הנעל לרגל שלי.
            אבל אצלי זה קרה מעצמו, אז למרות שיום אחרי הרכישה סגרתי שאבוא לחימום בסוף היום, זה היה כ”כ נח וחסר כאבים או לחצים שהחלטתי לא לקלקל מה שעובד ולא עשיתי כלום.

רכשתי בצרפת אז לא לשכוח לקחת טופס לזיכוי מס בשדה.
            לא לשכוח ללמוד איך לנעול ולסגור נעל סקי נכון – בהשכרה כנראה בגלל מה שנרשם מעלה (לוקחים גדול מדי) כל הזמן סגרתי חזק וזה שיתק לי את הרגל. בנעל שרכשתי לעומת זאת, כלום, שום דבר רע.
            אם יש לך זמן לבזבז להשוות בין חנויות, מחירים, דגמים, להתבלבל עוד, וכו’ – ניסיתי זאת פעם וחזרתי מבלי לרכוש. אין לי זמן לזה, באתי לסקי.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • מ. פולני
              מ. פולני @Eliron נערך לאחרונה על ידי

@מרסלו-0

לא חובה לחמם את הנעל. זה פיצ’ר נחמד אבל אם הנעל מסתדרת בלי – יותר עדיף.

הנעליים שלי בושלו בחנות והתקררו על הרגל. מצד אחד, עזר לי בנקודה בעייתית בצד החיצוני של כף הרגל (בליטה קטנה) ובאינסטפ. מצד שני, אחרי שהליינרים התחילו להידחס, אני מרגיש שיכולתי לחיות עם יותר לחץ מהעקב ולמעלה.

אין שום סיבה לסגור נעל יותר מאשר השן השלישית ברצ’ט. אם צריך יותר בשביל שיחזיק – רוב הסיכויים שהנעל גדולה מדי.

בחורף שעבר קניתי לביתי נעליים בחנות רצינית ביותר בקפרון. רוב המדידות מסביב היו של נעלי מירוץ. שאלתי את הפיטר לגבי חימום, בהקשר של הנעליים שלי. הוא אמר לי, שהם מעדיפים לעבוד בשיטה הישנה של חימום נקודתי לצורך הרחבת אזור ספציפי ולא חימום של כל הנעל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • yohanand
                yohanand @203203 נערך לאחרונה על ידי

@203203

למה ציוד סקי לקניה? למה לא לטנזניה?

alto תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • alto
                  alto @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand אמר:

@203203

למה ציוד סקי לקניה? למה לא לטנזניה?

נו באמת? זה כמו לשאול למה לגלוש באיטליה ולא בצרפת, כל אחד עם מה שמתאים לו 😋

• markus
                    markus @203203 נערך לאחרונה על ידי

@203203

1 לא לקנות בארץ או ברשת!

2 אל תבבז את זמנך ברשת/פורומים למצוא את הדגם הכי טוב.  במקום חפש בוטפיטר מנוסה.  אתה לא רוכש נעליים אלא את הידע של הבוטפיטר!!!  עדיף לקנות בתחילת העונה שיש עדיין מלאי גדול ופחות לחץ בחנות.

3 נעל שמותאמת לך בצורה מושלמת זה הציוד הכי חשוב בלעדיו אתה לא שולט בסקיס.

4 רוב האנשים קונים נעליים גדולות מדי.  בחנות זה צריך להרגיש לך מאוד מאוד צמוד.  כשאתה עומד זקוף הבוהן צריך לגעת ב-SHELL אחרת המידה גדולה מדי.  כשאתה מכופף את הברכיים כל כף הרגל יזוז אחורה והכל יהיה בסדר.  בכאב  ספציפי אפשר לטפל נקודתית אחר כך.

5 כתבתי לא מעט על נעלי סקי בפורום כולל שרשור ארוך לפני כמה שנים ששם גם המלצתי על חנויות.  תבדוק גם ב-YT מה זה בוטפיטינג מקצועי.

6 LANGE ידועים כנעליים צרות.  יש הרבה פרמטרים נוספים חוץ מאורך ורוחב שבוטפיטר טוב יקח בחשבון.

7 בשלב זנ הייתי מוותר על קניית סקיס.  יותר חשוב להשקיע בשיעורים.

8 בהצלחה וגלישה מהנה!  

Maki869 markus 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • Maki869
                      Maki869 @markus נערך לאחרונה על ידי

@markus אמר:

@203203

1 לא לקנות בארץ או ברשת!

