תקלה בבוקינג
-
נתקלתי בבעיה הבאה בבוקינג, אשמח לתובנות אם מישהו נתקל בזה.
בשלב הסופי של אישור העסקה אני מקבלת הודעה שחלה תקלה בתהליך האישור וכדי להשלים את ההזמנה יש לפנות לשירות הלקוחות.
זה קרה גם במלונות שמאפשרים הזמנה ללא כרטיס אשראי וגם במלונות שמחייבים כרטיס אשראי כך שלא זו הבעיה.
התקשרתי לשירות וניסיתי החלפת דפדפן או הזמנה באפליקציה אך ללא הועיל.
הנציג אמר שבשלב זה אין לו איך לעזור לי ושאמשיך לנסות. הוא התעקש שאיננו יכול לעשות שום דבר שבמהותו הוא ביצוע הזמנה עבורי.
עבר יום ועדיין ממשיכה ההודעה.
מישהו נתקל בזה? מה עוד אפשר לעשות?
י
-
אם עשית את ההזמנה אחרי שעשית log in עם שם המשתמש שלך – תנסי ללא log in.
אם אין לך שם משתמש, תנסי ליצור ואז להזמין.
אם יש לך מישהו שכן מצליח להזמין ואת חוששת להפסיד את ההזמנה – שיזמין בשבילך
-
את בטוחה שניכנסת לאתר הנכון? אולי את באתר עם כתובת דומה או באתר מתחזה?טיפ:
אני הרבה פעמים בודק ביקורות על המלון בבוקינג (נחשב בעיניי די אמין) ואז בפניה ישירה למלון מקבל עסקה יותר טובה ומזמין ישירות.
-
תודה לשניכם.
אני בהחלט באתר הנכון.. מנסה ורסיות שונות מאז אתמול במכשירים שונים.
ניסיתי גם ללא כניסה דרך שם המשתמש שלי אבל לא עוזר (בכל מקרה מבקש את המייל שלי).
פרקטית אני יכולה לנסות מישהו אחר עם מייל אחר אבל נראה לי מוקדם להתייאש ויש לי בפרופיל כבר הטבות גיניוס 2.
-
-
-
חששתי להגיד את זה קודם, אבל נדמה לי ש"הסיפור שקרה באתונה" קשור לבעיה שיש לך עם ההזמנה בבוקינג.
נראה שתאלצי להזמין עם כרטיס וחשבון של מישהו אחר/לפתוח חשבון חדש עם מייל חדש + כרטיס (אם את עדיין מעוניינת לעשות איתם עסקים?!).
* אולי אני טועה
, בהצלחה
. -
גם אני חושדת שזה הסיפור. .
בינתיים הזמנתי במייל אחר.
עדיין הייתי מצפה שיפנו אלי באופן מסודר עם הטענות שהופנו.
לא קיבלתי הודעה של חסימה ןבוודאי לא פניה לבירור לפני חסימה) וגם כשאני בעצמי מתקשרת בינתים רוב הנציגים אפילו לא רואים באופן ברור שהחשבון חסום ולא מועילים.
כמו שכתבתי קודם- לבוקינג לא דחוף כלום והם הרשות המחוקקת השופטת והמבצעת.
ולכן ההשערות שעלו פה שלבוקינג אין סמכות לאחר שהדירה לא נקטה בשיטת הפיקדון (אז היו יכולים להחרים אותו) לא היו נכונות והנה ההוכחה. אני אמשיך לנסות ולפתור את הענין.
-
אפשר לפנות אליהם ולברר מדוע החשבון נחסם.
וכן, זה מה שקורה עם חברות מסוגה (נחמה פורתא, לפחות לא נתקלת בבעיה עם Airbnb, צריך לחפור כדי למצוא את שירות הלקוחות שלהם וגם שם אין יותר מדי עזרה).
* כנראה בעלי-הדירה החליטו להתלונן בגלל החלפת הכרטיס ואולי הסיפורים שסיפרה העוזרת, מכיוון ששמעו רק צד אחד (מי יודע מה דיווחו), נקטו ב"חרם".
-
אכן אלה חברות שעדיף לא להסתכסך איתן..
ברור שאני בקשר איתם בניסיון להבין מה הרקע (הם בקושי הודו שנחסם, קל וחומר שלא מסבירים למה)... נראה מתי אצליח לקבל תגובה עניינית.
-
לא צריך לייחס לבוקינג חשיבות עילאית. אם הם "הסתכסכו" איתך,ההפסד הוא שלהם, הם הפסידו לקוחה נאמנה ומתמידה. לך אישית יש תחליפים ראויים. קודם כל אתרי המלונות עצמם ואחריהם אתר הוטלס שנותן לינה עשירית חינם.כבר זכיתי כך בשני לילות חינמיים בארה"ב.
-
מעניינת הסיבה לכך.. אולי ביטולים תכופים?
-
שמעתי גם השערה כזו…
ברור שאני גם מבטלת אבל לא באופן שהמערכת תזהה כגורם עוין.
אולי הזמנות כפולות.. אפשר לחשוב על הרבה אופציות.
שום דבר לא עשיתי בהיקף לא סביר, אבל נסענו יחסית הרבה אז יש יותר הזמנות/ביטולים וכו
-
אם זו באמת הסיבה לדעתי זו חוצפה בלתי רגילה.
