ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניסיון מאוד לא מוצלח

פורום סקי וסנובורד
    ואל טורנס
    12
    28
    3258
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • robita
      robita נערך לאחרונה על ידי

תגובה:הבת שלי
      הגיע כרגע לוואל טורנס וקיבלה את השוק של החיים חדר מתחת לכל ביקורת מטונף ומוזנח , שתי ספות מתחת לכל ביקורת,אין וויפיי בחדר (כפי שהובטח) פשוט עבודה בעיניים! ושבוע לפניה בחירבת הזאת! ממש עצוב ! לקחו שבוע חופש מהצבא, וקיבלו תנאים גרועים יותר מבסיס צבאי! ממש חברת פגוווין מאכזבת!אי אפשר לסמוך עליהם!  אצל סקידיל לא היה קורה דבר כזה!!!! כל מה שהובטח לא  בוצע . אנחנו שנים טסים עם סקידיל השנה אמרנו ננסה את פינגווין  , ההסעה  מהשדה התעכבה  והאוטובוס התקלקל בדרך …. להתחיל חופשת סקי ברגל שמאל זה לא טוב . בקיצר אכזבה .😏
      ענבל אין על סקי Barryg elig99 דוקטור דו ליטל 6 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nirm12345
        nirm12345 נערך לאחרונה על ידי

מה השם של המלון?
        shaharam תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי @robita נערך לאחרונה על ידי

@robita

הי כמה חבל שזה מה שקיבלה הבת שלך.רק יש לי שאלה האם החבילה שרכשת לבת שלך היתה מיפנגוין או מקלאב מד עצמה?

דבר נוסף שאמרו לי שיש מקומות בצרפת שמאד משקיעים באתר הסקי עצמו ובמלון הרבה פחות,כיוון שהם רוצים שאנשים יהיו בחוץ כמה שיותר ולא במלון.

אני יודעת שאני נוסעת דרך פיגוין הם נותנים סים לטלפון במקרה של הבת שלך סים צרפתי ולכן לא מיסתדר לי עניין הוויפי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ענבל אין על סקי
            ענבל אין על סקי @robita נערך לאחרונה על ידי

@robita

אני נוסעת עם חברת פינגוין כבר כמה שנים ומאד מרוצה.גם אני השנה הייתי בצרפת ולא הייתי מרוצה מהמלון ועוד חבר שלי נסע וגם הוא די התאכזב מהמלון גם הוא היה בוול טורנס.אז כנראה שחלק מהמלונות הם כאלה ולא נראה לי שחברת פינגוין יכולה לשלוט בזה.

• Barryg
              Barryg @robita נערך לאחרונה על ידי

@robita

גם לסקידיל יש חדרים בסיגנון הזה (הכוונה לקטנים מאוד עם פסיליטיז בסיסיים ושינה על ספות נפתחות ומיטת קומותיים, לא לאי ניקיון). הכל עניין של תאום ציפיות בעת ההזמנה, שנראה שכאן לא נעשתה בצורה טובה. אני מניח שהחבילה יצאה זולה יחסית (סביבות ה- 1,000 יורו?). לגבי ההסעה באמת ביזיון, אבל מניח שיכול לקרות לכל אחד…

ענבל- מה הקשר לקלאב מד או למלון? מדובר בבניין דירות.

• elig99
                elig99 @robita נערך לאחרונה על ידי

@robita 

ככה זה כשבוחרים לעשות סקי בשיכונים של האתרים בצרפת. בפעם הבאה: לארגן את החופשה באופן עצמי (לא מבין את הפחד של האנשים מארגון עצמי), ולכוון למקומות בהם משלמים אולי קצת יותר – אבל כידוע מה שלא עולה כסף, לא שווה כסף

מ. פולני ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • מ. פולני
                  מ. פולני @elig99 נערך לאחרונה על ידי

@elig99 אמר:

@robita 

ככה זה כשבוחרים לעשות סקי בשיכונים של האתרים בצרפת. בפעם הבאה: לארגן את החופשה באופן עצמי (לא מבין את הפחד של האנשים מארגון עצמי), ולכוון למקומות בהם משלמים אולי קצת יותר – אבל כידוע מה שלא עולה כסף, לא שווה כסף

אתה היית שולח את הבת החיילת שלך לבד (או עם חברות שלה בגילה) לחופשת סקי שהן צריכות להתארגן לבד?

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • ?
                    משתמש שנמחק @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

למה לא? מעל גיל 18, התגייסה לצבא, אפשר כבר לדעת להסתדר לבד (גם עם הכוונה והסברים מההורים).

* אם רוצים.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • מ. פולני
                      מ. פולני @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

לא כולם כמוני. הקטנה שלי טסה עם חברות בגיל 17 לברלין.

המנהלות בחופשת סקי יותר מורכבות. החל מהרכב שלא ניתן לשכור וצריך להתארגן בתחבורה אחרת. המשך בחנות ציוד סקי שלפעמים מנסים לרמות אותך בציוד. עבור בבעל דירה (בעיקר בצרפת) שפתאום יגיד לך, שהמצעים לא כלולים במחיר החדר.

• ?
                        משתמש שנמחק @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

הוויכוח חסר תועלת, גם במקרה זה "לא סיפקו את הסחורה".

לא תחזיק לילד את היד, עד שאולי ילך ללמוד באוניברסיטה, יסע לטיול אחרי-צבא בניו-זילנד וקצת ביבשת אוסטרליה (או כל דבר שיבחר), או שכן?!

כתבתי, עם הכוונה והסברים (אם ההורים יודעים), אפשר להסתדר, כמו בכל מצב שעלול לקרות בטיול לברלין (תלוי ב"ילד").

elig99 ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • elig99
                          elig99 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

לא ברור לי מי בדיוק כתב שמרמים אותו בחנות הסקי – אבל הוא צריך להחליף יעד – ומיד! באוסטריה ובשוייץ לא מרמים בחנות הסקי! וחופשת סקי זו חוייה שנשארת לחיים, לטוב ולרע! אז שווה להוציא עוד כמה שקלים. במיוחד שאנו ממילא באים ממדינה יקרה. יותר יקרה משוויץ, קל וחומר אוסטריה. ולהתרחק מצרפת והשיכונים שלה

• ענבל אין על סקי
                            ענבל אין על סקי @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

חופשת סקי זה קצת יותר מסובך מלטייל ולעשות שופינג בברלין או בלונדון שהמלון די קרוב ורוב האנשים דוברים אנגלית.

לצערי אני לא יודעת מה רמת האנגלית של חברה בגילה של החיילת.

לארגן חופשת סקי באופן עצמאי קצת יותר קשה ובכלל בצרפת למרות שכבר מדברים שם יותר אנגלית מפעם.

הרי אני כל הזמן קוראת בפורום פה שאתם משכירים רכב מסתבכים בדרכים וכפי שכתבתי בעבר אפשר להיקלע לאיזה כפר נידח שלא דוברים בו אנגלית בקור מקפיא ולהתפלל שמישהו יבין אותך ויהיה מספיק נחמד לעזור לך.אז זו החוויה שהילדים שלנו צריכים לעבור?

• ענבל אין על סקי
                              ענבל אין על סקי @elig99 נערך לאחרונה על ידי

@elig99

ושוב הגולשים הוותיקים מכירים את האתרים והמלונות יותר טוב מהגולשים המתחילים ומי אמר שאם אעשה חופשה בהרכבה עצמית לא אתאכזב מהמלון/דירה?

מה לשאול חוות דעת?! בולושיט! יש אנשים יותר ביקורותיים ויש אנשים שמרוצים מכל דבר שתתן להם.מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר ולהפך.

• ?
                                משתמש שנמחק @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

לא ידעתי שבחורה בגיל 18, נחשבת כ"ילדה".

בכל מקרה, את ההזמנות וכל הסידורים ה"מסובכים", יכולים ההורים לעשות.

לעלות על סקי באס/הסעה, לא כ"כ מסובך, בערך כמו לנסות למצוא אוטובוס בארץ (גם מסובך).

וכל השאר, מסובך כמו דברים אחרים שעלולים לקרות בברלין, ברצלונה או בלילה בדאונטאון מנהטן (לפני שג׳וליאני, עשה קצת שינויים).

גם ילדה בגיל 12, יכולה להסתדר לבד בחו"ל, צריך רק לדעת אנגלית ו"שחרור מההליקופטר".

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • ענבל אין על סקי
                                  ענבל אין על סקי @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

את הבנות שלי שיחררתי מזמן אבל יש פה כל הזמן השוואה בין חופשת סקי לבין חופשה נחמדה בלונדון או פריס שאלו ערי בירה עם תחבורה מסודרת.

אני חושבת שבשורה התחתומה היתה איזשהי ציפיה למשהו והיתה אכזבה מאד גדולה (פה לפחות יש את מי להאשים במקרה הזה חברת פינגוין) אם היא היתה נוסעת בהרכבה עצמית והיתה מתאכזבת מה שהיה נותר לה זה להאשים את עצמה.

• nirm12345
                                    nirm12345 נערך לאחרונה על ידי nirm12345

זה לא רק העניין הזה, אתם לא יודעים מה התפקיד שלה בצבא, אם עושה יומיות או יוצאת פעם בשבוע\שבועיים..

יכול להיות שהיא רצתה דיל מאורגן במטרה לחסוך את כל הכאב ראש של ארגון לבד, כי פשוט לא היה לה זמן לכל זה, להתחיל לחפש טיסות ודרכי הגעה לאתר סקי, ושיעורים ומקום להשכיר ציוד ומה לא

אתם לא יכולים לדעת עד שפותחת הפוסט לא תענה על זה, אין בסיס לויכוח בכלל

ובכללי זה גם עניין של העדפה לדעתי, אם היא מעדיפה לסגור דיל שהכל כלול שם בלי יותר מידי עבודה, וגם יש למי לפנות במקרה של בעיה בכל דבר, או שהיא יותר מעדיפה את הכיף של לארגן לבד ולהסתכל עם מפה איזה מלון קרוב ואיזה לא ולתכנן מסלול, אני אישית מכיר אנשים מ2 הסוגים, לסגור דיל זה לא אמור להיות משהו חריג

וכמו ש @Barryg  אמר, יכול להיות שהיה ניסיון לחסוך בחבילה מאותה סיבה שהיא חיילת, ואז תמיד כשהמחיר נמוך יכולות להיות גם נפילות, כמו בכל דבר אחר

• דוקטור דו ליטל
                                      דוקטור דו ליטל @robita נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@robita אמר:

תגובה:הבת שלי
                                      הגיע כרגע לוואל טורנס וקיבלה את השוק של החיים חדר מתחת לכל ביקורת מטונף ומוזנח , שתי ספות מתחת לכל ביקורת,אין וויפיי בחדר (כפי שהובטח) פשוט עבודה בעיניים! ושבוע לפניה בחירבת הזאת! ממש עצוב ! לקחו שבוע חופש מהצבא, וקיבלו תנאים גרועים יותר מבסיס צבאי! ממש חברת פגוווין מאכזבת!אי אפשר לסמוך עליהם!  אצל סקידיל לא היה קורה דבר כזה!!!! כל מה שהובטח לא  בוצע . אנחנו שנים טסים עם סקידיל השנה אמרנו ננסה את פינגווין  , ההסעה  מהשדה התעכבה  והאוטובוס התקלקל בדרך …. להתחיל חופשת סקי ברגל שמאל זה לא טוב . בקיצר אכזבה .😏

אוטובוס מתקלקל זה מבאס אבל על תקלות השליטה מאוד מוגבלת, אני בטוח שאף אחד לא העלה אותה על אוטובוס שמתקלקל בכוונה.

הפורום לא יכול לשפר את התנאים אבל צריך לתת צ’אנס לנותן השירות לשפר אותם.

למשל:

היתה פניה לקבלה במלון שישפרו את הניקיון? זו לא גזירה משמים שהחדר יישאר מלוכלך ועוד במשך שבוע.

היתה פניה לפינגווין בקשר ל wifi? אם תפנו אולי יסדרו שיהיה ואולי יתנו פתרון אחר? נניח SIM עם חבילת גלישה.

דיברתם עם פינגווין בקשר לחדר עצמו? מה היתה התגובה שלהם?

לפי דברייך יש עוד שבוע לחופשה, לא חבל לא לנסות לתקן את מה שמקולקל?

אגב לתועלת משתתפי הפורום, אפשר לראות את מה שהובטח? בטח יש לינק און משהו שאפשר לתת.

sgebay תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • sgebay
                                        sgebay @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

בעיני זה הכל עניין של נסיון – צריך לדעת מה לשאול.  מי שיש לו נסיון עם אתרים צרפתיים יודע ש – you get what you pay for – ובתי הדירות מציעים דירות קטנטנות בסטנדרט מאוד נמוך.  יש כמובן חריגים והמחיר בהתאם.  אם לוקחים חבילה צריך לבקש מהספק את השם המדויק של בית הדירות, להכנס לאתר הרשמי ולראות איפה הוא בעיירה ומה כלול.  מי שיעשה את זה לפחות יקבל החלטה מושכלת ולא יופתע.  

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • דוקטור דו ליטל
                                          דוקטור דו ליטל @sgebay נערך לאחרונה על ידי

@sgebay אמר:

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

בעיני זה הכל עניין של נסיון – צריך לדעת מה לשאול.  מי שיש לו נסיון עם אתרים צרפתיים יודע ש – you get what you pay for – ובתי הדירות מציעים דירות קטנטנות בסטנדרט מאוד נמוך.  יש כמובן חריגים והמחיר בהתאם.  אם לוקחים חבילה צריך לבקש מהספק את השם המדויק של בית הדירות, להכנס לאתר הרשמי ולראות איפה הוא בעיירה ומה כלול.  מי שיעשה את זה לפחות יקבל החלטה מושכלת ולא יופתע.  

מה הקשר לנסיון?

שאלתי אם עכשיו הן מנסות לעשות משהו כדי לשפר את התנאים שלהן (ומה התוצאות) או שכל הפעילות מסתכמת בפוסט בודד באיזשהו פורום.

sgebay תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                          • sgebay
                                            sgebay @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

אני עוד לא התרגלתי לפורום החדש.  התכוונתי להשיב להודעה המקורית ולא לשאלה שלך…

בברכה, מייקל בלומקוויסט

דוקטור דו ליטל עופר21 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון