ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה בשנה הבאה

פורום סקי וסנובורד
    סקי סקי וסנובורד
    8
    30
    4494
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

האם אתם חושבים ששנה הבאה 2021 נוכל כבר לצאת לחופשת סקי? מה יהיה עם הבתי מלון אתרי הסקי האם נוכל להתחיל לתכנן בקיץ 2020 את החופשה של 2021?

וכמובן מה יהיה עם נמלי התעופה?

jisaacs Maki869 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • jisaacs
        jisaacs @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

נראה לי שמוקדם מדי ונצטרך להתאזר בסבלנות ולראות מה קןרה עם טיסות לחו״ל (בלי הסגרים משני הכיוונים). 

כרגע, בשביל חופשת סקי של שבוע, צריך 5 שבועות חופשה .… שזה כמובן לרובנו – לא רלבנטי. 

בעיה נוספת – היא עלות גבוהה מאוד לביטוח הבריאות, שלסקי היא חובה וכנל בגלל הקורונה. 

בכל מקרה, כמעט תמיד אין שום בעיה – למצוא טיסות ומלונות חודש לפני. והאמת ההזמנה מראש – אולי טובה לסוכנים וכו׳ אבל אין בה שום תועלת אמיתית 

ענבל אין על סקי 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

למה צריך בשביל חופשה בת שבוע 5 שבועות חופשה?

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מסלול כחול
            מסלול כחול נערך לאחרונה על ידי

להבנתי את המצב .עד שלא יהיה חיסון המצב  הזה ישאר כמו היום עם מגבלות .לכן לא הייתי מתכנן כלום עד שהמצב יתבהר מאד!!!!!!!
            ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ענבל אין על סקי
              ענבל אין על סקי @מסלול כחול נערך לאחרונה על ידי

@מסלול-כחול

אומר פה דברים שלא קשורים לסקי.ביום שישי היה ראיון עם פרופסור יורם לס אני חושבת שהוא היה מנכל משרד הבריאות כמו משה סימן טוב.

הוא אמר הרבה דברים מאד נכונים לעניות דעתי.שים לב שכל האנשים שנפטרו למעשה מקורנה הם לא נפטרו מהקורנה רק בתקשורת מציגים את זה כך.הם ניפטרו ממחלות רקע קשות ורובם היו כבר מאד מבוגרים.לומר על מישהו שהיה לו סרטן סוג 3 שהוא נפטר מקורנה נו באמת.

אני יכולה להסכים שאנשים אלה אין להם מערכת חיסונית מספיק חזקה! אבל עם כל הצער שבדבר הם היו מתים כך או כך.הדבר העצוב הוא שבני מישפחתם לא יכלו להיות איתם ברגעים האחרונים.

לגבי חיסון אין לדעת מתי יהיה חיסון והאם הוא יתאים לכולם.אז מה זהו נסתגר בבית עוד 3 שנים?

שאנשים סגורים בבית כל כך הרבה זמן מבלי לצאת זה רק עושה יותר גרוע! האלימות גוברת אנשים ימותו מבדידות מחרדות והתקפי לב.

karnielr aljaje 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • karnielr
                karnielr @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

הוא אמר הרבה דברים מאד נכונים לעניות דעתי.

לעניות דעתך. זו הנקודה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • aljaje
                  aljaje @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@מסלול-כחול

אומר פה דברים שלא קשורים לסקי.ביום שישי היה ראיון עם פרופסור יורם לס אני חושבת שהוא היה מנכל משרד הבריאות כמו משה סימן טוב.

הוא אמר הרבה דברים מאד נכונים לעניות דעתי.שים לב שכל האנשים שנפטרו למעשה מקורנה הם לא נפטרו מהקורנה רק בתקשורת מציגים את זה כך.הם ניפטרו ממחלות רקע קשות ורובם היו כבר מאד מבוגרים.לומר על מישהו שהיה לו סרטן סוג 3 שהוא נפטר מקורנה נו באמת.

אני יכולה להסכים שאנשים אלה אין להם מערכת חיסונית מספיק חזקה! אבל עם כל הצער שבדבר הם היו מתים כך או כך.הדבר העצוב הוא שבני מישפחתם לא יכלו להיות איתם ברגעים האחרונים.

לגבי חיסון אין לדעת מתי יהיה חיסון והאם הוא יתאים לכולם.אז מה זהו נסתגר בבית עוד 3 שנים?

שאנשים סגורים בבית כל כך הרבה זמן מבלי לצאת זה רק עושה יותר גרוע! האלימות גוברת אנשים ימותו מבדידות מחרדות והתקפי לב.

• המונח - "סרטן סוג 3", לא קיים ברפואה. 