2 אל תבבז את זמנך ברשת/פורומים למצוא את הדגם הכי טוב.  במקום חפש בוטפיטר מנוסה.  אתה לא רוכש נעליים אלא את הידע של הבוטפיטר!!!  עדיף לקנות בתחילת העונה שיש עדיין מלאי גדול ופחות לחץ בחנות.

3 נעל שמותאמת לך בצורה מושלמת זה הציוד הכי חשוב בלעדיו אתה לא שולט בסקיס.

4 רוב האנשים קונים נעליים גדולות מדי.  בחנות זה צריך להרגיש לך מאוד מאוד צמוד.  כשאתה עומד זקוף הבוהן צריך לגעת ב-SHELL אחרת המידה גדולה מדי.  כשאתה מכופף את הברכיים כל כף הרגל יזוז אחורה והכל יהיה בסדר.  בכאב  ספציפי אפשר לטפל נקודתית אחר כך.

5 כתבתי לא מעט על נעלי סקי בפורום כולל שרשור ארוך לפני כמה שנים ששם גם המלצתי על חנויות.  תבדוק גם ב-YT מה זה בוטפיטינג מקצועי.

6 LANGE ידועים כנעליים צרות.  יש הרבה פרמטרים נוספים חוץ מאורך ורוחב שבוטפיטר טוב יקח בחשבון.

7 בשלב זנ הייתי מוותר על קניית סקיס.  יותר חשוב להשקיע בשיעורים.

8 בהצלחה וגלישה מהנה!  

השנה ( אחרי 9 שנים בעולם הקסי ) החלתי להשקיע כל יורו שצריך בשביל נעל טוב! והכי חשוב נעל שתתאים לי כמו כפפה!
                      בתחילת ינואר נסענו לסן אנטון
                      ולמרות שהגענו לחדר כבר בשעה 12 בצהריים ושכל הגוף מגרד ללכת לגולש 
                      אמרתי לעצמי שדבר ראשון אני הולך לבוטפיטר לקנות נעל ..
                      החיסרון הגדול שלי – שאני לא מדבר באנגלית ברמה שאני יכול להסביר את התחושות ברגל ואיזה לחצים ואיפה אני מרגיש …
                      לבסוף בחרית בנעל SALOMON SHIFT PRO 130 ! ( נעל שבפועל רק השנה 2020 יצא לחנויות אבל משום מה נמכה בסן אנטון כבר ב2019 + לקחתי גם מדרסים של הביוקר ב150 יורו )
                      חייב לציין בין כל הדגמים מדדתי – הנעל הזו הייתה הכי לא נוחה בהתחלה!
                      ומכאן התחיל תהליך התאמת הנעל לרגל שנמשך 5!!!! ימים!
                      כמעט כל ערב הייתי מגיע לחנות ומנסה להסביר איפה כאב / לוחץ / משוחרר … לי
                      וכל בוקר הייתי מתחיל את היום בחנות לאסוף את הנעל …
                      בקיצור חוויה

מה שאני חייב לציין זה המעבר מנעל 80/90 לנעל 130!
                      החצי השעה הראשונה הייתה פשוט פחד מוות! 
                      כי אפילו כל מחשבה על תחילת תנועה עם הרגל ישר התרגמה למגלשיים וזה הרגיש ממש מפחיד בהתחלה… שיש לך נעל של FLAX 80/90 הנעל מאוד סלחנית ולא כל התנועה באמת עוברת לנעל 
                      עם 130 זה עולם אחר לגמריייייי- ככה שמי שמחפש נעל לשליטה מוחלת אני אישית מאוד ממליץ!! 

markus תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • markus
                        markus @markus נערך לאחרונה על ידי markus

@markus אמר:

תבדוק גם ב-YT מה זה בוטפיטינג מקצועי.

הבחור הזה הוא מקצוען אמיתי….יש לו סדרה שלמה על הנושא….בשבילך הכי רלוונטי פרק 11 .

https://www.youtube.com/watch?v=WJ_KXgeVTw8&list=PLM7W94B6e4-2-Ekxe9pWxIe3JoQu94VVg&index=15

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • markus
                          markus @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869 אמר:

קנית בחנות שאני ממליץ שם?

Maki869 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • Maki869
                            Maki869 @markus נערך לאחרונה על ידי

@markus אמר:

@Maki869 אמר:

קנית בחנות שאני ממליץ שם?

איזה חנות אתה ממליץ שם?

• מ. פולני
                              מ. פולני @markus נערך לאחרונה על ידי

@markus

אוסטרלי מצחיק והסרטונים חמודים.

קניתי אצלו power strap. משלוח חינם וצרף גם באף עם הלוגו שלו.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון