מילאנו - לססטרייר
-
איפה אוכלים? אנחנו נוחתים במילאנו [ תחילת מרץ] אחה”צ עם איזיג’ט כך שנגיע למלון מאוחר מדי לארוחת ערב- יש משהו מומלץ על הדרך? נהיה כ 10 איש- חלקם ילדים. לא פיינשמקרים. פיצריה טובה, טרטוריה נחמדה יעשו את העבודה. המלצות ANYBODY?? -
על האוטוסטרדות האיטלקיות יש תחנות מנוחה עם מסעדות. בטוח תמצא משהו בדרך לאכול פיצה, פרושוטו עם מלון או אגסים ואספרסו
-
המסעדות בתחנות העצירה נקראות autogrill. אני חושבת ששמן מלמד על סוג המזון המוגש בהן. -
רכבים על האש?
. השאלה היא כזאת- האם המקומות האלה הם ברמה של מקדונלדס או שזה משהו סביר. באוסטריה עצרנו באיזה מקום במסעדה / מזללה שהיא סוג של רשת באיזור והיה בה אוכלל ממש טוב שחלקו אפילו מוכן במקום עפ”י הזמנה. -
אנו מאוד אוהבים את autogrill. תוכל לבדוק באתר שלהם היכן הם ממוקמים. בחלק מהסניפים יש רק חטיפים ושתיה פלוס מתנות, בחלק יש מטבח עם מגוון טעים החל מכריכים טעימים ועד פסטות/תבשילי בשר.
מה כבר צריך בדרך ליעד? משהו מהיר, טעים ונקי בעלות סבירה.
-
התשובה מאוד פשוטה – וכיולת להגיע אליה בעצמך.
פתחתי במפות גוגל את המסלול ממלפנזה לססטריאר.
על האוטסוטרדה A4 יש אוטוגריל אחרי הצומת עם sp58. זה 65 ק”מ מהשדה.
אחרי טורינו בפרוסה יש כמה מסעדות.
-
הי מיכאל, ברור שהתשובה פשוטה.אך מכיון שלא אני זה שהעלה את השאלה הראשונית , לא היתה לי סיבה להכנס למפות ולחפש אותן לאורך הכבישים.
-
-
@מ-פולני תודה! אבל אני רציתי המלצה. מכיוון שאנחנו לא נעצור רק “לחטוף” משהו אלא לסוג של ארוחת ערב= גם אם לא כבדה וכו’ רציתי המלצה מפי מי שכבר ביקר באיזשהו מקום על הדרך ויוכל להגיד לי שהמקום טעים או לא , רמת מחירים, אווירה, מה שזה לא יהיה.