שלב 3 - יכולת הריפוי מהמחלה וחיים ארוכים ונינוחים לאחר הטיפול שונה, תלוי בסוג הסרטן (ומיומנויות הרופאים המטפלים). 

• מחלות רקע: גם בעיות שגרתיות כמו סכרת, לחץ דם, השמנת יתר, נכנסת לאותה הגדרה של "קבוצת סיכון".

* יש גם אנשים צעירים מאוד שהם חולי-סכרת (ילדים), בעלי לחץ דם גבוה ובעיקר נוטים להזמנת יתר (ילדים, נוער ומבוגרים מעט יותר, לא רק "קשישים"). 

• התגובה שלך מזכירה לי את תוכנית ה"אותנסיה" (T4) של כמה ד"ר מפורסמים (אפרופו יום שלישי ה- 21 באפריל), קטע קצר:

. ב-1920 פורסם הספר 'הרשות לחסל חיים שאינם ראויים לחיים', פרי עטם של שני פרופסורים גרמנים מכובדים, המשפטן קרל בינדינג והפסיכיאטר אלפרד הוכה. המחברים הגדירו כ'בלתי ראויים לחיות' חולים חשוכי מרפא, וכן מגזרים נרחבים של חולי נפש, מפגרים או מקרים של פיגור גבולי והסובלים מנכויות ועיוותים גופניים, מבוגרים וילדים כאחד. הם שיכללו את התפיסה מבחינה מקצועית ורפואית והדגישו את המטרה הרִיפּוּיית. הנאצים השתמשו במושג ה'חיים שאינם ראויים לחיותם' באידיאולוגיה שלהם, והביאו את הדברים לקיצוניות הביולוגית הגזענית וה'ריפּויית'.

• ותשובה לשאלתך הקודמת: 'מדוע חמישה שבועות'? 

שבועיים בידוד בארץ היעד, שבוע חופשה, שבועיים בידוד בארץ = 5. 

* תמיד אפשר לקחת שיעור בסקימולטור, עד שיפתחו את אתרי-הסקי ונמה"ת. 

יום שואה שמח! 

• ענבל אין על סקי
                    ענבל אין על סקי @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

נראה לי לא הובנתי נכון.לא כתבתי שלאנשים לא מגיע לחיות אני רק אומרת שהרבה דברים נאמרים בחסות הקורונה.תסכימו איתי שאדם בן 89 עם מחלות רקע היה במוקדם או מאוחר נפטר אם לא מקורנה אז משפעת.לא דיברתי על אנשים חולי נפש או עם איזה פגם בגוף.

aljaje karnielr דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • aljaje
                      aljaje @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

*כדאי לדעת שגם אנשים בני 40 ומטה עם "מחלות רקע"(סכרת, השמנת יתר, לחץ דם גבוה...), נפטרו. 

* הבאתי את הציטוט משום שנסמכת על דברי פרופ' לס הנכבד, שדי הזכירו לי את מה שחשבו רופאים בתקופות אחרות. 

* סבתא שלי חיה עד גיל 103, בשלווה יחסית - היו לה "מחלות רקע", כמו הרבה אנשים באוכלוסיה (צעירים ומבוגרים) שמתפקדים, ממשיכים לחיות, לעבוד, לטייל, לעשות סקי ולהינות מהחיים למרות שיש להם סכרת ולחץ-דם גבוה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • jisaacs

@ענבל-אין-על-סקי

למה 5 שבועות

עם הנחיתה ב …… – שבועיים הסגר במלון ליד שדה התעופה

שבוע גלישה

עם הנחיתה בישראל – שבועיים הסגר

סך הכל 5 שבועות ...

jisaacs ענבל אין על סקי 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • jisaacs
                          jisaacs @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

דבר נוסף, יש 2 סוגי מוות

1- מהקורונה (או למעשה ממחלות הרקע)

2- עקב הקורונה. כתוצאה מההשתוללות וההיסטריה של התקשורת ומשרד הבריאות (שבינתיים ללא סיבה אמיתית ובטח לא ברמת ״מדינה״) יש הזנחה של מחלות אחרות – ושם מתים במרץ …. לדוגמה – עקב אי ביצוע צינתורים …

כרגע, התגובה העולמית נראית ״מוגזמת״ לחלוטין, כאשר כרגע יש בישראל השקעה אדירה של משאבים לגל השני של המחלה …. (כנראה מוגזם לחלוטין כי אז יהיה ציוד אבל לא יהיה צוות לתפעל אותו ….- אי אפשר לייצר רופאים תוך חצי שנה)

לגבי התחביב של כולנו – אין ברירה אלא לחכות ולחכות

ולחלום על חג מולד (חנוכה) לבן עם שניצל וינאי, מרק עם קנודלים …. והרבה לבן לבן

• Maki869
                            Maki869 @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

הוזמנו כבר 2 טיסות לג'נבה לינואר 

ונסגרה דירה באוברויז ...

