הבאת מדריך
-
עקב חופשת הסקי שלנו בינואר ניסיתי להביא מדריך מהארץ.מזל שעשיתי ברור לפני עם סוכן הנסיעות.
אז אין אפשרות כזו כיוון שבכל אתרי הסקי יש רשות רק למדריכים העובדים מטעם בתי הספר לסקי להדריך.
חוץ מזה אין לו ביטוח שנית זה יכול להיות מאד לא נעים אם ייתפסו אותו.
אני בטוחה שאם נתאמץ יהיה אפשר להסתדר אך לא שווה לקחת את הסיכון לדעתי.
-
תשובה לא נכונה בעליל -
תרחיב בבקשה -
מה לא בסדר פה? ברור שאי אפשר להביא מדריך מהבית, לא יכול להיות אחרת.
-
אבל הוא אומר אחרת לכן אשמח לקבל תשובה יותר מורחבת מאשר תשובה לא נכונה בעליל. -
מי אומר אחרת?
-
מ.פולני -
כל מדריך שמלמד חייב שתייה לו תעודה + ביטוח + שהוא משתייך לאחד בתי הספר באתר הסקי / סוכנות נסיעות באתר…
כול מי שאין לו את שלושתם לא יכול ללמד באותו אתר הסקי !!!! -
אם המדריכה מתואמת אתכם ומוכנה להיות מבוטחת כגולשת (ולא במסגרת ביטוח מקצועי), אז אין בעיה מעשית. גם במקרה המאד לא סביר שיבדקו אתכם על המדרון, אין איסור על גלישה משותפת בהנחיית אחד מחברי הקבוצה. כל עוד אפשר לסמוך על הנפשות הפועלות שישתפו פעולה (כלומר, ישקרו) אם העניינים מסתבכים, הייתי לוקח את הסיכון הקטן הזה. -
תודה הוא עדין לא נתן לי הצעת מחיר.גם על זה צריך לחשוב
-
מה הבעייה? כל אחד שגלש בסקי מכיר את המראה של הורים שמלמדים את הילדים שלהם לגלוש. נראה לך שיש להם אישור או רשיון? מישהו בודק אותם? מישהו באמת יבדוק אם המשפחה שלך היא בת חמש או שש נפשות ומי זה הגבר הזה שמסביר לכולם מה לעשות? היתרון של מדריך “רשמי” זה שימוש במתקני האתר- בעיקר קריטי למתחילים שלומדים במתחם סגור- לשם לא תוכלו להכנס. יתרון שני, בעיקר כשמדובר בילדים הם מקבלים אפשרות לעקוף את התור לרכבל ולהכנס מהצד. נו שוין. מה שאני לא מבין, מה הבעיה/עכבה שלך לשכור מדריך מקומי בחצי העלות שיעלה לך להביא מישהו מהארץ שייגבה בנוסף לדמי הדרכה את מחיר הטיסה , לינה [מן הסתם לבד בחדר] ועוד ועוד.
-
ראשית כבר מזמן ירדתי מזה.אך בכל זאת אסביר.המדריך שרציתי להביא זה מדריך מצוין שמדריך אותי בסקימלטור.אני לא בטוחה שהוא היה דורש שנממן לא את הטיסה המלון ועוד כי גם כך הוא יוצא לחופשת סקי על חשבונו אמנם לא למקום שאנו נוסעים אבל מה אכפת לו לעשות חופשת סקי איתנו על חשבונו ולהרוויח עוד קצת כסף.(טוב אולי אני תמימה)
דבר נוסף המדריכים בסוצי דוברים אנגלית מאד חלקית אמנם אפשר להסתדר אבל מאד נחמד שיהיה מדריך שדובר עברית ישראלי ובראש שלנו.
ואם אנו 4 אנשים (ייתכן וניהיה יותר אז אפשר לחלק את התשלום ביו כולם.