טיול של שנה?
-
תעשו ותהנו, אם יגמר לכם הסוס אחרי 3 חודשים, לא נורא בכלל ואם תצליחו שנה, מצויין. כל עוד נהנים ולא קופץ משהו שמחייב לשבור את הטיול זה כיף.אני חזרתי חודש וחצי קודם ללידה של נכדתי הבכורה, היום עם נכדים מראש לא אתכנן טיול של שנה, אולי חודשיים, בקושי.
-
שיהיה המון המון בהצלחה ברקימת החלום ובתכנון הביצוע שלו
אני בטוחה שמה שלא תבחרו, יהיה לכם נהדר. עצם הטיול, השהות במקומות חדשים ומעניינים, והשהות ביחד המיוחד הזה שקשה להשיג בחיים היומיומיים –
זו תהיה חוויה בלתי נשכחת שתמשיך לשמח אתכם גם הרבה הרבה אחרי.
מתרגשת לעקוב אחרי התכנון ובסופו של דבר גם אחרי המסע

-
שיהיה בהצלחה. ונדמה לי שיש לכם את הגישה הנכונה: נסיעה לשנה היא לא טיול, היא מסע, וזה שונה לגמרי באווירה, בקצב, בראש האחר. זה הרבה יותר מסך כזה או אחר של אתרים או של איזה מסלול עושים. בהצלחה! -
-
מאחר שבטיול ארוך, אחרי שזה לא ביקור ראשון במדינה, פוקדים בד"כ מקומות שהמקומיים מגיעים ולא תיירים עם זמן לחוץ... הנה מקום קטן שבחודשים הקיץ פופולרי אצל המקומיים: האי הורנבי הסמוך לונקובר איילנד...
לא מצליח להעלות תמונה מיום חורפי באי..
-
אחת ההפלגות היפות בחיי הייתה במעבורת מטסוואסן אני חושב לאי וונקובר. המעבורת עברה בין האיים הבלתי מיושבים והרגשתי אז קצת ממה שהרגישו יורדי הים מגלי היבשות שהגיעו לשם כמה מאות שנים קודם. זה היה ב95 ולי אין תמונות להעלות אז תנסה בכל זאת

תודה גדליהו