אני אישית בוחר להיות אופטימי 

( הדירה עם ביטול חינם חודש לפני ועלות הטיסה 52/60 יורו כולל מזוודה ככה שאני מוכן להמאר על הסכום הזה - למרות שעם איזיגט אפשר פשוט להחליף תאריך והכסף לא נשרף ) 

• ענבל אין על סקי
                              ענבל אין על סקי @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

אז זהו בוא נקווה שעד החורף הקרוב לא נצטרך להיות בבידוד. כי אם זה מה שיהיה אז לדעתי לא ייפתחו את נמלי התעופה בשום מדינה.

אבל מה שכן ראיתי בתוכניתו של ביל מהאר שאת השוק בסין לחיות אקזוטיות כן פתחו שוב. ואלו לא חיות ליופי אלא למאכל.

jisaacs yohanand 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • jisaacs

@ענבל-אין-על-סקי

את מאמינה לסיפורי הסבתא ??

יש גם מכון מחקר ביולוגי שם …..

יותר הגיוני שהקטסטרופה הזו הגיעה משם...

• yohanand
                                  yohanand @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

בנוגע לצריכת בעלי חיים ע"י הסינים. ממש חבל שבגלל כל מיני אמונות שלהם, אוכלוסיות של בעלי חיים נכחדות. למשל הקרנפים והטיגריסים.

• ענבל אין על סקי
                                    ענבל אין על סקי @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

מסכימה לגמרי.אני לא יכולה להוכיח מדעית שמעטלף התחילה כל הקורונה הזו אבל אני לא יודעת כמה פיקוח יש בסין בקשר לאכילת בעלי החיים.

• karnielr
                                      karnielr @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@aljaje

תסכימו איתי שאדם בן 89 עם מחלות רקע היה במוקדם או מאוחר נפטר אם לא מקורנה אז משפעת

כן, אבל זה יכול היה לקרות גם בעוד עשר שנים. וצר לי להגיד….במוקדם או במאוחר כולנו נמות, האם זה אומר שלא צריך לנסות לדחות זאת ככל הניתן? 

• דוקטור דו ליטל
                                        דוקטור דו ליטל @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@aljaje

נראה לי לא הובנתי נכון.לא כתבתי שלאנשים לא מגיע לחיות אני רק אומרת שהרבה דברים נאמרים בחסות הקורונה.תסכימו איתי שאדם בן 89 עם מחלות רקע היה במוקדם או מאוחר נפטר אם לא מקורנה אז משפעת.לא דיברתי על אנשים חולי נפש או עם איזה פגם בגוף.

יש המון “מחלות רקע” שבימים כתיקונם לא ממש מעניינות את הציבור, למשל:

לחץ דם גבוה, תת תפקוד של בלוטת המגן, כולסטרול LDL גבוה, סכרת וכו’.

סטטיסטית בישראל לרוב בני ה 35 יש מחלת רקע אחת, ללרוב בני 45 יש שתי מחלות רקע, חלקן מטופלות תרופתית ובביטוח נסיעות לחו”ל (אנחנו הרי בפורום חו”ל) בזמן עריכת הפוליסה חברות הביטוח מבקשות אפילו לא להצהיר עליהן.

מחלות רקע שאפשר לחיות איתן גם 70 שנים חיים טובים ומלאים.

ואז מודיעים לנו בתקשורת שבגלל הקורונה נפטר אדם עם “מחלת רקע”, בגלל שאין פירוט יכול להיות שמדובר באדם שטופל נגד לחץ דם גבוה והיה יכול לחיות כך גם עוד 10 שנים טובות ומאושרות.

וגם אם לא 10 שנים, גם עם “רק” עוד חצי שנה, הרי לא מדובר בחולה נוטה למות שמתחנן שיקצרו את סיבלו, מי אנחנו שנחליט לאותו אדם שמחצית השנה הזו מיותרת כי היא מכבידה עלינו כלכלית?

יש פה דילמה מוסרית לא פשוטה, יש לי יותר שאלות מתשובות, אין לי פתרונות בית ספר, אני רק מנסה להראות נקודת מבט שונה.

• ענבל אין על סקי
                                          ענבל אין על סקי @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

איך הצלחת להזמין טיסות ודירה?

Maki869 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • Maki869
                                            Maki869 @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

פשוט מאוד !

איזיגט פרסמו טיסות לשנה הבאה 

אני הזמנתי ..

דירה סגרתי דרך אתר של דירות 

ענבל אין על סקי yohanand 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון