Flaine , מישהו מכיר?
-
חושב על סופ”ש של שלושה וחצי ימי גלישה שם, מישהו מכיר?
כל מידע יתקבל בברכה. -
כאתר צרפתי קרוב לז’נבה, מן הסתם חביב על הבריטים.
חיפוש מהיר בסנוהדס:
Flaine
Decent amount of skiing and good snow record - handy, but not attractive. Quiet nightlife. 1 Hour from Geneva. -
תודה, כמובן שקצת קראתי על האתר, בעיקר באמת בסנוהדס, השאלה האם יש פה אנשים שמכירים את המקום.
מוצא חן בעיני הקירבה לג’נבה שמאפשר להרויח עוד חצי יום גלישה.
-
כן הייתי שם לפני 15 שנה. אתר מצויין לסופ”ש. מתחם די גדול גם יספיק לשבוע. הכפר לא יפה...בניינים מודרניים משנות ה-70/80. כמעט הכל דירות ואז היו רק 2 מסעדות.
-
אם מוצאת בעיניך הקרבה לשדה התעופה – למה לא לה קלוסה?
-
סקי לא רע. מקום מכוער.
-
יש כזו מילה “עיירת סקי יפה” בצרפתית?
-
-
כמובן ששאמוני היפהפיה
-
@מ-פולני אמר:
יש כזו מילה “עיירת סקי יפה” בצרפתית?
כן בודאי. יופי נמצא תמיד בעיני המתבונן. אני מאוד אוהב את האדריכלות של חלק מהעיירות הצרפתיות.
למשל לז ארק 1950. Monetier le Bains שמדהימה גם בקיץ
. Montgenevre חבויה בין העצים
ול דיזר בעיני יפה, עם סגנון האבן והעץ האופייני. Risoul עם המתחם המקושר.
קורשבל 1650/1850. יש שם בנית עץ שמזכירה את verbier ואת zermatt
אבל עם יד על הלב, כמה כאן בוחרים את האתר שלהם על פי יופי העיירה? מעניין אותי מה ההר יכול להציע לי, כמה יעלה לי להגיע ולשהות שם ומה הקישוריות.
-
אבוריאז די יפה. עיירת סקי ללא מכוניות, רק מזחלות.
-
בדקתי על La Clusaz, נראה טוב, אם כן כנראה לא לישון שם כי המחירים פסיכיים או מאורות עכברים, אולי לישון בעיירה סמוכה.
לא סגור אבל מה שבטוח הזמנתי כרטיסים לג’נבה ונראה בהמשך איפה לגלוש.
החיים נעשו ברגע אחד יפים! יש תאריך לסקי! -
-
זה מה שאני תמיד עושה, מזמין טיסות מראש לתאריכים הרלוונטים ובהמשך מחפש עדכוני מזג אוויר ומבצעים, בהתאם להם אני בוחר יעד.
מכיר את האתר הזה? https://www.ski-planet.com/fr/reservation/online_affiche.php?DteFrom=2020-01-04&NbNuits=7&Nbpers=2&domaines=123
-
תודה!
אתר מעולה. -
FLAINE היא חלק ממתחם הגראנד מאסיף עם כ-250 ק”מ של מסלולים. היתרון הגדול הוא הקרבה לז’נבה, כשעה ורבע נסיעה. העיירה היא גוש בטון גדול ואין שם אווירה כמו בואל דיזר. לפני שנתיים פתחו קלאב מד בסמואה 1600, חלק נוסף מהמתחם ומאז אפשר לשמוע די הרבה עברית על המסלולים. אפרה סקי חלש מאד.