לא סביר בעיני ליצור מצג שווא כאילו יש תקלה טכנית וגם כשאת מתקשרת לא לתת לך תשובה מפורשת.
גם אם בוקינג החליטו שאת אישיות בלתי רצויה (אולי זכותם, לא יודע) ועברת עבירות מהותיות הם צריכים לתת לך את הסיבה המדויקת ולתת לך צ’אנס לערער – אם את בכלל תהיי מעוניינת לערער, לא לטרטר אותך.
אם את רוצה בכל זאת להזמין אצלם אולי כדאי להזמין ללא שם משתמש, ואם צריך עם כרטיס אשראי אחר, אולי הזמנה עם זכות ביטול,
אני יודע שכעובדה אפשר להזמין בלי לפתוח חשבון, לפני פחות משנה ביצעתי כך הזמנות לחברים.
ואחרי שההזמנה מאושרת להיכנס לחשבון הבעייתי, לחלק של “הזמנות שלי” (או המקביל בגרסה האנגלית)
להיכנס ללינק של “לא מצליחים למצוא הזמנה”
להכניס את פרטי ההזמנה החדשה (מס’ אישור + קוד סודי)
אני מעריך שאת האופציה הזו לא חסמו (אין לי דרך לבדוק)
וכך חיברת את ההזמנה החדשה לחשבון הבעייתי, יכול להיות שאם החשבון הוקפא הפעילות הזו תפשיר את החשבון.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
תודה רבה דרקון.
זו אכן חוצפה לא רגילה…
לקח הרבה זמן להבין שהחשבון חסום. וגם אז הם אומרים שהמידע רגיש ולא יכולים לפרט.
אני אנסה את הטריק שלך בשביל הסיכוי של "הפשרה".. למרות שנראה לי סיכוי קלוש.
דרך אגב כל פעם עונה מישהו אחר למייל (אותו מייל) , לא קורא מה שהיה כתוב קודם ועונה משהו אחר.
-
תרימי טלפון לשירות לקוחות.
תבקשי שפקיד דובר עברית יחזור אלייך טלפונית.
יהיה יותר פשוט מאשר כל הקומבינציות האלו, ופקידים דוברי עברית הם ישראלים (או לשעבר) ולפחות מנסיוני “תקתקנים” ופרקטיים.
-
אני התחלתי עם דוברת עברית שאפילו לא הצליחה למצוא את החשבון שלי..
אחר כך המשכתי עם תמיכה באנגלית ורק אז עברתי למיילים שרק מהם הסתבר שהחשבון חסום!
אבל אפשר באמת עכשיו כשהתמונה טיפה ברורה יותר לחזור לטלפון ישראלי. ננסה.
-
מסקרנות בלבד- אני מבינה שלבעלי בתים (שיש להם הרבה צרות עם שוכרים) יש אופציה לעשות”חסימה” על לקוח.
ממה שאני מבינה מהצרות שלהם- החסימה היא רק לאותו בית/מלון ולא כללית.
-
מעדכנת –
אכן היה מאוד מועיל עכשיו להתקשר לנציגה בעברית.
קיבלתי הפעם מישהי מאוד ברורה.
ממה שאני מבינה ממנה מדובר בחסימה אוטומטית של המערכת שמזהה פעילות חריגה בחשבון.
אף אחד מהנציגים לא יודע ולא יכול לראות מה הבעיה, הוא רק יכול לראות שיש בעיה ועד שהמערכת לא תסיים את הבדיקה החשבון לא ישוחרר.
הבעיה יכולה להיות ריבוי ביטולים, הזמנה חריגה בסכום שלה לאחר הזמנות זולות, וגם תלונה מדירה…יש הרבה מאוד אפשרויות.
כמה זמן יקח לבדוק? זה תלוי בכמות הנתונים לבדיקה (לדבריה אצלי יש הרבה) ובעומס המערכת (המערכת מפוצצת לקראת הקיץ).
ומה יקרה בסוף? ישלחו אימייל.
לגבי העסקאות הקיימות הן אכן קיימות ואפילו ניתן לגשת אליהן ולערוך אותן אבל לא ניתן ליצור חדשות.
הנציגה יעצה לי לחכות לאימייל כי כנראה זה יקח זמן…
מקווה שכל זה יועיל לפחות לפעם הבאה שיקרה למישהו משהו כזה…
מרגיז מאוד אבל זה המצב.
-
כמו רבים אחרים, אני מאוד אוהב את אתר בוקינג. נוח מאוד לחפש שם, התצוגה ברורה מאוד וגם כנראה התרגלתי.
אבל בנסיעות האחרונות אני ממעט לבצע אצלם את ההזמנה בפועל. אחרי שמצאתי את מקום הלינה המועדף עלי, אני לרוב מבצע הזמנה ישירה באתר הרשת של המלון או אצל בעלי הצימר עצמו, ולפעמים דרך אתרים אחרים (מאותה הקבוצה או מהקבוצה המתחרה). רק מיעוט קטן של ההזמנות אני מבצע דרך בוקינג.
כל עוד את יכולה להשתמש באתר כמנוע חיפוש, ההפסד הוא בעיקר שלהם.